Desigur un an instrumente de proiectare auto

Scuola Politecnica di Design SPD

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Desigur un an instrumente de proiectare auto

Scuola Politecnica di Design SPD

Un an de curs în Instrumente Car Design este proiectat pentru a transfera o înțelegere completă a strategiei de automobile, de planificare și de tehnici de proiectare relevante.

Programul este conceput ca o primă abordare a carierele cele mai fascinante și competitive în lumea designului. Acesta este conceput ca un grund de Master in Transport și Design auto.

CARACTERISTICI ȘI OBIECTIVE

Programul oferă o combinație bine întrețesut de gândire strategică, metodologia de design, cu un pinten spre produs și sistem de inovare, descoperiri marketing si comunicare, designul auto abilități greu. Predarea este amenajat într-o combinație echilibrată de predare teoretice și instruire bazată pe proiecte.

Cursul de un an se adresează candidaților proveniți din mediul universitar de bază non relevant pentru zona principală de studiu care doresc să obțină un set de abilități esențiale de abordare a procesului de proiectare. Lecții sunt direct relevante pentru cerințele și competențele necesare pentru anul de masterat, care este o continuare a acestui curs și se concentrează pe aspecte mai specializate.

DURATĂ

Cursul durează un an timp de un an academic din octombrie până în iulie. Participarea este obligatorie și angajamentul full-time este necesar, inclusiv participarea la lecții, exerciții de clasă, vizite de studiu și individuale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
10 luni
Cu normă întreagă
Locations
Italia - Milan, Lombardy
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Italia - Milan, Lombardy
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala