de înaltă performanţă oameni competenţe pentru lideri

London Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

de înaltă performanţă oameni competenţe pentru lideri

London Business School

Prezentare generală a programului
"Obţinerea de succes prin maximizarea competenţelor de oameni"

Oamenii de înaltă performanţă competenţe pentru Liderii vă va ajuta să înţeleagă impactul pe care îl au asupra altor persoane şi vă arată cum vă puteţi dezvolta strategii pentru a îmbunătăţi abilităţile dumneavoastră de oameni.

Acesta este un hands-on, practice de conducere program de dezvoltare care creează un mediu propice de învăţare în care aveţi posibilitatea de a examina şi a discuta despre provocarile si succesele cu care vă confruntaţi în managementul de zi cu zi a personalului dumneavoastră.


programul săptămânii pentru dezvoltarea leadership dvs. asigură că dvs. nevoilor individuale de învăţare şi provocările de management sunt recunoscute.

Program intensiv de dezvoltare a leadership este o provocare şi exigent. Pentru unii aceasta poate reprezenta un nou început în viaţa lor profesională.


Conţinut

Fii tu însuţi cu mai multă încredere şi eficacitate.

Acest program de dezvoltare de conducere este fondată pe un model puternic de eficienţa personală. Ea are trei componente, fiecare dintre care este un set de aptitudini care programul este conceput pentru a îmbunătăţi:

1. rezolvarea problemelor interpersonale.
Acest lucru poate fi realizat doar prin a fi încrezători în dvs. de auto-cunoaştere şi înţelegere în alţii. Acestea vă permit să dezvolte cele mai bune strategii pentru influenţarea şi motivarea oamenilor, şi pentru problemele cu care se confruntă în modul cel mai eficient posibil.

2. Aplicatii practice.
Noi folosim exerciţii practice, mai degrabă decât simulări şi se pune un accent consistent pe tine, practic, se aplică dvs. de învăţare la provocările de lucru proprii şi probleme. Veţi examineze şi să înveţe de la probleme de muncă "viaţa reală" ta - fiecare participant aduce o hartă de structura lor organizaţională şi o "oameni problemă" pentru a fi examinate în timpul programului.

3. Feedback-ul personal.
Înainte de un program de studiu de 360 de grade va fi completat de către colegii dumneavoastră pentru a furniza date cu privire la competenţele de management si nevoile dumneavoastra de dezvoltare. Veţi afla despre modul în care oamenii percep punctele tale forte şi punctele slabe şi au posibilitatea de a dezvolta strategii pentru a remodela un impact pe ceilalti si cum esti vazut.

Cunoaşterea de sine.
Mijloace de conştientizare dumneavoastră unic de competenţe şi resurse personale. Acest program nu este despre a face o persoană diferită, dar ajutându-vă să "fii tu însuţi" cu mai multă încredere şi eficacitate.

Insight în alţii.
Este un set de competenţe şi activităţi care vă vor ajuta în unul dintre aspectele cele mai dificile de management - cum să tune abordarea dvs. pentru a deviaţiilor unic şi motivele de fiecare individ cu care lucraţi, dacă raportul direct, client, de tip peer
sau sef.

Audienţa ţintă

Acest program de dezvoltare de conducere este în primul rând la profesionişti de înalt nivel sau directori pentru care interacţiunea cu alte persoane este un element-cheie de rolul dumneavoastră. Poziţia dumneavoastră este unul în care aveţi nevoie pentru a construi relatii eficiente de lucru, în cadrul organizaţiei dumneavoastră şi / sau cu clientii cu care lucraţi în mod regulat.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
6 zilele
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
5,950 GBP
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala