Curs în Turism și Ospitalitate

Compară 37 Cursuri în Turism și Ospitalitate

Turism și Ospitalitate

Dacă aveți un talent de organizare și de dragoste de călătorie, atunci vă puteți bucura de un curs de turism și ospitalitate. Luând o clasă vă poate oferi o bază de cunoștințe pentru a vă ajuta să stabiliți calea potrivită pentru dvs. și să excelați în industria călătoriilor și ospitalității.

Ce este un curs în turism și ospitalitate? Această clasă vă echipează cu managementul, marketingul și abilitățile operaționale necesare pentru a îndeplini cu succes o poziție în cadrul arenelor de călătorie sau de ospitalitate. Având în vedere că ambele industrii tratează aspecte diferite de celelalte domenii, veți participa într-un curs interdisciplinar de studiu.

Cu versatilitatea sa puternică, puteți obține mai multe abilități benefice și cunoștințe aplicabile printr-un curs de călătorie și ospitalitate. Puteți aplica aceste cunoștințe și abilități diferitelor industrii, în special în domeniile călătoriilor, ospitalității și serviciilor pentru clienți. De asemenea, obțineți cunoștințe de management operațional puternice, care vă pot ajuta în orice domeniu pe care îl urmăriți.

Nu există un cost stabilit pentru un curs de turism și ospitalitate; prețul variază în funcție de câțiva factori diferiți. Locația dvs. geografică, instituția pe care o alegeți și dacă studiați sau nu pe campus sunt factori care pot afecta costul cursului.

Oportunitățile sunt aproape nelimitate cu un studiu de curs în turism și ospitalitate. Firește, unii studenți își desfășoară o carieră cu agențiile de turism, în timp ce alții tind să exceleze în poziții de conducere în cadrul industriei alimentare și ospitalității. Având legături strânse cu serviciul de relații cu clienții, cu marketingul și vânzările, unii indivizi se află în cariere prosperă în pozițiile de marketing și de vânzări pentru case, cluburi, restaurante, cazinouri și alte locuri mari.

Cu lumea oportunităților care este deschisă printr-un curs de turism și ospitalitate, este cu siguranță o decizie care merită luată în considerare. Puteți găsi câteva opțiuni excelente pentru studiul cursului. Pentru a obține mai multe informații și pentru a aplica un curs, căutați programul de mai jos și contactați biroul de admitere al școlii la alegere, prin completarea formularului de plată.

Citește Mai Mult

Experiență de vară

Glion Institute of Higher Education
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 săptămâni February 2019 Elveţia Montreux

Glion Summer Experience oferă o introducere de primă clasă în lumea ospitalității de lux. [+]

Cursuri de Top în Turism și Ospitalitate.

Glion Summer Experience oferă o primă clasă de introducere în lumea ospitalității de lux și un gust de program de licență de licență, cu o alegere de trei cursuri de vacanță.

Aflați ce este nevoie pentru a gestiona o afacere internațională prin intermediul atelierelor și excursiilor la companii de renume mondial, inclusiv o vizită la o unitate de lux și un tur al unei scene sportive premier.

Veți ajunge la locul de naștere al ospitalității - Elveția. Aici veți învăța abilitățile de ospitalitate în bucătărie, serviciul și divizia de camere, vizitați atracțiile locale și vedeți cum se face ciocolata elvețiană.... [-]


Experiență de vară

Glion Institute of Higher Education London
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 săptămâni August 2019 Regatul Unit London

Cursurile noastre de vară sunt concepute pentru a vă prezenta esența ospitalității. [+]

Glion Summer Experience oferă o primă clasă de introducere în lumea ospitalității de lux și un gust de program de licență de licență, cu o alegere de trei cursuri de vacanță.

Londra - curs de o săptămână. Aflați ce este nevoie pentru a gestiona o afacere internațională prin intermediul atelierelor și excursiilor la companii de renume mondial, inclusiv o vizită la o unitate de lux și un tur al unei scene sportive premier.

Glion - curs de o săptămână. Veți ajunge la locul de naștere al ospitalității - Elveția. Aici veți învăța abilitățile de ospitalitate în bucătărie, serviciul și divizia de camere, vizitați atracțiile locale și vedeți cum se face ciocolata elvețiană.... [-]


LRM Study Abroad Program

Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain
Campus Cu normă întreagă 20 săptămâni September 2019 Spania Marbella

Un semestru în străinătate este mai mult decât o aventură academic, este o experiență care poate îmbogăți viața ta și de a schimba cariera ta. Mulți studenți, în special din Canada și SUA, vin la Les [+]

Campusul nostru de ultimă oră din frumosul oraș mediteranean Marbella (una dintre cele mai importante destinații de lux din Europa), găzduiește studenți din peste 60 de țări, care au o pasiune comună pentru ospitalitate.

[-]

Ospitalitate engleză program de pregătire

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College
Campus Cu normă întreagă 9 - 27 săptămâni September 2019 China Shanghai

Construiți-vă încrederea în limba engleză la Les Roches! Studenții noștri dezvoltă un nivel ridicat de fluență atât în ​​mediul de afaceri, cât și în limba engleză informală pe parcursul studiilor. [+]

PREZENTARE A PROGRAMULUI Programul nostru pregătitor de ospitalitate vă pregătește să îndepliniți cerințele de limbă engleză pentru a vă înscrie în programul dumneavoastră de licență sau postuniversitare de la Les Roches Jin Jiang. Programul vă va plasa la un nivel de program adecvat, în funcție de nivelul dvs. actual de limba engleză, iar durata totală a programului va depinde de nivelul dvs. de limba engleză. Cursurile se concentrează pe învățarea intensivă a limbii engleze în grupuri mici, iar aspectele cheie ale ospitalității sunt introduse în limba engleză.

Programul de pregătire în domeniul ospitalității (HPP) își propune, de asemenea, să introducă studenții la ospitalitate, să-și consolideze conștiința culturală în pregătirea pentru studii ulterioare la Les Roches Jin Jiang la aderarea la programul principal.... [-]


Curs de afaceri profesionist: Managementul ospitalității

Birchwater Education
Campus Cu jumătate de normă 10 săptămâni January 2019 Irlanda Limerick

Acest curs se concentrează pe diferitele aspecte ale industriei ospitalității, inclusiv turismul și turismul, industria de agrement, fast food, restaurante și berii. [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest curs se concentrează pe diferitele aspecte ale industriei ospitalității, inclusiv turismul și turismul, industria de agrement, fast food, restaurante și berii.

Industria ospitalității - Călătorii și turismProfilul industriei de cazare și petrecere a timpului liberManagement Hotel - Dimensiuni și StructurăAspecte ale managementuluiOperațiuni de cazareLegislațieRestaurant și Fast - Food IndustryIndustria alimentară industrialăIndustria beriitendinţe

Acest curs oferă studenților cunoștințele și tehnicile necesare pentru gestionarea eficientă a operațiunilor hoteliere și de catering.

Cerințe de intrareSolicitanții trebuie să aibă Certificat de absolvire, LCA sau echivalent.Deținătorii unui premiu QQI de nivel 4 sunt, de asemenea, eligibili să aplice.Cursanții maturi (peste 23 ani) pot fi scutiți de cerințele academice de mai sus.În plus, solicitanții vor trebui să efectueze un interviuFinanțare disponibilă pentru beneficiarii de asistență socială [-]

Masterat în Management Hotelier

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus Cu normă întreagă 8 - 14 luni September 2019 Spania Barcelona

Master în Management Hotel este ideal atât pentru schimbătorii de carieră care doresc să se mute în ospitalitate, cât și pentru alpiniștii de carieră care sunt deja în domeniu și doresc să-și urmărească rapid cariera. [+]

Date-cheie

Pe lângă programul academic ospitalier de 60 de ani ECTS, oferă un modul unic de introducere profesională, unde studenții petrec o perioadă de 4 săptămâni într-un program hands-on la hotelul școlii.

Cu pregătirea noastră, implicăm studenții în exercitarea atât a rezolvării problemelor personale, tehnice, cât și profesionale. Le pregătim pentru conducerea dinamică pe care vor trebui să o exercite ca manageri de companii.

Cu noi, ei învață să ia decizii în mod independent, obiectiv și sistematic. Acest lucru se va reflecta în rezultatele sociale și economice finale ale fiecărui an în compania în care lucrează.

Programul nostru de formare include prelegeri din industria oaspeților de la renumiți manageri de hotel internațional de la lanturi hoteliere distincte, permițând studenților noștri să învețe despre ultimele tendințe în domeniul ospitalității.... [-]


Weiterbildung betriebswirt / -in in / eveniment / managementul turismului de hotel (IUBH)

IUBH Fernstudium
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 - 36 luni Înscriere Deschisă Germania Bad Honnef + 1 mai mult

Programul nostru certificat în administrarea afacerilor / -in în hotel / eveniment / Turism Management (IUBH) vă permite, în doar trei semestre o educație excelentă și Educația la nivel universitar. Puteți, de asemenea, module electivă specifice industriei vă în zona dvs. subiectul dorit să se specializeze și va fi format ca specialist în cursul de formare în management hotelier, management de eveniment și managementul turismului. [+]

Programul nostru certificat în administrarea afacerilor / -in în hotel / eveniment / Turism Management (IUBH) vă permite, în doar trei semestre o educație excelentă și Educația la nivel universitar. Puteți, de asemenea, module electivă specifice industriei vă în zona dvs. subiectul dorit să se specializeze și va fi format ca specialist în cursul de formare în management hotelier, management de eveniment și managementul turismului.

Cu noi de studiu în doar trei semestre, susținută de vodcast, cursuri video, tutori și tipărite și script-uri de formare digitale - indiferent unde vă aflați direct.

Date despre educație în administrarea afacerilor / -in in hotel / eveniment / Turism Management (IUBH) Gradul: Business Administration / -in în hotel / eveniment / Turism Management (IUBH) Timpul de instruire: fie 3, 4 sau 6 semestru model de formare: Studierea on - line Limba: Germană Perioada de probă: 4 săptămâni Extensie: gratuit Cerințe: Fără primirea de puncte ECTS: Fără primirea de puncte ECTS: min. 2 ani de formare profesională sau 3 ani de experiență profesională; La primirea puncte ECTS: diplomă (tehnic) de liceu sau completat certificat sau mintea master. curs de 2 ani, cu trei ani de experiență profesională Acreditare: ZFU (No. 286,117th) Formare Start: în orice moment Certificare: Certificat Modelul 2 trepte ... [-]

Programul de supraveghere și management al hotelurilor

Kasa High School
Campus Cu normă întreagă September 2019 Cipru Nicosia

Kasa High School este Kasa High School noastră Secundară Secundară înființată în 1961. Acceptăm elevii străini de la vârsta de 16 până la 20 de ani care au terminat clasa a 10-a, școala secundară (matrică) în țara lor. Cu un certificat de absolvire KHS, ei vor fi ușor admiși la orice universitate sau colegiu din întreaga lume. [+]

Gestiunea și supravegherea hotelieră

(pentru elevi)

Elevii străini de la vârsta de 17 ani și jumătate până la vârsta de 21 de ani vor fi acceptați în cadrul managementului hotelier și al supravegherii de catering. Este o oportunitate excelentă pentru solicitanții care doresc să-și continue studiile în domeniul ospitalității și, mai târziu, să-și dezvolte o carieră în industria ospitalității.

Kasa High School este o instituție de învățământ privată din Cipru, cu o licență pentru învățământul secundar.

Absolvenții școlii primesc un certificat de absolvire a școlii și se pot înscrie la orice colegiu sau universitate pentru studii ulterioare.... [-]


Curs: Programul Operațiunilor Ospitalității

Culinary Tech Center
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 - 9 luni Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii New York White Plains + 2 mai mult

Industria ospitalității cuprinde hoteluri, stațiuni, restaurante, croaziere, centre de convenții, parcuri tematice, cluburi private și multe alte companii din industria turismului. [+]

Prezentare generală

Industria ospitalității cuprinde hoteluri, stațiuni, restaurante, croaziere, centre de convenții, parcuri tematice, cluburi private și multe alte companii din industria turismului. În acest program de 600 de ore, veți învăța abilități esențiale, cum ar fi operațiunile de front office, menaj și managementul facilităților, precum și operațiunile de alimentație și băuturi. Să începem!

Cât costă acest program? *Taxe și taxe: 11 960 USDCărți și materiale: 535 dolariÎn camera campusului

* Sumele indicate mai sus includ costuri pentru întregul program, presupunând un timp normal până la finalizare. Rețineți că aceste informații pot fi modificate.... [-]


Programul superior Organizarea de evenimente, protocol și turism de afaceri (Distanță)

OSTELEA | Distancia
Online Cu jumătate de normă September 2019 Spania Madrid Barcelona Spain Online + 1 mai mult

Programul superior în organizarea evenimentelor, protocolului și turismului de afaceri este un program inovator, cu o metodologie adaptată mediului de afaceri, care vine să răspundă provocărilor și nevoilor sectorului, atât companiilor publice, cât și celor private. [+]

Programul superior de organizare a evenimentelor, protocolului și turismului de afaceri este un program inovator, cu o metodologie adaptată mediului de afaceri, care vine să răspundă provocărilor și nevoilor sectorului, atât companiilor publice, cât și celor private.

Programul este împărțit în 30 de credite comune cu un itinerar destinat specializării și managementului, cu un sens fundamental practic, în care cunoașterea este combinată cu dezvoltarea personală și profesională a elevului.

Programul, dezvoltat sub formă de metode online sau combinate, poate fi finalizat în 9 luni, datorită modelului flexibil de învățare care se adaptează nevoilor participanților.... [-]


Recepționer șef de recepție - diplomă dublă (diplome certificate de un notar european)

ESNECA
Campus Cu jumătate de normă 600 ore Înscriere Deschisă Spania Spain Online

Această diplomă dublă se adresează antreprenorilor, managerilor, antreprenorilor, lucrătorilor din industria ospitalității, turismului și cateringului, tehnicienilor de turism, bucătarilor, bucătarilor, bucătarilor secundari, bucătarilor, patiserilor, ... și oricui intenționează să achiziționeze cunoștințele și abilitățile tehnice necesare pentru a putea lucra ca un recepționer hotelier. [+]

destinatari

Această diplomă dublă se adresează antreprenorilor, managerilor, antreprenorilor, lucrătorilor din industria ospitalității, turismului și cateringului, tehnicienilor de turism, bucătarilor, bucătarilor, bucătarilor secundari, bucătarilor, patiserilor, ... și oricui intenționează să achiziționeze cunoștințele și abilitățile tehnice necesare pentru a putea lucra ca un recepționer hotelier.

modalitate

Modul Master este On-Line și Tutorizada

Odată înscriși, studentul va primi codurile de acces în termen de 24 de ore de lucru.Echipa noastră de profesori și tutori vor contacta studentul până la 48 de ore după înscriere pentru a ghida studentul să-l însoțească la începutul și de-a lungul cursului, și să răspundă la orice întrebări care ar putea apărea.durată... [-]

Curs de hoteluri și ospitalitate, primul și al doilea an universitar (nivelurile 4 și 5)

Online Business School
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 700 - 1800 ore Înscriere Deschisă Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Pregătiți-vă pentru o carieră interesantă în industria ospitalității prin intermediul cursului de management hotelier online. Elevii din programul nostru de management al ospitalității online vor întreprinde un curs de credit de nivel 4/540, conceput pentru a pregăti elevii cu abilitățile necesare pentru a fi un angajat competent în industria ospitalității. [+]

Pregătiți-vă pentru o carieră interesantă în industria ospitalității prin intermediul cursului de management hotelier online.

Elevii din programul nostru de management al ospitalității online vor întreprinde un curs de credit de nivel 4/540, conceput pentru a pregăti elevii cu abilitățile necesare pentru a fi un angajat competent în industria ospitalității. În timpul programului de management al hotelului, studenții vor avea posibilitatea de a accesa asistența tutorelui și seminariile web, un forum de învățare socială și materiale suplimentare pentru a ajuta la completarea diplomei.

Fiecare modul cuprinde 40 de ore de învățare ghidate de material, cu materiale suplimentare opționale de 30-50 de ore, care cuprind exerciții recomandate, lecturi recomandate, resurse Internet și exerciții de auto-testare.... [-]


Titlu Expert Tehnic Gastronomica

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Cu jumătate de normă 3 luni February 2019 Spania Castellón de la Plana

Curriculum-ul prezentului titlu se bazează pe o bucătărie de învățare aproape exclusiv. tehnicile cele mai clasice vor fi studiate și crearea mai avangardist. Toate acestea pentru un tratament perfect al materiei prime de pre-dezvoltare până la finalizarea unui fel de mâncare. Programul va dura timp de 3 luni. [+]

date TitrareaCalificare: Expert TitluVizează: Profesioniștii care doresc să restabilească a impulsiona cariera ta cu un training la cel mai înalt nivelDurata: 3 luni (18 februarie-mai 18)Total ore: 240HCredite: 17 ECTSPreț: 2.200 €Învățat: luni și marțiOferit în: spaniolăAcesta este predat în: Castellón (Spania)prezentare

Delves tehnic

Curriculum-ul prezentului titlu se bazează pe o bucătărie de învățare aproape exclusiv. tehnicile cele mai clasice vor fi studiate și crearea mai avangardist. Toate acestea pentru un tratament perfect al materiei prime de pre-dezvoltare până la finalizarea unui fel de mâncare. Programul va dura timp de 3 luni.

O echipă de cei mai buni... [-]


Managementul ospitalitatii program profesional

European School of Economics
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 luni March 2019 Italia Rome Spania Madrid Regatul Unit London Milan + 6 mai mult

Programul de Professional în Hospitality Management Turistic și la European School of Economics oferă o bază solidă în cunoștințele și instrumentele în afaceri și management, care sunt necesare pentru a excela în acest domeniu de creștere prim. [+]

O Programul profesional în Ospitalitate și Management Turistic la European School of Economics oferă o bază solidă în cunoștințele și instrumentele în afaceri și management, care sunt necesare pentru a excela în acest domeniu de creștere prim. Participanții vor explora impactul economic al turismului și a ospitalității într-o serie de contexte internaționale, și ia în considerare factorii sociali, culturali, economice și politice în continuă schimbare, care influențează industria.

Acest program va explora în profunzime rolul Customer Service, Personal Management, Hospitality Management și Marketing Internațional și Turismului. Participanții vor fi capabili să analizeze și să evalueze politicile și principiile care promovează cel mai bine o cultură orientată spre client și să învețe cum să gestioneze cu succes o echipă pentru a obține acest obiectiv. Participanții vor dezvolta, de asemenea, abilitățile pe care le vor permite să prezică potențialele tendințe și capcane în cadrul industriei și proiectarea și dezvoltarea unor strategii eficiente pentru a ajusta strategiile lor de marketing în mod corespunzător.... [-]


Desigur, în ospitalitate și management hotelier

International Career Institute
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit London

Ospitalitate și desigur management hotelier ICI excelează, printre altele, în ceea ce privește asigurarea unei educații de calitate într-un mod rapid și convenabil. Înscrieți-vă abilitățile de care aveți nevoie pentru a începe o carieră în această industrie, fără a Cutthroat decojirea de tone și de așteptare de ani de zile til veți obține o certificare. [+]

management de ospitalitate și un hotel Desigur, ICI excelează, printre altele, în ceea ce privește asigurarea unei educații de calitate într-un mod rapid și convenabil. Înscrieți-vă abilitățile de care aveți nevoie pentru a începe o carieră în această industrie, fără a Cutthroat decojirea de tone și de așteptare de ani de zile până când obțineți o certificare.

Schiță curs

Ne mandrim cu cursul nostru de management ospitalitate și un hotel. Acesta este dezvoltat de către lideri în industrie și actualizate în mod regulat pentru a oferi cele mai multe informații actualizate la zi.

Introducere Organizarea Hotelului locul de muncă Managementul personalului în Hoteluri Sisteme de control Față de Management Desk (de recepție) Camere de revizie și Curățare generală Construcție și Facility Management Managementul activităților Food Service Perspectivele de carieră ... [-]