Desigur - cambridge pregătire examen

Crest Schools of English

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Desigur - cambridge pregătire examen

Crest Schools of English

În fiecare an, peste 3 milioane de oameni stau Cambridge ESOL Examinations în peste 150 de țări din întreaga lume. Examenele Cambridge evalua capacitatea candidaților de a comunica eficient în limba engleză de testare toate cele patru competențe lingvistice - citire, scriere, ascultare și vorbire.

Mii de universități, companii și agenții guvernamentale din întreaga lume recunosc certificatele Cambridge ca dovadă a nivelului de limba engleză.

Care examen este cel mai bine pentru mine?

Când vă înregistrați cu noi sau în prima zi, va lua un scurt test pentru a evalua nivelul de limba engleză. Pe baza rezultatelor testelor și interviul nostru cu tine, consultantii nostri va recomanda cea mai buna clasa pentru tine și sfătui ce examen ar fi cel mai potrivit pentru tine.

Oferim cursuri de pregatire pentru examenele Cambridge de engleza generala, nivelul pre-intermediar la competență (KET, PET, FCE, CAE, CPE).

Putem, de asemenea, să vă pregătiți pentru examenele Cambridge de engleza pentru afaceri (BEC) și financiare (ICFE) și engleză juridică Examene (ILEC).

Care este cursul ca?

De-a lungul studiilor, progresul tău va fi monitorizată îndeaproape, vi se va da temele și încurajați să folosească materialele noastre de auto-studiu online și offline gratuite. Vei avea acces la documentele de examinare trecut pentru a vă ajuta să se pregătească pentru ce să se aștepte în examen și va fi, de asemenea, dat sfaturi cu privire la examenul de revizie și tehnică.

Dacă v-ar dori să ia cursuri de engleza generala, alături de cursul de pregătire pentru examen, vom încerca să aranjeze lecții pentru a se potrivi în jurul programului dumneavoastră. Noastre cursuri de engleza generala sunt concepute pentru a vă ajuta să se concentreze pe îmbunătățirea dvs. de lectură, scriere, ascultare și abilități de vorbire, în timp ce în curs de dezvoltare pronunție, vocabular și engleză socială și idiomatice.

Școlile creasta de limba engleză este afiliat cu Londra Crest Centrul deschis, care este unul dintre cele mai mari centre de examinare Cambridge ESOL din Marea Britanie. Școlile Crest de studenți engleză beneficia de primirea o reducere de 10% reducere din taxa de examen (din ianuarie 2013).

Pe scurt

  • Varsta minima: 16 - Nivel: pre-intermediar la competență (A2 până la C2) - de scolarizare: 6-30 ore pe săptămână - Data începerii: oricand - Durata cursului: flexibil - Oferta Exclusiv: reducere de 10% din taxa de examen Cambridge
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Regatul Unit - Edgware, England
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Regatul Unit - Edgware, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala