Citește Descrierea Oficială

Acest program este în limba portugheză a învățat

  • Două Panou de mobilier de design
  • Data de începere: martie
  • Lecții: luni și miercuri - 19:30 la 22h30 + 10 Sâmbătă - 10h la 17h
  • Ore: 240 oră
  • Limba portugheză

Experiența practică de a crea mobilier, acoperind intreaga productie osprocessos, cu intervenții profesionale în diferite domenii, stimularea interacțiunii între studenți.

DESCRIERE ȘI OBIECTIVE

Cursul de design de mobilier este o experiență practică de a crea mobilier, acoperind întregul proces necesar, cu intervenții ocazionale de profesioniști din diferite domenii și încurajarea interacțiunii dintre studenți.

Proiectele vor fi dezvoltate în colaborare cu MMM (My Mobile Madeira), Sector mobilier durabil companiei infiintata in anul 2006, segmentul până acum nemaiauzit în Brazilia. În conformitate cu o informare de acord cu compania, studentul va dezvolta un proiect pornind de la observarea utilizatorilor să definească nevoile, cadru problema și să găsească o soluție. În urma metodelor de fabricație compatibil cu realitatea și caută să-i îmbogățească cu noi experiențe, tehnici și materiale.

Cursul oferă un laborator de fabricare și testare a prototipurilor în cursul dezvoltării proiectului și în colaborare cu MMM, un prototip final va fi dezvoltat. Acesta este un exercițiu în curs de dezvoltare de idei, concepte și soluții pentru un nou mod de gândire despre mobilier. Pe drum, elevii dezvolta un produs și du-te în principal un procedeu pentru producerea de soluții creative la provocările aplicabile mai complexe viitoare.

SEGMENTE DE PUBLIC

Studenți și profesioniști din domeniul de proiectare, arhitectură și domeniile conexe care vor să migreze pe piața design de mobilier, precum si persoanele cu experienta in industria mobilei, interesate să îmbunătățească și să consolideze cunoștințele lor.

Cursul este o experiență care simulează realitatea profesională. Subiectele vor fi studiate în conformitate cu procesul de dezvoltare a proiectului.

SUBIECTE CURSULUI

Spațiu cultural: Istoria de proiectare și cunoștințe de design contemporan mobilier. Abordează istoria de design prin evoluția obiectelor din secolul al XIX-lea și până în prezent, conceptul de arte aplicate în definirea design industrial, cu o atenție specială la producția de design italian în a doua jumătate a secolului al XX-lea, Design companii italiene.

Departamentul Tehnic și tehnologie: Metode de producție, tip de materiale, modelare 3D, reprezentare de proiectare, modelare de laborator.

Zona Projetual: Simulare a unei activități profesionale, în colaborare directă cu compania care va furniza informații din procesul de producție și logistica pentru dezvoltarea de produse. Crearea unui produs la un client Elevii vor dezvolta practică și încredere în acest proces. Un experiment cuprinzător care implică cercetare și definirea conceptului, dezvoltarea și reprezentarea sa de comunicare a proiectului. Procesul centrată pe utilizator, care se axează pe individ, utilizarea socială și interacțiunea cu planeta.

Program predat în:
Portuguese (Brazil)

Vezi 3 mai multe cursuri de la IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
270 ore
Part time
Price
22,140 BRL
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019