Read the Official Description

Director de imagine - unul dintre principalii creatori de film, care lucrează direct la soluția lui bine, de fapt nu doar de fotografiere, dar, în primul rând, o interpretare vizuală a materialului. Cameraman crede imagini vizuale, și știe cum să le pună în aplicare. Profesie, pe de o parte, necesită gust vizual artistic, celălalt - cunoștințe tehnice actualizate în mod constant și abilitățile cu tehnologia, precum și capacitatea de a lucra în echipă, gestiona un proiect în cadrul competenței lor profesionale.

Programul de instruire se adresează la studiul de diferite tipuri și tipuri de filmare, de lucru cu lumina, studiul disciplinelor artistice necesare (lumina, culoare, compoziție), o cunoaștere de neegalat a capabilităților tehnologice ale echipamentelor. Learning rezultat - portofoliu diversificat care demonstrează capacitatea de a traduce pe ecran compozit cel mai expresiv, soluții de lumină-tonuri si culori, unghiuri, de iluminat și de tratament optic, pentru cele mai complete, teme de transfer profunde și idei ale filmului.

Obiectivul cursului

Cunoștințe și abilități practice reale, cunoștințe de bază tehnologică, precum și de portofoliu, vă permite să începeți în industria de film, operatorul de specialitate / director de imagine.

Învățarea colaborativă

De-a lungul cursului, studenții sunt în mod activ de lucru cu departamentele legate de preproducție, producție și peste postprodashen de proiecte pentru studenți în timpul vacanțelor. Școala a avut loc o prelegeri comune și cursuri de masterat de la profesioniști din industrie, excursii la compania de film, care este responsabil pentru organizarea Centrului de Carieră.

Practica

În funcție de rezultatele și evaluarea performanțelor de portofoliu format absolvenți au practica in televiziune, companii de film, și să continue să colaboreze cu Career Center School.

Format de învățare

Învățare format Part time: 16 ore academice pe săptămână (14 și una de ieșire).

Test de intrare

Pentru admiterea la școala trebuie să completeze un formular de cerere și să treacă cu succes un interviu.

Interviul este un post cu normă întreagă, cu comisia de admitere (curator și / sau profesori de conducere ale facultății, directorul școlii).

Pentru a interviu aveți nevoie pentru a pregăti un portofoliu. Se poate imagina o varietate de lucrari creative: fotografii (de preferință, de diferite genuri), clipuri video, schițe, instalarea de orice film sau video. Anunț privind rezultatele examenelor de admitere vor fi trimise prin e-mail în termen de 5 zile lucrătoare de la interviuri.

Data de test de intrare

În 2014, interviurile vor avea loc în trei fluxuri în iulie, august și septembrie. Interviul este atribuit în mod individual în intervalul de c 12:00 până la 20:00.

See 9 more programs offered by Moscow Film School »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
2 anii
Part time
Price
125,000 RUB
semestru
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date