Read the Official Description

Curs în Administrarea Afacerilor - Programul de Competențe în comunicare (CIS)


Certificare

După finalizarea cu succes a fiecărui program de aptitudini, CSI va emite învață cu o scrisoare Rezultate subliniind module și creditele obținute. Numai la încheierea 3 module față de calificare completă va elevului fi acordat un certificat cu o aprobare FASSET. Rezultatele elevului vor fi înregistrate pe CSI Național Elevul înregistrări de date în termen de 6 luni de la finalizarea.


Cerințe de intrare

  • Cunoașterea, înțelegerea și aplicarea de limba engleză de la CNC 4/Grade 12 sau echivalent
  • Cunoașterea, înțelegerea și aplicarea de matematică de la CNC 4/Grade 12 sau echivalent
  • Cunoașterea, înțelegerea și aplicarea de contabilitate la CNC 4/Grade 12 sau echivalent
  • Admitere pot fi supuse la un interviu cu un membru al personalului academic.


Durata cursului

Durata programului este de 65 ore, iar de școlarizare este de față-în-față pe baza orelor teoretice CNC. Aceasta exclude timp pentru a finaliza sarcinile, de cercetare și de studiu de sine. Fiecare campus Damelin are un program de școlarizare diferit. Programele sunt oferite în timpul săptămânii, în seara, sau în zilele de sâmbătă.


Desigur Intro

Acest program competențe este parte a calificării profesionale CSI în Management și Administrare care ofera cursantului cunoștințele și competențele care pot fi aplicate într-o varietate de entități, precum și o înțelegere a filozofiei lor și cerințele operaționale. Acesta oferă, de asemenea, un pas pentru o fază mai mare de învățare în guvernare, administrare și finanțare, și lărgește posibilitățile elevului pentru avansare.Cursantul va fi echipat cu aptitudinile primare să se ocupe de o varietate de funcții administrative în domeniul de aplicare al tehnologiei financiar, contractual, informații, competențe economice și de comunicare. Aceasta deduce capacitatea de a absorbi noi de învățare, precum și posibilitatea de a aplica de învățare pentru o varietate de situații familiare și noi. Calificare complet este înregistrat în CSI Calificare Profesională: Management și Administrare, cu SAQA ID No. 60651 (129 credite).

Program taught in:
Engleză

See 137 more programs offered by Damelin Part Time »

Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2019
Duration
65 ore
Part time
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
Application deadline
Start Date
Feb. 2019
Application deadline
Start Date
Feb. 2019
Application deadline
Start Date
Feb. 2019
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date