Citește Descrierea Oficială

Marca de design absolvent

Branding este tot mai important. În mediul actual, doar brandurile care au fost gestionate cu o strategie clară va reuși în multitudinea de branduri și produse din lume.

Branding cuprinde nu numai aspectul vizual, merge mult mai departe: ea este gestionată ca un brand vrea sa fie perceput. Înseamnă lucru strategic pentru a avea, pentru a defini atributele sale, nu doar expresia grafica, acoperă toate momentele de contact care interacționează cu publicul.

Absolventul propune o viziune holistică a se specializa în design și dezvoltare de brand nevoile de exprimare ale acestora.

OBIECTIVELE DE FORMARE

Introduceți autorului în procesul de creare a unui brand, de la concept, prin numirea, reprezentarea grafică și diverse aplicații.

CURRICULUM

Strategie și management de brand, instrumente creative pentru proiecte de dezvoltare și de construcție de brand: cursul jur de 3 zone principale se dezvolta.

Fiecare dintre aceste domenii vor fi dezvoltate în cursul unei organizat în module care combină teorie și practică în paralel. În mod specific, se organizează conferințe cu specialiști în problemele-cheie și de actualitate finalizate formare postuniversitar, care se încheie cu o Studii final al proiectului.

  • Modulul I - Strategie și management de brand
  • Modulul II - Instrumente Creative
  • Modulul III - Proiecte de branduri de constructii (5 ateliere de lucru)

FIȘA CU DATE

Problema: 6th Edition

Calificare: Marca de design absolvent de la Universitatea din Vic-UCC. Studenții fără diplome universitare vor primi o diplomă universitară de Studii extensie.

Credite: 30 ECTS

Perioada școală: Din 19 octombrie 2015 până în mai 2016 Prezentare PFE: iunie 2016

Ore: Luni si miercuri de la 19h la 22h

Modalidad: Sală de clasă

Limba: Spaniolă

Pret: € 3690

Acces: Absolvenții și / sau absolvenți. Absolvenți mari. Cicluri de formare de nivel superior de arte plastice si design, si familiile profesionale: Design interior, design grafic, design industrial și aplicate îmbrăcăminte arte. Profesioniști fără sector calificări specifice care pot demonstra experiența profesională. Accesul la cursul este determinată printr-un proces de selecție.

Observații: Curs intensiv spaniolă în septembrie pentru studenții străini care doresc să se înscrie în Masters (curs optional).

Program predat în:
Spaniolă

Vezi 14 mai multe cursuri de la Bau Design College of Barcelona »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
1 an
La zi
Price
3,690 EUR
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date