Desigur - sistem de partid și politica de partid în Rusia modernă

Russian State University For The Humanities

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Desigur - sistem de partid și politica de partid în Rusia modernă

Russian State University For The Humanities

Curs - sistem de partid și de politica de partid în Rusia modernă

Limba: English

Timp de cursuri: Toamna / de primăvară

Cursul este disponibil începând cu anul universitar 2013-2014

Structura cursului: Cursul este dedicat la evoluția sistemului de partide politice din Rusia modernă de la 90-lea al secolului XX. Perioadele de construire a partidului, modificări ale legislației cu privire la partide, în curs de dezvoltare a structurii organizatorice a partidului și a filialelor sale din regiuni sunt respectate. Părțile ca subiecte de analiză sunt luate în considerare în funcție diferite abordări teoretice și metodologice.

Având în vedere dezvoltarea de părți în contextul mai larg se arată cum politica de partid și a activității partidelor de opinie și percepții ale partidelor ca instituții publice cu caracter politic influență.Simpatiile electorale și rezultatele alegerilor la nivel federal, regional și local sunt privite la fel de bine. Preferințele părți sunt analizate în ceea ce privește sistemul de valori și atitudini. Acesta e, de asemenea, ar trebui să ia în considerare motive ideologice ale partidelor politice diferite și organizații și modul în care principiile ideologice diferite, se transformă într-un context social concret.

Strategiile electorale ale partidelor politice și publicitate politică utilizate în ultimele cicluri electorale. Atenție suplimentară va fi plătită la paradoxuri ale clădirii partid din Rusia modernă, la fenomene speciale ruse, ca partid al puterii sau a lipsei de opoziție puternică institualized.

Fiecare subiect presupune individ studiu de caz sau lucrări practice empirice pentru discuții ulterioare în grup.

Metode de predare: prelegeri și discuții pe baza literaturii atribuite (în limba engleză și în limba rusă, în cazul în care elevii citesc rusă), interpretarea datelor empirice sociologice și prezentarea proiectelor individuale. În timpul clasei vom analiza nu numai problema în sine, ci, de asemenea, abordarea oamenii de știință "a problemei, poziția lor și argumentare. Acest curs seminar este oferit în primul rând pentru studenții masteranzi.

Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Rusia - Moscow, Moskva
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Rusia - Moscow, Moskva
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala