ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Houston Statele Unite ale Americii 2021

Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Enumerate ca cel mai mare oraș din statul Texas și a patra cea mai mare țară din punct de vedere al populației, Houston Orasul este renumit pentru orizontul său masiv și unic, care-l definește. Pe langa faptul ca peste 2 milioane de oameni locuiesc aici, orașul are patru universități de stat din cadrul granițelor sale. Aceasta nu include numărul mare de instituții de învățământ superior private.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Houston în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Curs: cursuri de pregatire pentru examene TOEFL

American National College
Cursuri
<
Normă întreagă
Campus

TOEFL și Academic engleză Exam curs noastră Pregătirea vă va oferi abilitățile de testare și a nivelului de limba engleză de care aveți nevoie pentru a face bine la examen. ...

Citeste mai mult

Introducere în gândirea arhitecturală

Rice University School of Architecture
Cursuri
Sept 2021
Engleză

Introducere în gândirea arhitecturală. Prelegeri și discuții axate pe practică și idei care au exercitat o influență semnificativă asupra discursului și producției de arhitect ...

Citeste mai mult

Curs: engleza ca a doua limbă (ESL)

American National College
Cursuri
<
Normă întreagă
<
56 săptămâni
Campus

Știm că realizarea visele si obiectivele de multe ori cere să învețe limba engleză în primul rând.

Citeste mai mult