ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Câmpiile albe Statele Unite ale Americii 2020/2021

Cursurile de drept sunt destinate pentru a fi urmate de către cei care doresc să își continue dezvoltarea personală. Fie că dorești să faci un curs în sala de clasă sau online, există o varietate de domenii de studiu de specialitate. Unele dintre acestea includ teoria de reglementare, dreptul comerical și proprietatea intelectuală.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

White Plains este o suburbie mare de New York City, cunoscut ca fiind capitala comercială a suburbiile orașelor. Orasul este acasa, la o listă extinsă de universități care oferă formare în primul rând drept, religie și de afaceri.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Câmpiile albe în Statele Unite ale Americii 2020/2021

rezultate găsite Filter

Curs: Gatit comercial plus Externship

Culinary Tech Center
Cursuri
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
6&nbsp;-&nbsp;9 luni
Engleză
Campus

La Centrul Culinary Tech Center , pregătim studenții pentru a recompensa carierele în artele culinare. Prin îmbinarea teoriei cu privire la gătitul comercial cu pregătirea pro ...

Citeste mai mult

Curs: Programul Operațiunilor Ospitalității

Culinary Tech Center
Cursuri
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
6&nbsp;-&nbsp;9 luni
Engleză
Campus

Industria ospitalității cuprinde hoteluri, stațiuni, restaurante, croaziere, centre de convenții, parcuri tematice, cluburi private și multe alte companii din industria turism ...

Citeste mai mult