Citește Descrierea Oficială

Ce veti invata:

Veţi învăţa pentru a îmbunătăţi abilităţile dumneavoastră la planificarea şi desfăşurarea întâlnirilor eficiente. Acest curs este conceput pentru angajatii la toate nivelurile organizaţiei care sunt responsabile pentru desfăşurarea întâlnirilor pentru organizaţii, departamente sau echipe de lucru.

  • Înţeleagă caracteristicile de şedinţe eficiente
  • Evaluarea eficacităţii de întâlniri vă conduită
  • Folosiţi linii directoare pentru a stabili o întâlnire şi a alerga dintr-o agendă
  • Intelege cele 3 roluri de conducere necesare pentru întâlniri eficiente

Lungime:-o jumătate de zi o sesiune de instruire clasă, urmată de o serie de instrumente bazate pe armare-web.

Scopul acestui curs:

Pentru a creşte productivitatea şi colaborare, prin planificarea şi desfăşurarea reuniunilor care fac cele mai multe de timp pentru toti si de intrare. Aflaţi cum să creaţi întâlnirile pe care alţii îşi doresc să participe, deoarece te urmeze ordinea de zi a maximiza timp participant şi de intrare şi de urmărirea cu minute bine comunicate.

Despre Cercetare Parteneri Seattle, Inc

Seattle Cercetare Parteneri satisface nevoile de învăţare ale managerilor, supraveghetorii, şi contribuitorii individuali în cadrul organizaţiilor. Fie ca sunteti un mic proprietar de afaceri, un profesionist de resurse umane, un manager de departament sau un director executiv, PEAK nostru Learning Program ™ este conceput pentru a va oferi de învăţare de calitate superioară şi experienţe de dezvoltare. Suntem educatori şi lideri de afaceri angajat la dezvoltarea completă a profesioniştilor indiferent de domeniu sau industrie.  
 


Program predat în:
Engleză

Vezi 13 mai multe cursuri de la Seattle Pacific University School of Business and Economics »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
1 zi
Part time
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019