Read the Official Description

Informaţii de piaţă şi cercetare de piaţă în Asia

Curs Prezentare generală


In acest seminar de doua zile va lucra cu unul dintre lume "e mai de seamă gânditori strategice pentru a construi de informaţii de piaţă şi de abilităţi de cercetare de piaţă pentru a îmbunătăţi companiei dumneavoastra 's de performanţă. Acest curs învaţă o abordare structurată pentru colectarea, analizarea şi furnizarea de informaţii cheie pentru luarea deciziilor de management. Acesta prezintă componentele unui sistem de informaţii de piaţă şi vă arată cum să efectueze o cercetare de piaţă, care va conduce compania "strategia şi să furnizeze informaţii imediate, actiona pentru deciziile tactice.

&nbsp

&nbsp

De ce vă va participa?


Strategia de marketing de sunet depinde de informaţii de piaţă superioară. În cele mai multe companii, informaţii de piaţă esenţială este necorespunzător colectate şi analizate.Acest seminar de două zile vă pregăteşte în cel mai nou de cercetare de piaţă şi tendinţele de informaţii pentru a ridica capacitatea de a transfera informaţii de piaţă în cadrul strategiilor de pragmatic pentru realizarea companiei dvs. pe termen scurt şi lung, viziune pe termen lung şi să rămână înaintea concurenţei în Asia.

Nu vrei să

&nbsp

  • Identificarea nevoilor de informare şi pentru a îmbunătăţi schimbul de informaţii de piaţă în cadrul companiei dumneavoastră?
  • Înţelegerea componente ale unui sistem de informaţii de piaţă?
  • Proiectaţi o scurtă cercetare si planifica un studiu de piaţă?
  • Selectaţi metodologii adecvate pentru a desfăşura activităţi de cercetare de piaţă?
  • Utilizaţi internet la sursa de date de piaţă şi de a construi?
  • Utiliza informaţii de piaţă, ca parte a procesului de planificare?
  • Construiţi profile concurent şi de a anticipa miscarile lor pentru următoarele?

See 7 more programs offered by Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK) »

Acest curs este Campus based
Start Date
Ian. 2020
Duration
2 zilele
La zi
Price
2 SGD
By locations
By date