Producătorul nu este numai organizatorul proiectului, legătura dintre toate etapele de film, dar, de asemenea, este responsabil pentru distribuirea filmului, și, prin urmare, soarta ei și succesul cu publicul. Profesie solicită deținerea de abilități de organizare, responsabilitate, abilități de comunicare, calități de lider. Toate acestea, împreună cu conduita profesională a proiectului va deveni un producator de film box office.

Program educațional la Facultatea vizează un studiu cuprinzător de specificul toate etapele de film, conduită financiară și juridică a proiectului și de ideea de a lucra cu investitorii pentru distribuția de film la box office. Fiecare semestru este dedicat studiului de unul dintre cele patru etape de film: perioadele de scenaristică, de pregătire, filmare și post-producție. Începând cu primul semestru, elevii învață nu numai teorie, dar, de asemenea, perfecționa abilitățile de lucru cu lucruri reale.

Obiectivul cursului

Program educațional vizează crearea unui specialist pentru a ghida ciclul complet de producție și distribuția ulterioară a proiectului de film.

Pregătire

Fiecare semestru este dedicat studiului de unul dintre cele patru etape de film: perioadele de scenaristică, de pregătire, de fotografiere și de post-producție. Începând cu primul semestru, elevii învață nu numai teorie, dar, de asemenea, perfecționa abilitățile de lucru cu lucruri reale. La sfârșitul fiecărui semestru proiecte pitching realizate cu participarea reprezentanților din industria de film. În timpul cursului studenții interacționează cu alte departamente, care lucrează pe proiecte comune, participa la ateliere de lucru generale de lectori din industrie pentru organizația care cariera otvechaetTsentr.

Absolvent

După absolvire, elevul primește o diplomă de învățământ secundar profesional în "Producerea" și elev bazate pe merge la practica în una dintre cele mai importante companii de film.

Format de învățare

Part time: 16 ore academice pe săptămână (14 în timpul săptămânii și o zi plină off).

Test de intrare

Pentru admiterea la școala trebuie să completeze un formular de cerere și să treacă cu succes un interviu.

Data de test de intrare

În 2014, interviurile vor avea loc în trei fluxuri în iulie, august și septembrie. Datele exacte vor fi prezentate nu mai târziu de 30 martie.

Vezi 9 mai multe cursuri de la Moscow Film School »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
Part time
Price
110,000 RUB
semestru
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date