Cursul de o expertiză an în design de produs este structurat după cum urmează: ciclu de prelegeri cu munca, proiecte și ateliere de lucru integrat. Elevii câștiga un consistent fond cultural, metodologie și practică pentru a putea să se alăture Maestru de Design Industrial Interne.

DESCRIERE ȘI OBIECTIVE

Cursul de un an în design de produs își propune să ofere o formare cuprinzătoare și designeri tehnice pentru a lucra în domeniul produselor și design interior, acesta din urmă concentrându-se pe spatii rezidentiale, publice și comerciale. Programul oferă o bază teoretică solidă, care este achiziționat instrumente metodologice necesare pentru dezvoltarea și punerea în aplicare a unui proiect. Cursul oferă, de asemenea, cursuri în bază Design vizează consolidarea cunoștințelor istorice și culturale, precum și contribuind profesionistul de a construi un cadru conceptual care să acopere partea tehnică, teoria și fiziologie a mediilor. Clase propunerile da cerințele candidate să adere la un master sau un curs de specialitate legată de ramura de design industrial sau interior.

DURATA

Cursul dureaza un an academic din octombrie până în iulie. Participarea este obligatorie clase, cu normă întreagă, precum și participarea la cursuri, laboratoare, ateliere de lucru și vizite.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Scuola Politecnica di Design SPD »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date