Într-un moment în viața oricărui publicare de imprimare pare să fie amenințată de apariția de mass-media digitale și difuzarea acestuia pe Internet, cartea tipărită a prezenta opera fotografica de autor puternică revenire datorită posibilităților de desktop publishing . Paradoxal, în era internetului, un proiect fotografic bun poate vedea lumina ca o carte fizic, la un cost accesibil și de înaltă calitate.

Acest curs își propune de a dota participanților cu cunoștințele și resursele, atât teoretice, cât și tehnic, să funcționeze cu succes în domeniul desktop publishing cărți ilustrate. Pe lângă încercarea de elementele de bază ale povestiri vizuale și editare, atelierul introduce pe elevi la proiectarea și amenajarea de carti cu aplicare Adobe InDesign, cât și în mediul de imprimare profesionale, instrumentele și procesele de producție.

Fiecare participant va fi ghidat în procesul de adaptare la formatul de personal carte proiect foto, cu obiectivul final al acestui curs follow-up culminează cu impresia unui model de o imprimantă profesională.

Vezi 13 mai multe cursuri de la GrisArt Escuela Superior de Fotografía »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 luni
Part time
Price
495 EUR
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date