Citește Descrierea Oficială

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ENGLEZA.

Semestrul de proiectare și tendințe italiene contemporane se axează pe aspectele culturale ale designului și oferă participanților un studiu practic al sistemului de design italian din perspectiva managementului și a metodologiei de proiectare. Cursul explorează tendințele contemporane ale designului și limbile de design, prin prelegeri și vizite la showroom-uri și târguri. Noile tendințe în mobilier, diferite tipuri de case, stil de viață diferit și nevoile și dorințele oamenilor vor fi analizate din punct de vedere practic și emoțional.

Cursul este structurat în jurul marilor expoziții internaționale, printre care salonul Salone del Mobile din Milano și Săptămâna de Design care urmează, Salone Satellite, Euroluce, Expoziția Internațională de Baie și Expoziția Internațională de Mobilier pentru Acasă.

Pe parcursul semestrului, studenții vor fi implicați în dezvoltarea competențelor tehnice și critice în sala de clasă și în cadrul principalelor târguri care evidențiază experiența de proiectare italiană.

Program: Lecțiile se desfășoară de luni până vineri, cu normă întreagă

Obiectiv: Acest curs este destinat studenților motivați și profesioniștilor interesați de înțelegerea sistemului de design italian și metodelor de cercetare a tendințelor.

Se solicită o cunoaștere de bază a comenzilor Photoshop și Illustrator.

Structura și metodologia: Prima parte a cursului va permite participanților să înțeleagă sistemul de design italian, concentrându-se în principal pe designul de mobilier. În același timp, elevii vor dobândi instrumentele și metodele necesare pentru a analiza o colecție specifică a unui anumit brand; analiza va fi legată de limba oficială, utilizarea culorilor, a materialelor și a finisajelor.

Datorită cunoștințelor de bază dobândite la începutul cursului, elevii vor putea să efectueze o experiență analitică pe teren în timpul săptămânii Design Milano și vor individualiza principalele tendințe în designul de mobilier. Acesta va fi punctul de pornire pentru a lucra la o propunere pentru o nouă colecție pentru marca "Made in Italy".

În timpul cursului participanții vor dezvolta abilități tehnice care le vor permite să-și traducă ideile într-o prezentare profesională pentru un client.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la IED – Istituto Europeo di Design Milan »

Ultima actualizare September 11, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Feb. 2020
Duration
15 săptămâni
La zi
Price
7,000 EUR
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date