Profesioniști care se pot comunica fluent in limba engleza au un avantaj competitiv. Păstreze înainte de joc!

Acest curs este pentru oamenii de afaceri care doresc să se concentreze asupra abilităților de comunicare eficiente.

Clasele noastre se concentreze pe limba care aveți nevoie pentru a funcționa eficient în mediul de lucru. Cursul va acoperi aptitudinile de afaceri necesare, cum ar fi limba telefon, engleză pentru intalniri de afaceri, prezentari, raport scris si mentinerea legaturii cu clientii.

Profesorii noștri calificați și cu experiență va asculta nevoile dvs. și cu grijă a proiecta un curs pentru a se potrivi profesia dvs., fie in-house sau pe propriile spații comerciale.

La finalizarea cursului, veți avea opțiunea de a lua una dintre cele mai recunoscute la nivel internațional Cambridge Business English (BEC) Certificate.

Dacă aveți abilități lingvistice specifice de care aveți nevoie pentru a acoperi, ne putem adapta o clasă pentru tine. Doar câteva exemple sunt: ​​- Medical English - Romanian Legal - Financiar din engleză - engleză pentru Jurnalism - engleză pentru Vanzari si Marketing - engleză pentru AP și personal administrativ - engleză pentru resurse umane și echipei Liderii

Pe scurt

  • Varsta minima: 16 - Nivel: intermediar la avansat (B1 - C2) - de scolarizare: 6-30 ore pe săptămână - Data începerii: oricand - Durata cursului: flexibil - Ideal pentru: oameni de afaceri și profesioniști din toate industriile

Vezi 8 mai multe cursuri de la Crest Schools of English »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date