Datorită noilor tehnologii, crearea de practică fotografică și de a trăi un moment emoționant, cu inovații constante și noi orizonturi, forțând fotografi de învățare continuă.

În unele domenii, cum ar fi în publicitatea auto, arhitectura si design interior, schimbarea este deja în vigoare și imagini ultra-realiste care vin la noi sunt în cele mai multe cazuri desene generate de calculator de la designeri, ingineri și arhitecți . Sunt imagini CGI familiare, atât fotografii și mișcare, aplicate în film și televiziune.

Această revoluție, care autorii definesc doar limita, modelarea în prezent lumea de publicitate. Utilizarea lor, chiar dacă nu se aplică în toate domeniile, continuă să fie din ce în ce necesară, ca un generator de imagini noi sau ca un integrator de acestea CGI fotografice în medii reale.

Cursul oferit de CGI GrisArt robinete în mare posibilitatea de a crea imagini 3D, dar face acest lucru într-un mod selectiv, cu nevoile și abilitățile de fotografi. Ei descoperă legătura cea mai directă între această tehnologie și fotografie convenționale, și compatibilitate și posibilități. În acest scop, aceste aspecte strict utile dezvolte, de exemplu, aspectul camerei și de perspectivă, iluminat, texturare sau de redare a imaginii de ieșire.

Aplicația va fi folosit programul MAXON Cinema 4D, spre deosebire de alte aplicații echivalente este caracterizat prin prietenie și ușurința de utilizare a interfeței sale. Gradul ridicat de calitate, oferind cele mai recente versiuni ale Advanced Render (C4D face motor în sine), programul se un instrument foarte atractiv pentru profesionist dispus să se aventureze în acest domeniu face.

Mai mult decât atât, cunoașterea nevoilor pieței, cursul include procesul de învățare de a lucra cu V-RAY, una dintre cele mai bune motoare existente face.

Accentul a cursului este foarte practic, astfel încât elevii să se familiarizeze cu rezolvarea de exerciții pentru a aprofunda înțelegerea și gestionarea lor în timp ce ei sunt instruiți să dezvolte propria intuitie.

Vezi 13 mai multe cursuri de la GrisArt Escuela Superior de Fotografía »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
7 luni
Part time
Price
2,025 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare