Citește Descrierea Oficială

Cursul de specializare de un an in Design Visual are ca scop consolidarea cunoștințelor metodologice și instrumentele utilizate în domeniul de design vizual. Curriculum-ul include ateliere practice si cursuri care îi conferă o bază de cunoștințe solide axat pe istoria și metodologia de design grafic accent pe procesele vizuale și culturale. Toate disciplinele incluse în programul contribuie la studentul poate construi o metodologie design eficient, care vă va ajuta atunci când lucrați în afaceri.

Materialele de instruire oferă cunoștințe tehnice, tehnologice și lingvistică pregătitoare la proiectarea de comunicare vizuală, care pot fi îmbunătățite în Master de Design Visual. Experiența academică în cursul de specializare unui an este perfect pentru cei care doresc să urmeze în domeniul de design grafic și comunicare digitală.

DURATA

Cursul dureaza un an academic din octombrie până în iulie. Participarea este obligatorie clase, cu normă întreagă, precum și participarea la cursuri, laboratoare, ateliere de lucru și vizite.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Scuola Politecnica di Design SPD »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
1 an
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date