close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Cursuri în Teoria muzicii

Dacă doriți să continuați studiile după școala secundară, dar nu sunteți pregătiți pentru o diplomă de licență, luați în considerare luarea unor cursuri. Oferite într-o varietate de formate, cum ar fi cursuri de vară, cursuri online și cursuri intensive, acestea vă oferă șansa de a vă adânci mai profund într-un subiect de interes pentru dvs. S-ar putea să te întrebi: "C… Citeste mai mult

Dacă doriți să continuați studiile după școala secundară, dar nu sunteți pregătiți pentru o diplomă de licență, luați în considerare luarea unor cursuri. Oferite într-o varietate de formate, cum ar fi cursuri de vară, cursuri online și cursuri intensive, acestea vă oferă șansa de a vă adânci mai profund într-un subiect de interes pentru dvs.

S-ar putea să te întrebi: "Ce sunt cursurile în teoria muzicii?" Aceste cursuri oferă o privire aprofundată asupra blocurilor fundamentale ale muzicii. Veți studia probabil subiecte precum notarea, acordurile, armonie, formă și analiză, ritm, contrapunct și abilități audio. Unele instituții cer clase de pian și performanță într-un ansamblu, de asemenea. Elementele posibile includ conducerea, compoziția și realizarea basurilor.

Ca student în cursuri de teoria muzicii, s-ar putea să dobândiți abilități analitice puternice care să vă permită să disecați muzica în componentele sale de bază. De asemenea, ați putea învăța disciplina și gestionarea timpului, ambele fiind utile pentru fiecare plimbare a vieții.

Deoarece fiecare școală care oferă cursuri în teoria muzicii își stabilește propriile cursuri și taxe, costurile înscrierii în cursuri vor fi foarte diferite. Este o idee bună să contactați fiecare școală de interes și să întrebați cheltuielile preconizate.

După absolvirea cursurilor de teoria muzicii, puteți căuta un loc de muncă într-o mare varietate de profesii. Puteți deveni un instructor sau un tutore, predând muzică la o școală publică sau un studio de muzică privată. Poți deveni director muzical pentru teatre. Ați putea deveni, de asemenea, un compozitor, aranjor, designer de sunet pentru jocuri video, producător de muzică, inginer de sunet sau bibliotecar muzical.

Există multe instituții, atât acasă, cât și în străinătate, care oferă cursuri în domeniul teoriei muzicii. De asemenea, ați putea să faceți cursuri online dacă preferați un program flexibil. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
IES Abroad
Amsterdam, Ţările de Jos

Aveți ocazia să vă înscrieți direct ca student complet înscris la Conservatorium Amsterdam (CvA). Personalul CvA va lucra cu dvs. pentru a stabili un program academic personal ... +

Aveți ocazia să vă înscrieți direct ca student complet înscris la Conservatorium Amsterdam (CvA). Personalul CvA va lucra cu dvs. pentru a stabili un program academic personalizat care include aspecte aplicate și teoretice ale studiului muzicii clasice și jazz, împreună cu cursuri opționale și elective. -
Cursuri
Normă întreagă
Engleză, Olandeză
Campus