Desigur un an design de produs

Scuola Politecnica di Design SPD

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Desigur un an design de produs

Scuola Politecnica di Design SPD

Cursul de o expertiză an în design de produs este structurat după cum urmează: ciclu de prelegeri cu munca, proiecte și ateliere de lucru integrat. Elevii câștiga un consistent fond cultural, metodologie și practică pentru a putea să se alăture Maestru de Design Industrial Interne.

DESCRIERE ȘI OBIECTIVE

Cursul de un an în design de produs își propune să ofere o formare cuprinzătoare și designeri tehnice pentru a lucra în domeniul produselor și design interior, acesta din urmă concentrându-se pe spatii rezidentiale, publice și comerciale. Programul oferă o bază teoretică solidă, care este achiziționat instrumente metodologice necesare pentru dezvoltarea și punerea în aplicare a unui proiect. Cursul oferă, de asemenea, cursuri în bază Design vizează consolidarea cunoștințelor istorice și culturale, precum și contribuind profesionistul de a construi un cadru conceptual care să acopere partea tehnică, teoria și fiziologie a mediilor. Clase propunerile da cerințele candidate să adere la un master sau un curs de specialitate legată de ramura de design industrial sau interior.

DURATA

Cursul dureaza un an academic din octombrie până în iulie. Participarea este obligatorie clase, cu normă întreagă, precum și participarea la cursuri, laboratoare, ateliere de lucru și vizite.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Locations
Italia - Milan, Lombardy
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Italia - Milan, Lombardy
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala