Citește Descrierea Oficială

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ENGLEZA.

Semestrul de toamnă pentru căderea în interior și spațiu permite participanților să dobândească cunoștințele și abilitățile de bază utilizate în domeniul designului interior.

Cursul este o sinergie între prelegeri, atelier și vizite la principalele târguri internaționale din Italia, axate pe arhitectură, design interior, materiale și finisaje precum MADE (arhitectura și clădirea) și Arhitectura @ în Milano și SAIE (Expoziția Internațională de Construcții) în Bologna.

Program: Lecțiile se desfășoară de luni până vineri cu normă întreagă.

Nivelul și precondițiile: Acest curs este destinat studenților motivați interesați să învețe fundamentele de design interior și sunt interesați în urmărirea studiilor suplimentare sau o carieră în industria de design. Obiectivul inițial al programului este de a permite elevilor să dobândească abilitățile de bază legate de tehnici de desen și software-ul pentru a reprezenta un proiect de design interior.

În același timp, ei învață procesul de proiectare și dobândesc cunoștințele de bază ale materialelor care urmează să fie folosite pentru a caracteriza un spațiu. Datorită aptitudinilor pe care elevii le vor dobândi pe parcursul cursului, vor putea să dezvolte proiecte de proiectare legate de diferite domenii de proiectare: rezidențiale, expoziții și alimentație. Prin vizitele la principalele expoziții studenții vor avea șansa de a afla mai multe despre materialele și finisajele tradiționale și inovatoare și de a avea o privire generală asupra noilor tendințe și echipamente.

În cadrul atelierelor, participanții vor lucra la proiecte care iau în considerare trei elemente principale: spațiul disponibil, marca și imaginea și valorile acestuia, utilizatorul și nevoile acestuia. Rezultatul nu va fi doar locuri interesante din punct de vedere estetic, ci și spații capabile să comunice o anumită marcă și capabile să ofere o experiență nouă și inovatoare clientului.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la IED – Istituto Europeo di Design Milan »

Ultima actualizare September 11, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Oct. 2019
Duration
15 săptămâni
La zi
Price
7,000 EUR
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date