Un an de curs în Instrumente Car Design este proiectat pentru a transfera o înțelegere completă a strategiei de automobile, de planificare și de tehnici de proiectare relevante.

Programul este conceput ca o primă abordare a carierele cele mai fascinante și competitive în lumea designului. Acesta este conceput ca un grund de Master in Transport și Design auto.

CARACTERISTICI ȘI OBIECTIVE

Programul oferă o combinație bine întrețesut de gândire strategică, metodologia de design, cu un pinten spre produs și sistem de inovare, descoperiri marketing si comunicare, designul auto abilități greu. Predarea este amenajat într-o combinație echilibrată de predare teoretice și instruire bazată pe proiecte.

Cursul de un an se adresează candidaților proveniți din mediul universitar de bază non relevant pentru zona principală de studiu care doresc să obțină un set de abilități esențiale de abordare a procesului de proiectare. Lecții sunt direct relevante pentru cerințele și competențele necesare pentru anul de masterat, care este o continuare a acestui curs și se concentrează pe aspecte mai specializate.

DURATĂ

Cursul durează un an timp de un an academic din octombrie până în iulie. Participarea este obligatorie și angajamentul full-time este necesar, inclusiv participarea la lecții, exerciții de clasă, vizite de studiu și individuale.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Scuola Politecnica di Design SPD »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
10 luni
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date