ACADEMICCOURSES.RO

Caută 3 Studii de Curs de Top în Uganda 2019/2020

Un curs se referă la un program de studiu de specialitate. Ea are loc de obicei în campus, dar pot fi livrate on-line. Cursurile sunt populare pentru persoanele care doresc pentru a obține cunoștințe specifice într-un subiect.

Uganda găzduiește cea mai veche universitate din Est și Africa Centrală, care este Universitatea Makerere. Această universitate a fost centrul de excelență academică, de mai multe decenii nu doar pentru studenți ugandezi, dar și alți studenți din regiune. Uganda are peste 30 de universități publice.

Contactează Direct Școlile Cursuri de Top în Uganda 2019/2020

rezultate găsite Filter

Cercetarea bazată pe comunitatea internațională

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus La zi 9 - 52 săptămâni Septembrie 2020 Bolivia Cochabamba Uganda Kampala Kenya Nairobi Argentina Buenos Aires India Udaipur Nicaragua Managua + 10 mai mult

Stagiile de cercetare FSD permit participanților să se angajeze cu partenerii comunității FSD în cercetarea problemelor locale și în dezvoltarea de soluții potențiale. Prin cercetarea comunitară bazată pe participare, întrebarea de cercetare este definită și rezultatele sunt analizate împreună cu comunitatea.

An de decalaj internațional de dezvoltare

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus La zi 9 - 56 săptămâni Septembrie 2020 Bolivia Cochabamba Uganda Kampala Kenya Nairobi Argentina Buenos Aires India Udaipur Nicaragua Managua + 10 mai mult

Programul FSD Gap Year este un program intensiv, imersiv pentru studenții pre-colegiu (17+) care doresc să obțină formare și experiență în dezvoltarea internațională. Este un mod interesant de a explora și de a învăța înainte de a începe colegiul.

Pregătirea și stagiile de dezvoltare internațională

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus La zi Septembrie 2020 Bolivia Cochabamba Uganda Kampala Kenya Nairobi Argentina Buenos Aires India Udaipur Nicaragua Managua + 9 mai mult

FSD Stagii de Dezvoltare Internațională reprezintă o oportunitate pentru studenți și tineri profesioniști de a dobândi experiență reală în dezvoltarea durabilă și de a înțelege alte culturi care pot fi obținute numai prin participarea la lucrările de la fața locului.