Desigur - Producție De Film

Vancouver Film School - VFS

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Desigur - Producție De Film

Vancouver Film School - VFS

Pentru a lansa o cariera de film de succes, ai nevoie de tehnică, experiență, și o rețea profesională și de producție de film de la Vancouver Film School este dedicat pentru a oferindu-vă exact asta. La VFS, înveți de la experții în timp ce trăiește și respiră film pentru un an incredibil de intens. Tu colabora, extinde orizonturile creative, și zero in cariera ta. Poti ajunge la VFS ca cineva care îi place să facă filme - vei absolvi un regizor.

Un an de la Films

La VFS, ești cufundat în producție pe tot parcursul anului ta. Drept din poarta, ești de conducere și de crewing filme care încorporează cerințele tehnice din ce în ce avansate, și proiecte sofisticate de film de scurt care formează inima tambur tale profesionale. Împreună cu ateliere de lucru periodice și pe-set intensive, aceste filme se combina pentru a crea un corp de experiență - și o modalitate de a aplica tot ceea ce ai invatat in Production Film.

Ce veți învăța

In zilele noastre, oricine poate obține un aparat de fotografiat, face un film, și pentru a găsi un public modest - este un prim pas. VFS este pe cale de a lua-o la nivelul următor: Ce veți învăța vă va permite să fie un profesionist creativ încrezător, un regizor independent cu cunoștințe pentru a dovedi aceasta. Prin explorarea și apoi specializat în discipline creative cheie de realizare a filmelor lui, ești în cele din urmă capabil să-și intensifice pe orice set de film și să facă o diferență.

Începeți Date:

  • 05 ianuarie 2015 Asteptati-list - Martie 2, 2015 - 5.patru.2015-6.douăzeci și nouă.2015 - treizeci și unu august 2015 - 26 octombrie 2015

Cerinte program

Parcurgerea cu succes a Visual Art & Design programul Fundația VFS - SAU - Un rezumat al unui proiect de film care esti pasionat de a face 1 pagină (maxim). Furniza genul de film și să utilizeze referințele la alte filme pentru a explica modul în care ar face filmul. Explicați concept, viziune sau idee. În plus, oferă o 1 pagină contur (maxim) de poveste.

  • OPTIONAL - Daca aveti si voi un film înainte, să includă o copie VHS (NTSC) sau copie DVD (până la un maxim de 2 filme) sau un link la filmul on-line. Asigurați-vă că specificați implicarea ta în film, precum și orice succes care a atras (de exemplu, proiecții de filme și premii).

Sunteți absolvent cu:

  • O diplomă în Producție de film. - O compilație de munca pentru tambur demo. - Acces la VFS Alumni Director și Consiliul de locuri de muncă.
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Mar. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Data începerii : Mar. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Mar. 2019
Canada - Vancouver, British Columbia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala