ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale regiune de mijloc Statele Unite ale Americii 2020/2021

Un curs este studiul de un anumit subiect într-un domeniu mai larg și este fundamentul de o calificare. Un curs tipic include cursuri, evaluări și tutoriale.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Midland este în reședințele de județ din județul Midland. Alden B. Dow Acasă și Studio, Daliha Hill, Dow Gardens sunt locuri notabile în Midland. Numeroase universități și colegii oferă facilități de cercetare, de asemenea.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale regiune de mijloc în Statele Unite ale Americii 2020/2021

rezultate găsite Filter

Pe Site-ul Corporate Programe

The Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University
Cursuri
<
Frecvență redusă
Campus

University College oferă cursanţilor posibilitatea de a finaliza educaţia lor la locul de muncă. Aranjamentele sunt realizate între Northwood University şi angajator.

Citeste mai mult

Intensiv engleză Programul

Northwood University
Cursuri
<
Normă întreagă
<
4 luni
Engleză
Campus

Programul English Intensiv de la Universitatea Northwood oferă engleza ca a doua limba (ESL) instrucțiuni pentru căutarea gradul și non-grade caută studenți.

Citeste mai mult