Citește Descrierea Oficială

Curs - Fotografie digitală

&nbsp

Cursuri de fotografie digitală și elementele de bază antreprenoriale - Cel mai bun combinat din ambele lumi vă așteaptă la VanArts.

Primul program de diplomă de un an America de Nord vă de locuri de muncă-gata pentru o cariera independent ca un fotograf digitală face. Aflați elementele de bază ale fotografiei digitale in studio complet echipat, iar apoi manie-l la maxim.

Finesse-vă abilitățile de fotografie digitală la cel mai înalt nivel în timp ce în domeniu, care lucrează cu lumina, iluminat și modele pentru a crea fotografia dorită. Dezvoltarea portofoliului dvs. de a face sedinte foto reale sub ochii cultivarea profesioniști din industrie. Apoi colabora cu alți studenți Scoala foto digitale pentru a extinde conștiința creativă și contacte din industrie. VanArts învață totul, de la artistic la tehnic pentru partea de business.Veți absolvent gata să lucreze, înarmat cu MacBook Pro cu cel mai recent software-ul Adobe Imaging, un portofoliu de imprimare profesional și propriul site-ul dvs. și a planului de marketing.Înainte Perioada Start

&nbsp

03 septembrie 2013

10 martie 2014

2 septembrie 2014

09 martie 2015


Vezi 7 mai multe cursuri de la VanArts »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
1 an
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date