Design interior

Centre for Arts and Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Design interior

Centre for Arts and Technology

Centre for Arts and Technology a ajuns la un acord de colaborare cu Universitatea Yorkville. Citiți comunicatul nostru de presă pentru a afla cum ar putea să vă pregătească pentru o licență de design interior!

Primiți cursuri de design interior de la specialiștii noștri din industrie la una dintre școlile de design interior din Canada. Centrul oferă 3 programe de design interior; un program de 15 luni, un program de 18 luni și un program de 24 de luni. Oferindu-vă instrumentele și instruirea de care aveți nevoie pentru a începe o carieră în designul interior. Nu vrei doar să proiectezi un spațiu funcțional ... scopul tău este să creezi o capodoperă. Veți vedea frumusețea și potențialul în fiecare cameră ... așteptând doar combinația potrivită de know-how și imaginație (a ta!). Înțelegeți că fiecare linie, fiecare curbă, fiecare culoare se reunesc ca o simfonie pentru a forma aspectul și starea de spirit dorită. Designul interior este în viitorul tău, iar Centre for Arts and Technology , una dintre cele mai importante școli de design interior din Canada, te va ajuta să te duci acolo.

Programul de Design Interior vă va pregăti pentru o carieră plină de satisfacții, cum ar fi:

  • Designer de interior
  • Consultant în domeniul construcțiilor
  • Office Space Planner
  • Consultant pentru managementul spațiului
  • Designer de bucatarie
  • Planificatorul spațial pentru retail și rezidențial
  • Consultant imobiliar

Designerii de interior creează medii care aduc frumusețea vieții de zi cu zi, portreteză personalitatea și adaugă sofisticarea și profesionalismul pentru a întări marca unei afaceri sau a unui comerciant cu amănuntul. Oferită la una dintre cele mai importante școli de design interior din Canada, programul nostru cuprinzător de design interior vă va scoate în evidență aspectul artistic, vă va familiariza cu cele mai noi tehnologii și vă va pregăti pentru o carieră ca designer independent sau angajare cu o firmă de design respectată.

Iată câteva dintre locurile pe care le veți găsi absolvenții noștri:

Designul Yuge • Arhitectura MacKay-Lyons Sweetapple • Arhitectura Riddell Kurczaba • Apache Canada • Designul Bergrand Fast • Constructorii Jade Bay

Programul de design interior oferă cursuri de formare profesională prin instructori care s-au bucurat de succes cariere de design interior. Veți învăța de la cele mai bune aspecte ale fiecărui aspect al industriei de design interior, de la redactarea și redarea tradițională la software-ul de modelare 3D, la metodele de iluminat și de construcție.

Veți avea, de asemenea, ocazia să faceți legături valoroase și să învățați în primul rând în timpul mai multor plasări de lucru. Cu diploma profesională de design interior, veți fi un maestru al tehnicilor de elaborare a tehnicilor - AutoCAD și SketchUp-Building Technologies-Detailing-Business de design interior-Teoria și principiile de design interior-Iluminat-Istoria arhitecturii și design-Comunicații grafice- Metode de reprezentare - Coduri de construcție și design durabil.

"Am ales Centre for Arts and Technology din cauza dimensiunilor mai mici ale claselor și a interesului real față de succesul meu. Programul de Design Interior ma pregatit cu siguranta pentru cariera pe care am visat mereu. "- McKenzie Hedman

* Calea viitoare pentru calificările de certificare a designului interior (NCIDQ) suferă schimbări adesea. Centre for Arts and Technology urmărește îndeaproape evoluțiile profesionale ale industriei Design Interior și va răspunde în mod adecvat la progresul schimbărilor. Toți studenții ar trebui să caute informații actualizate, deoarece sunt puse la dispoziție prin intermediul asociației naționale (IDC) și a fiecărei asociații provinciale. Aflați mai multe despre starea actuală pentru cerințele de eligibilitate pentru examenul NCIDQ. În prezent, absolvenții Centre for Arts and Technology se califică să scrie examenul NCIDQ la experiența postuniversitară de muncă necesară. Urmăriți-vă cu un Consilier de Program care vă va ajuta să vă ghidați în acest proces.

Cursul fluxului

În primul trimestru, studenții explorează concepte fundamentale în teoria designului și cunoștințele tehnice, începând să aplice aceste cunoștințe prin munca pe bază de proiect. Elevii vor învăța cum să manipuleze teorii și concepte pentru a crea soluții puternice în medii interioare. Acest trimestru oferă o înțelegere a unei perspective globale asupra realizărilor umane în arhitectură, design interior, arte decorative și relevanța lor pentru viața modernă. Competențele tehnice fundamentale în elaborarea și programele digitale vor fi introduse și până la sfârșitul trimestrului, studenții vor putea să valorifice și să aplice noile tale cunoștințe și aptitudini pentru proiecte în trimestrele viitoare.

Al treilea trimestru analizează mai atent aspectele umane, de mediu și "universale / fără obstacole" ale designului interior și planificării spațiului. Elevii vor fi provocați cu rezolvarea problemelor spațiale 3D și explorarea conexiunilor dintre spațiile interioare și exterioare. Cursurile explorează factorii ecologici și durabili care influențează selecția și designul materialelor și componentelor și descoperă noi inovații prin experimente hands-on, cercetări independente și de grup, vizite la fața locului și conferințe de oaspeți. Elevii încep să dezvolte un stil mai personal și mai vizibil de prezentare vizuală a proiectelor lor, explorând în același timp sistemele de construcție, componentele și metodele utilizate în cadrul lemnului și construcția rezidențială.

