Read the Official Description

Dezastru natural următoare, IT glitch sau atac terorist ar putea perturba afacerea ta. Doar cât timp ar putea supravieţui compania dumneavoastră?

Prezicerile unei pandemii, devastare de la uragane recente şi tornade, frauda angajat, virusi de calculator nu de afaceri şi poate permite să discount potenţialul impact al unor astfel de evenimente neprevăzute. Avand un nivel de întreprindere de afaceri plan de continuitate ar putea însemna diferenţa dintre recuperarea de la o întrerupere a operaţiunilor de afaceri şi de a pierde de afaceri.

Fie ca sunteti parte din echipa de conducere a unei firme mici şi mijlocii sau de conducere a unui mare corporaţie-aveţi nevoie să se pregătească pentru criza de operare următoare. Şi preparatul nu este vorba doar de o întrerupere a supravietuit IT, dar protejarea facilităţi de afaceri, echipamente, servicii, transport, oameni, finanţe şi mai mult. Un plan de continuitate cuprinzător vă poate pune în control, atunci când următorul eveniment neaşteptat ameninţă afacerea ta.

Business Continuity este conceput special pentru factorii de decizie cu privire la echipa de management superior şi cei care vor fi implicaţi în asigurarea operaţiuni în faţa dezastrului. Adu echipa ta pentru a începe dialogul si de a invata tehnicile necesare pentru a construi un sistem eficient de plan de continuitate a afacerii şi de procesul de continuitate pe termen lung.

experţi recunoscuţi de continuitate a afacerii va conduce prin această zi de mare impact, inclusiv: Barry Cardoza, VP / Manager al diviziei Business Continuity, planificarea de urgenţă & Disaster Recovery pentru Union Bank din California, NA (UBOC); Rhonda E. Jones, co-fondator al Enterprise Security şi disponibilitate; şi Eugene Tucker, CPP, CFE, CBCP, Servicii de Pretorian de protecţie

Participanţii vor pleca cu elementele de bază de a dezvolta un plan de continuitate a afacerii, inclusiv măsuri pentru a realiza o analiză de impact de afaceri care măsoară impactul potenţial de perturbare a operaţiunilor critice, plus şabloane personalizabile pentru a crea planul în manualului conferinţei: "construirea unei afaceri Analiza impactului (BIA) Procesul de -Un hands-on Blueprint. "Strategii Aflaţi pentru identificarea şi evaluarea vulnerabilităţilor dvs., construirea planului la nivel de întreprindere, evitând problemele şi capcanele de alte companii şi cum să obţineţi buy-in de la principalele părţi interesate.

Noi datele pentru a fi anunţatPublicul ţintă


CEO, VP de zonele operaţionale, VP de Corporate risc, directori financiari, avocati corporate, proprietarii de afaceri, membrii consiliului, profesionisti gestionarea situaţiilor de urgenţă, directori de resurse umane, IT, directori şi orice membru al echipei responsabile pentru păstrarea de afaceri operaţionale în timpul şi după o criză.


See 31 more programs offered by University of Tulsa College of Business Administration »

Acest curs este Campus based
Start Date
Iunie 2019
Sept. 2019
Duration
1 zi
Part time
Price
795 USD
By locations
By date
Start Date
Iunie 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Iunie 2019

Sept. 2019