Design Interior

Centre for Arts and Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Design Interior

Centre for Arts and Technology

Număr limitat de SCHOLARSHPS disponibil pentru pana la 3000 dolari pe principiul primul venit primul servit. Înscrieți-vă astăzi.

Nostru de 24 luni Design Interior diplomă profesională oferite la campusul nostru din Kelowna, BC, este condusa de industrie prin educatori excepționale, personal talentat, și practicieni cu o pasiune pentru desen. Acesta vă permite să dezvolte creativitatea și stilul de design personal, în timp ce oferindu-vă cele tehnice, abilitățile și experiența de afaceri pentru a fi de succes în industria de design interior.

Centrul pentru Artă și Tehnologie a încheiat un acord cu articulație CCR Institute of Technology. Acest acord prevedea un transfer simplu și garantate de credite de curs pentru studenții de design interior care doresc să urmeze o licență de Design Interior (BID) după ce au finalizat Diploma de Design Interior (DID) de la Centrul pentru Artă și Tehnologie.

Kelowna, BC DESIGN INTERIOR COLEGIUL

Programul de diploma de design interior a fost conceput în colaborare cu profesioniști și organizații din industrie pentru a reflecta evoluțiile actuale din industrie, tendințe, și progres. Acesta va afunda atât în ​​cunoaștere și practică experimentală, astfel încât să se împuternicite și pregătit pentru a intra în forța de muncă ca o industrie-savvy profesionale la absolvire.

Evidențiază program de design interior includ:

  • Un nivel avansat progresiv de formare Design Interior.
  • Hands-pe învățare într-un mediu de studio reală.
  • Management de proiect și de formare în domeniul antreprenorial.
  • Individuale și de grup practicums în comunitate.

La finalizarea de interior Design de formare, vă va lăsa cu:

  • O, portofoliu solid de creatie - industrie "carte de asteptare" - prezentarea stilul de design personal și o cunoaștere aprofundată de up-to-data de practici și metode de proiectare.
  • Un plan de carieră și de afaceri, astfel încât să pot contracta munca ta, lansa propriul studio, de lucru ca un consultant sau consilier, sau să devină un angajat firmă de design interior.
  • O bază solidă de cunoștințe industriei pentru a vă pregăti pentru calificarea național de design interior (NCIDQ *) după ce ați acumulat cantitatea adecvată de experiență de muncă după absolvire.

CARIERE ÎN DESIGN INTERIOR

De antrenament Design Interior vă pregătește pentru o carieră în design MAI. Absolventi ai programului pot urmări o varietate de locuri de muncă în design interior, cum ar fi:

  • Designer de interior
<li>Care desf&#259;&#537;oar&#259; activit&#259;&#539;i independente designer de interior</li> <li>Space Planner reziden&#539;ial</li> <li>Buc&#259;t&#259;rie Designer</li> <li>Comercial Planner spatiu interior</li>

DATE PROGRAM START

Există patru începe în anul calendaristic: ianuarie, aprilie, iulie și octombrie. Multe dintre programele noastre au mai multe începe, cu toate acestea, nu toate campusurile oferă toate cele patru începe și nu toate programele sunt oferite în timpul fiecare pornire. Pentru informațiile cele mai up-to-date, contactați un consilier de program.

Termene de aplicare

Deși Centrul încurajează solicitanții să depună cereri un minim de șase săptămâni înainte de a programa începerea, cu permisiune, cu întârziere cererile pot fi încă permis. Toate cererile au primit mai puțin de șase săptămâni, înainte de a programa start solicita depunerea rezervare de locuri plătite în întregime, precum și toate celelalte cerințe de admitere să fie finalizate la momentul cererii.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2018
Duration
Durata
24 luni
Cu normă întreagă
Locations
Canada - Kelowna, British Columbia
Data începerii : Oct. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2018
Canada - Kelowna, British Columbia
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala