Citește Descrierea Oficială

SID Rovinj Atelier

De la înființarea sa în 1991 Școala Italiană de Design a stabilit proiectul educațional de trei ani, acordând o atenție deosebită dezvoltării creativității studenților; în credința că viața socială, economică și culturală a oricărei comunități umane în mod inevitabil, plimbare prin capacitatea sa de a produce idei inovatoare.

Este dificil să fii creativ, dacă nu știi metoda de a produce creativitatea.

Abordarea metodologică remarcabilă a tehnicilor de creativitate sunt parte a contextului cultural și profesional al Școlii italiene de design, și mai mult de o dată ne-am confruntat cu problema modului de a comunica și partaja cu alte metode de creație SID.

Din 1998 ne-am găsit răspunsul corect în proiectul SID Rovinj Workshop săptămână de design creativ de mare putere, care, în 2012, a ajuns la linia de sosire a XV-a ediție.

Pentru timpul disponibil limitat (o săptămână), atelierul își propune să genereze idei cu privire la acest subiect atribuit de către compania client, prin aplicarea metodei de creație SID.

destinatarii

Atelierul se adresează studenților SID sau care participă la cursuri de formare privind design industrial în alte institute și tineri designeri interesați în explorarea unor metodologii creative aplicate proiectului, italieni și străini.

Proceedings Workshop

Pentru succesul SID Rovinj Workshop sunt indispensabile câteva ingrediente simple:

  • METODA CREATIVE

Setul de proceduri elaborate de Școala italiană de design și în mod constant actualizate prin contribuțiile comunității internaționale de creație și aplicarea lor de zi cu zi „în domeniu.“

  • tutorele

Atelierul este condus de 6 profesori de la Școala de Design italian instruit aplicarea metodei de creație cu grupuri de lucru restrânse, prin ani de experiență de formare directe.

  • PARTICIPANȚI

40 de persoane: Studenții SID sau care participă la cursuri de formare privind design industrial în alte institute și tineri designeri.

  • CLIENTUL

Pentru pragmatismul care caracterizează italian Școala de Design nu se ocupă cu argumente teoretice, dar alege din timp în timp lideri de piață companii mari care acordă probleme de design de concept pentru a aborda și de a dezvolta săptămâna de lucru „imersiune“.

Astăzi italian Scoala de Design a proiectat pentru: City of Rovinj, Rollerblade, Alfa Romero, încălțăminte Row, Whirlpool, di Vetro Firme, Chicco-ARTSANA, Fischer, bagaje Roncato, Ferrero plastic Sandri, Inoxveneta, FAG arte grafice, World.

Certificat de participare

La sfârșitul săptămânii atelierului ni se dă un certificat de participare fiecărui participant.

A se vedea și limba

Alegerea locației a jucat un rol strategic în succesul proiectului.

După nici un pic de cercetare a fost ales Rovinj, un adevărat leagăn al creativității.

orașului origine venețiană situat pe coasta de vest a Istria, în Croația, este în măsură să garanteze și să ducă la noi atmosfere, cu ritmuri și setări neobișnuite în comparație cu stilul nostru de viata de zi cu zi.

Pentru o săptămână am uitat masina; ne mișcăm pe jos, cu bicicleta, inot, plimbare cu barca.

Munca este distractiv, fără formalitate, de multe ori într-un costum de baie, la piscinele sau pe stâncile care se ridică dintr-o mare nepoluată, dar, de asemenea, de mers pe jos într-un parc natural care amintește liniștea de la Viena Woods.

Limbile oficiale sunt italiană și engleză.

Vezi 1 mai multe cursuri de la Scuola Italiana Design (SID) »

Acest curs este Campus based
Start Date
Iunie 2019
Oct. 2019
Duration
1 săptămână
La zi
După locații
După dată
Start Date
Iunie 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Iunie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date