Read the Official Description

IELTS Calificarea este luată de obicei în scopuri academice, așa cum este recunoscut de colegii și universități din Marea Britanie, America de Nord, Australia și Noua Zeelandă. Testul IELTS este folosit pentru a evalua competențele lingvistice în limba engleză a studenții non-nativi care aplică pentru cursurile de învățământ superior.

Cursurile noastre IELTS includ atât generale și Academic engleză. Lecții sunt dinamice și provocatoare și vă va dezvolta strategii pentru a face cu fiecare sarcină în lucrarea de examen cu accent pe practicarea citire, scriere de ascultare și vorbire.

Veți avea de formare în tehnica de examen și va fi dat teste de practică pentru a ajuta la creșterea încrederii dumneavoastră.

Știați că?

  • Peste 1,4 milioane de candidați să ia testul IELTS în fiecare an pentru a începe călătoriile lor în educație internațională și ocuparea forței de muncă.
  • IELTS este recunoscut de mai mult de 6000 de instituții din peste 135 de țări.
  • IELTS foloseste un sistem de notare la 0 la 9 și studenților, de obicei, nevoie de un scor de între 5,5 și 7,5, în funcție de cursul pe care doresc să urmeze.
  • Teste IELTS avea loc săptămânal, de obicei, și va trebui să rezervați testul de aproximativ 4 săptămâni în avans (taxa de testul IELTS nu este inclusă în prețul cursului).
  • IELTS tutorii nostri dau sfaturi examen de specialitate și va evalua nivelul. Ei vă va sfătui, de asemenea, atunci când ar trebui să ia testul.

Pe scurt

  • Varsta minima: 16 - Nivel: intermediar de competență (B1 la C2) - de scolarizare: 6, 9, 12, 15 sau 21 de ore pe săptămână - Data începerii: oricand - Durata cursului: flexibil

See 8 more programs offered by Crest Schools of English »

Acest curs este Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date