De ce engleza generala?

Noastre cursuri de engleza generala sunt concepute pentru studenții care doresc să dezvolte toate competențele lingvistice: citire, scriere, ascultare și vorbire. Cursuri de engleza generala va ajuta, de asemenea, vă pentru a îmbunătăți gramatica, pronunția și fluență. Clasele sunt disponibile pentru toate nivelurile, de la incepator la competență.

Ce pot aștepta de la cursuri?

Profesorii noștri cu experiență va monitoriza progresul de-a lungul studiilor și va atribui temele pentru a consolida procesul de învățare. Avem o gamă largă de materiale de învățare auto-acces și o zonă de online, e-learning elev, astfel încât să puteți continua să studieze în afara de clasă în timpul tău liber.

Ce se întâmplă după ce cursul meu?

Elevii care termina cursul lor sunt acordate o Școli Crest de certificat de limba engleză, care prezinta durata de studii și nivelul atins. Pentru a vă ajuta să consolideze procesul de învățare după ce cursul sa încheiat, vom păstra contul dvs. de e-learning deschis de ceva timp, astfel încât să puteți continua pentru a accesa lecții de probă după ultima ta zi la școală. Vom invita, de asemenea, să vă alăturați absolventii nostri Crest, care iti va oferi acces continuu, nelimitat la blog-ul nostru on-line și buletin, cu sfaturi utile, jocuri distractive pentru a practica limba engleză și alte resurse comunitare.

Există examene pot lua?

Studenții care doresc să ia un examen recunoscut la nivel internațional pentru a demonstra nivelul de limbă se pot înregistra pentru testul de la școală. Școlile creasta de limba engleză este afiliat cu Londra Crest Centrul deschis, care este unul dintre cele mai mari centre de Cambridge ESOL și Trinity College de examinare din Marea Britanie. Examenele Cambridge ESOL sunt recunoscute la nivel mondial și sunt o recunoaștere valoroasă de abilitatile tale lingvistice. Examenele Trinity College Gese sunt ideale pentru studenții care ar dori un certificat pentru a demonstra nivelul de limba în vorbire și ascultare. Pentru elevii progresează la educație în continuare, s-ar putea dori, de asemenea să se înscrie pentru examenul IELTS, recunoscut de către universități din întreaga lume.

Fapte rapide

  • Varsta minima: 16 - Nivel: incepator de competență (A1 - C2) - de scolarizare: 6-30 ore pe săptămână - Data începerii: oricand - Durata cursului: flexibil - Ideal pentru: studenții care doresc să crească nivelul lor general de limba engleză

Vezi 8 mai multe cursuri de la Crest Schools of English »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date