Rolul scriitorului în proiectul de film devine tot mai importantă - în ciuda abundenței de noi tehnologii, care au atras un public modern, în film, pe baza unui proiect de succes este întotdeauna interesant poveste, narat profesional. Script bun - este întotdeauna totalitatea de cunoștințe și aptitudini profesionale pentru a crea un produs de calitate, care, ulterior, se poate lucra toți participanții la proiect.

Программа обучения включает актуальный теоретический блок (лекции и мастер-классы по специфическим направлениям кинематографа, теория и история кино, разбор жанров, психология), и практические занятия, нацеленные на формирование портфолио: работа с текстом, адаптация/экранизация, скрипт-докторинг, создание сценариев короткометражного, полнометражного, анимационного кино, сериала. Cursul include, de asemenea, cursuri generale și proiecte cu departamente conexe.

Obiectivul cursului

Formarea de competențe relevante scriitor care știe cum de a crea un portofoliu profesional konkuretnosposobnogo cozdanie produs pentru un start de succes în profesie.

Pregătire

Cursul include blocuri de practice și teoretice extinse pentru a aborda provocările majore cu care se confruntă scriitor la locul de muncă pe un full-length, proiect scurt, film de animație, seriale TV. În timpul antrenamentului companii de film petrece concursuri în rândul elevilor cu privire la script-uri de scriere de proiecte reale. Centrul de Carieră școli promovează formarea portofoliului de înaltă calitate și timp de operare într-o comunitate profesionala.

Porfolio

La absolvire studentul primește o diplomă de învățământ secundar profesional în "scenariu". Absolvent are un portofoliu competitiv, care va permite start de succes în profesie. La finalizarea de formare a celor mai buni absolvenți oportunitatea de a lucra cu companii de film de top.

Format de învățare

Part time: 16 ore academice pe săptămână (14 în timpul săptămânii și o zi plină off).

Test de intrare

De admitere la facultate trebuie să completeze un formular de cerere și să treacă testul de intrare într-una din cele trei fluxuri.

Data de test de intrare

În 2014, interviurile vor avea loc în trei fluxuri în iulie, august și septembrie. Interviul este atribuit în mod individual în intervalul de c 12:00 până la 20:00.

Vezi 9 mai multe cursuri de la Moscow Film School »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
Part time
Price
110,000 RUB
semestru
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date