ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Tucson Statele Unite ale Americii 2020/2021

Puteți lua, de obicei, cursuri de învățământ superior, dacă ai 18 ani sau mai mari. Sunt învățați în mod regulat în universități, colegii și instituții profesionale, cum ar fi școlile de artă sau colegii agricole - aproape toate din care au site-uri proprii. Puteți obține o gamă largă de competențe, de exemplu, diplome, diplome de licență, grade de fundație și de grade postuniversitare.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Tucson Arizona este un oras de o jumatate de milion de lângă granița din Mexic. Orașul este amplasat între deșert și munți înalți din Arizona și este acasa, la multe dintre facilitățile educaționale de top ale statului.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Tucson în Statele Unite ale Americii 2020/2021

rezultate găsite Filter

Programul de pre-colegiu esl

Pima Community College
Cursuri
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Sunteți interesat în obținerea unui grad sau certificat de la Pima Community College? Studenții internaționali nu au nevoie de un scor TOEFL sau de competență avansat de limba ...

Citeste mai mult