ACADEMICCOURSES.RO

Caută 562 Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Americii 2019/2020

SUA are nenumărate cursuri concepute pentru dezvoltare profesională, acreditare sau în scopuri educaționale. Viitorii studenți pot alege programe din întreaga țară, în mai multe domenii diferite. Cursurile din SUA sunt de înaltă calitate și îi ajută pe studenți să își atingă obiectivele, fie că aceștia sunt profesioniști care doresc să rămână la curent cu diferite tehnici, își caută primul loc de muncă și doresc să își îmbunătățească CV-ul sau iau în considerare o schimbare de carieră. În afara sălii de clasă studenții pot profita de tot ceea ce SUA are de oferit, fie că e vorba de munți frumoși, plaje impresionante sau orașe captivante.

Câteva exemple de cursuri populare în SUA includ tehnologia informației, conducere, management, design de produs, finanțe, marketing, managementul lanțului de aprovizionare și antreprenoriat. Durata, costurile și cerințele pentru cursurile din SUA pot varia în funcție de program. Cursurile din SUA pot fi urmate cu normă întreagă, cu jumătate de normă sau online.

Aruncă o privire la optiunile de mai jos pentru cursuri în SUA sau restrânge-ți căutarea folosind casetele de căutare de mai sus și găsește programul care te va ajuta să îți atingi obiectivele personale și profesionale!

rezultate găsite Filter

Programul de studiu internațional Berkeley (BISP)

University of California, Berkeley
Campus La zi 1 - 2 semestre Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Berkeley

Programul de studiu internațional Berkeley (BISP) oferă o oportunitate unică de a vizita studenții internaționali pentru a lua cursuri de înaltă calitate alături de studenții de la UC Berkeley într-un program de studii pe termen scurt în străinătate pentru unul sau două semestre.

Limba engleză ca oa doua limbă (ESL)

Johnson & Wales University
Campus Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii providență Miami

Elevii care au nevoie de cursuri ESL vor fi înregistrați de către Student Academic

Program intensiv de limba engleză

Austin Community College
Campus La zi 1 - 4 semestre Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Austin

Programul intensiv de limba engleză al Austin Community College (IEP) acceptă în prezent cereri. Elevii pot aplica programului și, dacă se acceptă, li se eliberează un formular I-20 pentru a solicita o viză de student F-1 în țara lor de origine.

Program intensiv de limba engleză

Northeast Wisconsin Technical College
Campus La zi 3 - 15 săptămâni Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Golf verde

Programul intensiv de limba engleză (IEP) la NWTC este conceput pentru a pregăti elevii pentru cerințele de limbă academică de la colegiu la nivel de cursuri. IEP oferă două niveluri de instruire în limba engleză: Intermediar și Avansat. Elevii frecventează cursul de 4 ore zilnic în "Ascultare / Vorbit", "Citire", "Scriere" și "Gramatică". Elevii au, de asemenea, acces la laboratorul lingvistic pentru studii independente și practici în după-amiaza.

Cursul ELI English

Henry Ford College
Campus La zi Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Detroit

Nu engleza este prima ta limbă? Vă interesează să vă îmbunătățiți abilitățile de engleză? Apoi, Institutul de Limba Engleză al HFC (ELI) este pentru dumneavoastră. ELI oferă instrucțiuni în limba și cultura engleză americană. Programul nostru intensiv de engleză vă pregătește pentru succesul la cursuri la nivel de facultate, angajare care necesită competență scrisă și orală în limba engleză și examenul de limba engleză ca limbă străină (TOEFL).

Engleza ca a doua limba

Felician University
Campus La zi Part time 9 - 12 luni Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Rutherford + 1 mai mult

Programul de limbă engleză al Felician University (ESL) este un program cuprinzător ESL cu instruire lingvistică intensivă și imersiune culturală pe tot parcursul anului. Programul nostru vă pregătește să vă înscrieți într-un program de diplomă, să vă înscrieți pe o piață de muncă competitivă sau pur și simplu să vă îmbunătățiți abilitățile de ascultare, vorbire, citire și scriere.

