ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Gary Statele Unite ale Americii 2020/2021

Există sute de recunoscut la nivel național Calificările profesionale si cursuri de instruire de la lumi lider furnizorii de educație. Obiectivele cursului ar trebui să conducă la metodele de predare și interesul elevilor.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Gary orasul a fost fondat în 1907 și se află în stare mai mare de Indiana. Renumit pentru conceperea faimosul Jackson Five, orașul este, de asemenea, bogat în industriile în special în producția de oțel. Acesta găzduiește o universitate de stat regional și colegiu, care sunt cunoscute pentru programele lor eficiente tehnologice și de afaceri de formare.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Gary în Statele Unite ale Americii 2020/2021

rezultate găsite Filter

Leadership Development Program

Indiana University Northwest School of Business and Economics
Cursuri
<
Frecvență redusă
Campus

Prin acest program elevii de nivel superior care au demonstrat potential puternic de lidership va fi competitiv selectate pentru a participa la un set interesant şi provocator ...

Citeste mai mult