Procesul de programare este parte integrantă a practicii de design interior și al patrulea trimestru familiarizează studenții cu concepte de planificare, mobilier și specificații de finisare asociate designului comercial, cu accent pe conceptul de ospitalitate. Elevii vor crea modele 3D generate de calculator și vor explora tehnici de redare pentru desene conceptuale și desene de prezentare. Cursurile explorează construcția și detalierea componentelor interioare, cum ar fi podelele, sistemele de pereți și plafoane, precum și lucrările de șlefuire, dezvoltând o înțelegere a modului în care să desenezi cu exactitate și să proiectezi detalii. Elevii vor elabora desene de iluminat avansate pentru spații comerciale, inclusiv detalii și specificații care să ducă la soluții creative și funcționale. Accentul pe acest trimestru este pus pe aplicarea conceptelor prin utilizarea criteriilor tehnice, specificațiilor, aspectului și coordonării sistemului clădirilor.

În trimestrul al cincilea, elevii dezvoltă instrumente și tehnici pentru a cerceta și aplica reglementările din Codul construcțiilor și reglementările privind designul universal în mediile interioare. Elevii vor învăța, de asemenea, despre practicile existente și sistemele de rating, cum ar fi: LEED (Leadership în proiectarea energiei și a mediului, Casa pasivă și clădirea WELL și cum să evalueze și să aplice strategii în proiectele de proiectare. elevii să comunice mai eficient cu ceilalți profesioniști de proiectare, cum ar fi: arhitecți, ingineri, contractori și reprezentanți ai clădirilor, care sunt toți parteneri într-un proces de proiectare integrată. Sisteme cum ar fi sisteme de construcție, strategii durabile de construcție, sisteme de distribuție a energiei, HVAC și instalațiile sanitare, managementul energiei, sistemele de comunicații de date / voce, securitatea și acustica vor fi studiate. Studenții își vor avansa abilitățile în diferite programe software CAD utilizate în prezent în industrie prin crearea unui set complet de desene de lucru. aplicarea conceptelor în designul de retail și de asistență medicală.

În al șaselea trimestru, studenții se vor concentra asupra îmbunătățirii și dezvoltării abilităților conceptuale, rafinării conceptelor de design schematice, pregătirii desenelor finale și îmbunătățirii abilităților de prezentare vizuală. Cursurile explorează diferitele teorii, abordări și aplicații de mobilier implementate în proiectarea biroului corporativ mic, mediu și mare de astăzi. Studenții vor examina practicile profesionale și cele profesionale relevante pentru designul interiorului, concentrându-se pe contracte, licitații, responsabilități de designer și etică profesională, precum și taxe profesionale, facturare și asigurare. În acest trimestru, elevii încep să compileze și să pregătească un portofoliu preliminar cu cunoștințele și instrumentele necesare pentru a finaliza un portofoliu academic și profesionist de înaltă calitate în mai multe formate. Sub îndrumarea unui sponsor al Practicum, studenții vor experimenta prima dintre cele două plasări de lucru în domeniul designului interior și a industriilor conexe care sunt relevante pentru interesele și nivelul de abilități.

În al șaptelea trimestru, elevii își vor extinde cunoștințele, utilizarea practică și aplicarea normelor Codului Construcțiilor și a Designului Universal pentru a demonstra înțelegerea responsabilității designerului de interior pentru a proiecta în minte sănătatea, siguranța și bunăstarea publicului. Elevii vor pregăti o analiză a planului și o analiză a codului pentru Proiectul de absolvire finală. Elevii vor întreprinde cercetări de investigație folosind tehnici de proiectare bazate pe dovezi pentru a pregăti un raport care va sta la baza proiectului dvs. de absolvire finală, promovând în același timp abilitățile 3D de proiectare asistată de calculator prin explorarea de software 3D suplimentar pentru a construi și a face spații interioare . Cursurile acoperă ceea ce este nevoie pentru a deveni un antreprenor de succes pe piața de astăzi și permite studenților să își creeze propriul plan de afaceri și identitatea companiei. Al șaptelea trimestru conține cel de-al doilea mediu de lucru / mediul de lucru în cadrul firmelor, meseriilor și furnizorilor de servicii din cadrul profesiei de design interior, pentru a înțelege mai bine profesorul.

O parte semnificativă a ultimului trimestru va fi implementarea rezultatelor cercetărilor din trimestrul 7 într-o soluție de proiectare pentru un proiect de absolvire finală care va coincide cu zonele de interes pe care studenții ar dori să le urmeze în designul de interior. Proiectele studenților vor aborda o nevoie reală și tangibilă în cadrul comunității, iar studenții vor prezenta soluția finală pentru comunitate, industria de proiectare și membrii facultății.

Elevii vor produce și coordona un set complet de desene, demonstrând înțelegerea lor cu privire la asamblarea părților individuale ale unui proiect într-un singur pachet final de desen coeziv. Pe parcursul acestui trimestru, studenții își finalizează portofoliul de Interior Design, site-ul web și social media, care vor contribui la prezentarea abilităților potențialilor angajatori după absolvire.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 5, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
15 - 24 luni
Cu normă întreagă
Locations
Canada - Kelowna, British Columbia
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Canada - Kelowna, British Columbia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala