ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Bolovan Statele Unite ale Americii 2021

Universitățile și colegiile stabilesc propriile cerințe de admitere pentru cursurile de învățământ superior, astfel încât acestea variază larg. În funcție de curs, student absolvent poate fi capabil de a intra în învățământul superior, cu o gamă largă de calificări. Dacă 're aplică pentru a face un curs de diplomă Foundation, ați putea descoperi că experiența profesională este luată în considerare alături de nici o calificare care le au. Unele institute de învățământ superior și colegii oferă Ani Fundația ca pregătire pentru un anumit cursuri de grad. Ei au, de obicei, nu 't rezultat în criterii separate, deoarece pur si simplu te califica pentru a intra în programul de gradul în sine. Fundația de ani nu-i 't la îndemână pentru toate cursurile de grade, cu toate acestea.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Orașul Boulder, Colorado este renumit pentru spațiu de agrement în aer liber. Acesta are 2 mari universități cu programe universitare si postuniversitare. Există, de asemenea, 16 institute de știință.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Bolovan în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Accelerare semestrială virtuală de primăvară Watson

Watson Institute
Cursuri
19 Ian 2021
<
Normă întreagă
<
4 luni
Engleză
Online

Pe parcursul programului de 4 luni, o cohortă de inovatori, lideri și antreprenori de generație viitoare din întreaga lume se reunesc practic pentru a rezolva probleme complex ...

Citeste mai mult