Read the Official Description

Programul de listă


"Descoperă şi consolida stilul de negociere cu caracter personal"


Negocierea este o abilitate de bază pe care senior manageri folosesc în viaţa de zi cu zi de afaceri. Rezultatele negocierilor au un impact de durată asupra practicilor organizaţionale, performanţă şi cultură. Cu toate acestea, vom negocia adesea fără pregătire adecvată. Vom negocia, de asemenea, fara sa realizam ca suntem, de fapt, a face acest lucru.

Acest lucru poate duce la rezultate sub-optime şi relaţiile săraci.

Abilitati de negociere şi de influenţă pentru programul de Senior Manageri unic vă ajută să vă înţelegeţi ca un negociator - înţelegere propriul stil şi cum să joace la punctele tale forte. Prin concentrându-se pe tine, ca un individ accentul este pus pe programul de dezvoltare a abilităţilor şi stilul de înţelegere personală prin coaching şi practică în simulări de negociere. În timpul dvs. intensivă a 5 zile cu privire la programul vom acoperi teorii şi strategii pentru a analiza, planifica şi gestiona pentru negocieri, cadre să includă o serie de situaţii şi de a folosi cele mai recente cercetări şi teoria pentru a evidenţia în continuare şi să dezvolte concepte.

Acest program va consolida şi de a spori stilul personal de negociere, set de aptitudini şi cunoştinţe necesare pentru a livra rezultate eficiente de negociere.

Conţinut


Abilitati de negociere şi de influenţă pentru programul de Senior Manageri vă va oferi un cadru de negociere personalizat, care lucreaza pentru tine. Noastre de renume mondial de facultate şi vorbitori clienţilor vă oferă cu strategiile de negociere dovedit, cele mai recente cercetări şi unu la unu sesiuni de coaching pe care vă permit să descoperiţi şi să consolideze stilul personal de negociere. Aceste elemente de bază combinate cu un adevărat diversă, experienţa internaţională de învăţare inter pares a vă permite să formuleze strategii şi a unui plan de acţiune cu caracter personal care se potrivesc stilului dvs. şi mediile specifice de negociere în care operează.

Experienţă de învăţare


Pe parcursul programului va oferi cu abilităţi de pregătire pentru negocieri, abordărilor analitice pentru a prezice comportamentul adversarului şi de a practica tacticile încercate şi testate pentru crearea şi revendicarea valoare folosind simulari de negociere. Simulările vor completa, de asemenea, sesiuni de coaching în evaluarea de stiluri de bază dumneavoastră, punctele tari şi slăbiciune.

Programul foloseste teoria care stau la baza celor mai recente cercetări şi pentru a evidenţia în continuare şi să dezvolte concepte în domeniul larg de negociere şi de soluţionare a conflictelor, inclusiv aspectele comportamentale de luare a deciziilor şi negocieri. Programul va acoperi, de asemenea strategii pentru a analiza şi a planului de negocieri, tactici pentru a gestiona procesul de negociere şi cadrele să includă o serie de situaţii.

Publicul ţintă

Acest program este conceput pentru -

 • Senior manageri la luarea deciziilor-cheie roluri care au nevoie pentru a influenţa circumscripţii electorale importante, atât în ​​interiorul cât şi în afara organizaţiei.
 • Acest lucru înseamnă că va cuprinde clasa de participanţi activ implicat în activităţi cheie, cum ar fi:
  - Dezvoltarea de afaceri
  - Vânzări
  - Consultanţă
  - Soluţionarea litigiilor şi construire a consensului
  - Spirit antreprenorial
  - Finanţe
  - Gestionarea alianţe strategice şi parteneriate de afaceri
  - Cumparare

Programul nu este potrivit pentru specialiştii negociere care participă la negocieri foarte ridicat conţinut de nivel concentrat ca rolul lor cheie, de exemplu, , Fuziuni şi Achiziţii specialişti.


Program taught in:
Engleză

See 22 more programs offered by London Business School »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
6 zilele
Part time
Price
5,450 GBP
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date