Filter
Cursuri
Statele Unite ale Americii Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Cursuri în Tehnologie și inginerie în Statele Unite ale Americii 2019/2020

Puteți lua, de obicei, cursuri de învățământ superior, dacă ai 18 ani sau mai mari. Sunt învățați în mod regulat în universități, colegii și instituții profesionale, cum ar fi școlile de artă sau colegii agricole - aproape toate din care au site-uri proprii. Puteți obține o gamă largă de competențe, de exemplu, diplome, diplome de licență, grade de fundație și de grade postuniversitare.

Programele de tehnologie și de inginerie sunt concepute pentru studenții care caută o carieră în domenii precum ingineria chimică, industria prelucrătoare, industria aerospațială și ingineria civilă. Principiile de tehnologie și de inginerie sunt deseori învățate și aplicate prin experiență practică.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Studii de Curs de Top în Tehnologie și inginerie în Statele Unite ale Americii 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Tehnologie și inginerie, Statele Unite ale Americii

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Computer Systems Institute

Programele de constructii de îndemânare calculator Institutului Systems oferă o modalitate pentru ca elevii să obțină abilități profesionale necesare în lumea afacerilor. ... [+]

Programe de calificare constructii

Programele de constructii de îndemânare calculator Institutului Systems oferă o modalitate pentru ca elevii să obțină abilități profesionale necesare în lumea afacerilor. Fiecare program este un curs specializat, fast-paced, flexibil, și academic riguroasă de studiu. Elevii completeze prelegere clasă cu externships în diferite poziții ale industriei.

Fiecare program este de patru sferturi academice (44 săptămâni academice) în lungime și include Externships, ca parte integrantă a învățării. Aceste programe nu sunt eligibile pentru finanțare Titlul IV (ajutor financiar).

Programul de client service autorizat - 1 an / 44 săptămâni ... [-]
Statele Unite ale Americii Chicago Worcester Lombard Boston Skokie  + 2 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
11 - 44 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză