Desigur - politica spațială

International Space University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Desigur - politica spațială

International Space University

Programul de politică spațială

Space Odyssey Institutul

Repere Programul

Tema Odyssey Space Institute (SOI) 2013 Politica spațială. Acesta va sublinia interacțiunea dintre economie, drept și politică, trei factori care sunt în mod inerent legate în activitățile spațiale. Prelegerile vor acoperi domenii cum ar fi dreptul internațional, tratatele de spațiu și activitățile ONU în spațiu, politica internațională, legea răspunderii, politici spațiale natinonal, reglementările și perspectivele, economie politică, politica de comunicare, politicile de transfer de tehnologie, spațiu și securitate și multe altele.

Concept

Odyssey Institutul spațială se bazează pe premisa că conducerea necesită reînnoirea constantă. Viziune a viitorului, înțelegerea oportunităților actuale, precum și de bogata diversitate de talente la un sector spațiu ce în ce mai internațional cere liderilor de a explora noi directii si sa interactioneze cu colegii lor.Din păcate, povara responsabilității de lucru de multe ori pentru a izola de conducere, mai degrabă decât să-l reînnoiască. Institutul de Space Odyssey se concentrează pe o altă problemă de importanță în curs de dezvoltare în fiecare an, și oferă reînnoire profesional pentru participanți în timp ce creșterea în sectorul spațial 's înțelegere a noilor tendințe importante.

Ce Participanții vor dobândi

Participarea la Institutul va prezenta viziunea pe termen lung pentru dezvoltarea și explorarea spațiului de națiuni deținătoare de tehnologie spațială din întreaga lume pentru a directori și manageri. Participanții vor explora oportunitățile în curs de dezvoltare și a discuta despre obstacole pentru a depăși. Ei vor descoperi gama larga de idei și opinii cu privire la teme de actualitate, care se schimbă rapid peisajul aerospațială, în scopul de a consolida rețeaua lor la nivel mondial, cu lideri importanți din industria aerospațială.

Conținutul cursurilor și metodologia

Acest curs scurt de 12 zile este conceput pentru a satisface nevoile de profesioniști cu experiență de nivel mediu pentru poziții de conducere de conducere în comunitatea internațională aerospatiala. Cursul multidisciplinară este echilibrat între prelegeri clasă, ateliere de lucru și vizite de perspicace profesionale pertinente.
Lucrarea curs se va concentra pe domenii de viziune strategică, dezvoltarea politicilor, implicații globale, și dezvoltarea arhitecturii la nivel înalt. Vizite profesionale sunt folosite pentru a ilustra anumite subiecte de discuție și de a oferi mai multe perspective unice în industria aerospațială american.

Facultate

Institutul de Space Odyssey va fi condus de un cadru de ISU 's facultate distins, și completate de sesiuni de grupuri mici cu experți cheie și factorii de decizie, inclusiv experți din întreaga lume.

Pentru a crește participant 's de contact de mai multe perspective, idei și abordări, Institutul este co-situat cu International University Space ' s Executive MBA Politica și Legea Modul de la Institutul de Politica Spațială de la Universitatea George Washington din Washington, DC

Cerințele de admitere

Acest curs este deschis celor din middle management în funcții de conducere executive, care au avansat diplome universitare, sau un minim de cinci ani de experiență în industria aerospațială sau domenii conexe, absolventii ISU atât din SSP și programe de master, precum și toți absolvenții cu diplome echivalente de la ISU 's campusuri afiliate. Prin diversitatea lor, participanții vor îmbogăți oportunitatea amplu pentru discuții și interacțiune cu experți și factori de decizie din cadrul programului. Din cauza asocierii cu modulul de Executive MBA de numărul de participanți SOI pentru această sesiune este limitat la 10.

Taxe de înregistrare

Taxa de participare este de 5000 USD Euro/7500, care include: de școlarizare, materiale de curs, prânz, mai multe recepții și vizite profesionale. La înregistrarea pentru un curs de 1,000 Euro / 1500 USD depozit este necesar.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Sept. 2019
Duration
Durata
12 zilele
Cu normă întreagă
Locations
Australia - Adelaide, South Australia
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Franţa - Strasbourg, Grand Est
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Australia - Adelaide, South Australia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Sept. 2019
Franţa - Strasbourg, Grand Est
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala