Desigur - Design Digital

Vancouver Film School - VFS

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Desigur - Design Digital

Vancouver Film School - VFS

Ca un designer digital, iti place de a organiza informațiile și să o prezinte ca o experiență vizuală, construirea o conexiune emotionala cu publicul. În programul Digital Design Vancouver Film School, învățați cum să utilizați design grafic și imagini generate de calculator pentru a transmite un mesaj care vă ajută educa, convinge, și / sau distra publicul. Există trei domenii principale de cariere Digital Design.

Design de comunicare

Comunicare Design (aka design grafic) combină o înțelegere de culoare, tip, și compoziția cu o abordare centrată audiență de marketing pentru a transmite un anumit mesaj (cum ar fi cauze sociale sau de promovare a produselor) și un grup țintă. Vei lucra la proiecte care includ logo design, publicitate, și de imprimare și design de ambalaj.

Proiectare Interactive

Design interactiv (cunoscut și sub numele de utilizator Experience Design) se concentrează pe satisfacerea nevoilor și dorințelor oamenilor care interactioneaza cu un produs sau serviciu, în timp ce transmite, de asemenea, un mesaj de marcă. Interacțiunile ar putea avea loc prin intermediul site-uri web, aplicații pentru mobil, sau alte ecrane tactile. Proiectele dumneavoastra va implica proiectarea interfața cu utilizatorul (aka design UI), dezvoltare persona, iar designul de ansamblu experiență de utilizator (UX).

Motion Design

Motion Design (aka Propunerea Graphic Design) fuzionează imagini video cu audio și 2D sau 3D de animație pentru a crea iluzia de mișcare. Designerii de mișcare sunt responsabile pentru secvențele de titlu, grafica on-line, precum și filme sporite de vedere vizual, reclame și videoclipuri.

Începeți Date:

  • Ianuarie 5, 2015 - 5/patru/2015-8/treizeci și unu/2015

Sunteți absolvent cu:

  • O diplomă în design digital. - Un portofoliu simbolizează munca ta. - Acces la VFS Alumni Director și Consiliul de locuri de muncă.

Cerinte program

Parcurgerea cu succes a Visual Art & Design programul Fundația VFS - SAU - Un portofoliu de muncă digitale și vizual, inclusiv orice combinație de fotografie, audio, video, sau de lucru interactiv (maxim 12 bucati). Portofoliul trebuie să arate că sunteți familiarizați cu diferite tipuri de muncă vizual (de exemplu, print design, web design, etc.) și că nu sunt limitate de a lucra într-un domeniu de proiectare.

Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Canada - Vancouver, British Columbia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala