Curs chineză: Privata Curs Made-Tailor

Cursurile noastre private personalizate sunt pentru studenții care doresc să se bucure pe deplin de beneficiile atenție individuală și un program flexibil în timp ce învățarea limbii sau cultura chineză. Puteți decide timpul de clasă, în orice moment de la 8:30 am-21:00pm,Monday de duminică (Dacă vă place). Cand rezervati un curs privat, vă puteți concentra doar pe propriile puncte slabe și vă va oferi mai multă atenție individuală. Profesorul tău efectuează o analiză a nevoilor cu tine și împreună, decide cu privire la programul de studiu și materials.Beginners poate avea un progres rapid și avansați pot concentra domeniul specific pe care elevii ar dori să.

Cine este potrivit pentru?

Străinii care locuiesc în Beijing, dar nu au timp pentru a participa la lecții de grup regulate, cei care doresc să îmbunătăți în mod eficient nivelul lor chinez existent sau care au un interes în cultura chineză.

Este o tailor-made curs drept privat pentru tine?

Acest curs vă va ajuta să:

  • Fii un vorbitor fluent mai mult pe măsură ce interacționează cu profesorul tău
  • Îmbunătăți domeniile de cunoaștere a limbii (gramatică, vocabular, pronunție) și subiecte pe care doriți să se concentreze pe
  • Dezvolta abilitățile dumneavoastră lingvistice de bază: ascultare, vorbire, citire și scriere
  • Se concentreze pe domenii specifice de limba sau cultura chineză care vă interesează

Ce vei studia?

Cand rezervati un curs privat, să vă concentrați pe nevoile dvs. lingvistice proprii și cerințe. Profesorul tău efectuează o analiză a nevoilor cu tine și împreună vă decideți cu privire la programul de studiu și de materiale. Dacă cursul se concentrează pe dezvoltarea de nivelul de cunoaștere a limbii sau asupra practicii fluență depinde de nevoile lingvistice specifice. Conținutul unui curs tailor-made privat este complet flexibilă și determinată de nevoile dumneavoastră și stilul dumneavoastră preferat de învățare.

Nivel

Nivel incepator

Acest nivel începe de la Hanyu Pinyin de învățare, apoi la ascultare de bază, vorbire, citire și abilități de scriere. Veți fi capabil de a avea conversatii simple, cu poporul chinez pe teme de viata de zi cu zi.

Nivelul 1

La acest nivel, veti invata 250 de cuvinte folosite frecvent, de 25 de construcția propozițiilor și 150 de sentințe în uz comun, care vă permite să vă prezint, comandati într-un restaurant și să comunice cu slujnicele tale de casa, etc.

Nivelul 2

Veti invata 350 de cuvinte noi, 35 de modele de teză și 200 de sentințe în uz comun. Aveți posibilitatea să-și exprime dorințele și cerințele în ceea ce privește produsele alimentare, tuns etc. și să fie capabil de a discuta despre planurile de viitor.

Nivel intermediar

Acest nivel este, în principal despre vorbita limba chineză utilizate în comunicarea de zi cu zi. Puteți comunica fluent cu oameni pe diverse teme în circumstanțe diferite.

Nivelul 3

Veti invata 300 de cuvinte noi, de 45 de construcția propozițiilor și 250 de sentințe în uz comun. Veți învăța să-și exprime sentimentele și să descrie situații de viață.

Nivelul 4

Veți continua să se extindă vocabularul. La acest nivel, veti invata 350 de cuvinte, 55 de construcția propozițiilor și 300 Exemple de uz comun. Va fi capabil să-și exprime opiniile cu privire la diferite lucruri și să devină mai familiarizați cu cultura chineză.

Nivel avansat

Tu va extinde vocabularul si de a imbunatati fluenta in chineza vocale pentru a fi pe picior de egalitate cu un vorbitor nativ. Veți deveni, de asemenea, mai familiarizați cu cultura și societatea chineză.

Nivelul 5

Veti invata 400 de cuvinte noi, 70 de modele de teză și 350 de sentințe în uz comun. Aflați mai multe despre utilizarea cuvintelor asociate, precum și modul în care să-și exprime punctul de vedere.

Nivelul 6

Veti invata in jur de 500 de cuvinte, 80 de construcția propozițiilor și 400 Exemple de uz comun. Veți afla mai multe despre cultura chineză, datini și obiceiuri locale.

Nivelul de competență

Aproape de un vorbitor nativ, veți învăța să utilizați argou și expresii.

Nivelul 7

Vei invata utilizarea în comun de expresii, fraze și argou, precum și pentru a citi ziare și cărți în limba chineză.

Nivel 8

Fii la curent cu vorbitori nativi atunci când se discută știri și evenimente curente și exprima punctele de vedere și opinii pe ele.

Detalii curs

  • Niveluri de vânzare: Începător la Proficiency
  • Numărul de elevi: de școlarizare individuale sau de grup privat
  • Material: Depinde de nevoile dvs.
  • Începeți ziua: Orice zi
  • Lecții de timp: Orice timp de la 8:00 - 21:00

SFATURI:

Ratele cursului va fi mai mare dacă programată mai devreme de 8:00 sau mai târziu 9:00.

Daca aveti nevoie de școlarizare departe de scoala (acasa sau la altă locație aleasă) poate exista o taxă suplimentară pentru transport. Pentru detalii vă rugăm să contactați școlii.

Vezi 3 mai multe cursuri de la MY Chinese Study »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date