Citește Descrierea Oficială

Creşterea organică este fiabile şi durabile cu modul cel mai să crească compania dumneavoastra. Cu toate acestea, câteva firme mari au un proces sistematic şi repetabile pentru conducerea creştere organică, şi, ca multe companii au văzut, "cumpărare", creşterea poate fi oportuniste, diluante, şi riscante.

Acest program prezintă participanţilor cu o abordare riguroasă şi de piaţă testat pentru a stimula creşterea organică a lungul mediu pentru companiile de dimensiuni mari. Combinarea cercetării academice pe creştere şi inovaţie cu intuiţii de la practicanţii care au implementat proceselor de creştere la companii de top, programul subliniază, de asemenea perspective de inovare Kellogg Network-un grup de participante inovatorilor de la companii precum Sony, Motorola, Pepsi, şi Microsoft.

Participanţii vor învăţa să se gândească mai mult holistic despre inovare şi creşterea economică şi vor părăsi program capabil de a pune un proces de creştere în acţiuni la compania lor.


Beneficii cheie

În timpul acestui curs, veţi:

  • Înţeleagă potenţialele capcane în creştere şi cum să le depăşească prin utilizarea unui proces de piaţă dovedit pentru conducere crestere organica
  • Creaţi modele inovatoare de afaceri pentru iniţiativele de creştere economică
  • gestiona in mod proactiv de risc de afaceri în domeniul inovării şi creşterea
  • Benchmark companiei dvs. potenţial de a inova
  • Depăşi ob stacles şi a inerţiei organizaţionale care împiedică iniţiativele de creştere
  • Dezvoltarea capacităţilor şi parteneriatelor pentru a ajunge la piaţă
  • Punerea în aplicare a procesului de creştere în contextul dvs. de afaceri specifice

Format

Programul va utiliza o combinaţie de cursuri, studii de caz, exerciţii de acţiune de învăţare, şi de creştere Iniţiativa Jurnalul-un instrument inovativ pentru captarea şi contextualizarea de învăţare pentru fiecare particip furnică de probleme specifice de afaceri.


Highlight-cheie

Pentru a personaliza experienţa, participanţii vor fi necesare pentru a aduce la programul de o cunoaştere aprofundată a unei iniţiative de creştere de înaltă prioritate la compania lor. Pe masura ce progreseaza prin intermediul programului, participantii vor pregăti propriile lor de creştere Iniţiativa Jurnalul să înceapă aplicarea conceptelor prezentate în program. Jurnalele vor fi criticate facultate în timpul şi după program.


Cui se adreseaza

Programul este conceput pentru a directorilor executivi, care sunt responsabile de conducere şi gestionare a iniţiativelor de creştere în mediu şi companii de dimensiuni mari. De obicei, aceasta include lideri regionali sau unitate de afaceri, directori de dezvoltare a afacerilor, şi a directorilor executivi in ​​marketing, tehnologie, R & D, operaţiunile, şi planificarea strategică.

&nbsp

Noi încurajăm companiile să trimită echipe de până la cinci directori, în scopul de a obţine o experienţă bogată în comun de învăţare, care va ajuta proiectele muta creştere înainte.

Grupuri speciale de studiu, de stabilire a preţurilor, şi alte aranjamente sunt disponibile pentru companiile care fac sponsorizări echipe de patru sau mai mulţi participanţi.

Program predat în:
Engleză

Vezi 43 mai multe cursuri de la Kellogg School of Management at Northwestern University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 zilele
Part time
Price
5,500 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019