ENGLEZĂ CA LIMBĂ A DOUA (ESL)

Parkland College
Campus La zi Part time 2 semestre Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii ținut șes + 1 mai mult

Oferind mai mult de 100 de programe Associates ieri și a certificatului, Parkland College este bine cunoscut pentru dimensiunile sale mici, de clasă de stat-of-the-art facilități, inclusiv mediul de învățare, și de facultate arătos.

Curs de pregătire TOEFL

New America College
Campus La zi Part time Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Denver

Cursul de pregătire TOEFL va oferi studenților abilitățile necesare pentru a răspunde la întrebări și pentru a finaliza sarcinile testului TOEFL iBT. Elevii vor fi familiarizați cu formatul de testare TOEFL, precum și vor învăța abilități și strategii de luare a testelor pentru fiecare din cele patru secțiuni ale testului TOEFL: citire, scriere, vorbire și ascultare.

Centrul de limbă engleză / admiterea condiționată

University of Denver
Campus La zi 10 - 30 săptămâni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Denver

Misiunea Centrului de limbă engleză (ELC) este de a sprijini obiectivele University of Denver prin pregătirea elevilor de limbă engleză cu competențele necesare comunicării și culturii pentru a fi membri de succes ai DU și a altor instituții ale învățământului superior din SUA.

Program intensiv engleză (IEP)

Texas A&M University Texarkana
Campus La zi 16 săptămâni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Texarkana

Programul intensiv in limba engleza (IEP) pregătește studenții internaționali pentru a avea succes în programe academice sau o carieră profesională prin oferirea academic provocator, angajarea și experiențe educaționale și servicii de sprijin studenților satisfacții.

Semestrul la Sonoma (SAS)

California State University Sonoma
Campus La zi 1 - 2 semestre Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Rohnert Park

Studiați la Universitatea de Stat din Sonoma (SSU) pentru un semestru sau un an! Semestrul la programul Sonoma permite studenților internaționali să studieze la SSU pentru unul sau două semestre sub viza F-1. Elevii pot să urmeze cursuri universitare periodice și să obțină credite pentru a se transfera spre diploma universitară de origine.

Afaceri englez

The New England School of English
Campus La zi Part time 4 - 8 săptămâni Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Cambridge + 1 mai mult

În acest curs intensiv, sunt prezentate studii de caz și situații interne și internaționale actuale de afaceri. Prin texte, clipuri video, și discuții, va ascuți și rafina lingvistice și de afaceri abilitățile dumneavoastră de limba engleză în domenii cum ar fi scrierea de afaceri, de marketing, planificare strategică, finanțe, afaceri internaționale, precum și dezvoltarea resurselor umane.

Programul ESL

Brookdale Community College
Campus Online La zi 1 - 3 semestre Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Middletown + 1 mai mult

Programul de limbă engleză Brookdale ca a doua limbă servește vorbitorilor de limba engleză non-nativi care doresc să își îmbunătățească limba engleză vorbită și scrisă în scopuri academice, orientate în carieră sau dezvoltare personală. Oferim studenților o atmosferă primitoare și diversificată din punct de vedere cultural, în care atât profesorii cât și profesorii sunt experți în achiziția limbii a doua.

Program intensiv de limbă engleză

Fresno Pacific University
Campus La zi 6 - 52 săptămâni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Fresno

Programul Intensiv de Limba Engleză în cadrul Școlii de Științe Umaniste, Religioase și Științe Sociale oferă cursuri de pregătire în limba engleză ca un al doilea limbaj (ESL) pentru a pregăti studenții internaționali de limbă engleză, vorbitori de limba engleză, profesori și profesioniști cu abilități de cultură și limbă necesare pentru a îndeplini rigurozitatea de viață universitară la Fresno Pacific University . Aceste programe oferă cursuri academice pentru studenții internaționali și americani, pregătindu-i pentru succesul academic în universitate. Elevii se concentrează pe dezvoltarea și demonstrarea competențelor în cercetarea și scrierea academică, prezentarea orală și abilitățile auditive și de exprimare.

învățarea intensivă în engleză și programul de imersiune a culturii americane (ielp)

Campbellsville University
Campus La zi 4 săptămâni Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Campbellsville

Programul IELP este un program rezidențial de patru săptămâni în cadrul Centrului pentru Educație Internațională, care se concentrează pe dezvoltarea abilităților de conversație în limba engleză, expunerea la experiența academică universitară americană și expunerea la cultura și experiența artistică americană.