Desigur - Fundatie Arte Vizuale și Design

Vancouver Film School - VFS

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Desigur - Fundatie Arte Vizuale și Design

Vancouver Film School - VFS

Construi o fundație în tehnici tradiționale de artă, combinate cu pregătire în mass-media vizuale moderne în acest program riguros și de explorare-un an. Fundatia Visual Art & Design este preparat ideal pentru a se dezvolta în alte programe aclamat VFS lui.

Ce veți învăța în multidisciplinară programul de Fundația acoperă o gamă largă de abilități și experiențe, de la Desen, Fotografie, Cinematografie, si Animatie pentru storyboarding, Sound Design, scriere, și interimar, pentru a numi doar câteva. Veți utiliza instrumente vitale, cum ar fi Flash, After Effects, și Maya, permițându-vă să exploreze in continuare ambarcațiunile de dumneavoastră.

În ultimele luni ale programului, elevii Fundația alege din trei specializări - Animație, Digital Design, precum și Film - și sunt instruit de către facultatea noastră de profesioniști din industrie, deoarece acestea dezvolta proiectele lor finale. Împreună cu munca pe care am făcut de-a lungul anului lor, aceste proiecte constituie baza unui portofoliu de calitate profesională și largi.

Începeți Date:

  • Un/5/2015-03/2/2015 - 5.patru.2015-6.douăzeci și nouă.2015 - treizeci și unu august 2015 - 26 octombrie 2015

Cerinte program

Nu există cerințe de admitere specifice programului. Proiectat pentru incepatori amatorii de artă, de design, precum și mass-media care sunt pasionati de lucru din greu pentru a cultiva excelenta creativa. Programul Fundația este ideal pentru cei care au nevoie pentru a dezvolta un portofoliu necesar să introduceți unul dintre programe profesionale VFS "sau pentru cei care se bucură de mai mult de o arte de divertisment disciplina si nu sunteti sigur de ceea ce ei doresc să urmeze o carieră.

Sunteți absolvent cu:

  • O Diplomă în Foundation Visual Art & Design - Un portofoliu simbolizează munca ta. - Acces la VFS Alumni Directory și placa de locuri de muncă.
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Canada - Vancouver, British Columbia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala