ACADEMICCOURSES.RO

Caută 16 Studii de Curs de Top în Suedia 2019/2020

Când studia cursuri în Suedia va fi expus la gândirea independentă, o cooperare strânsă între industrii şi mediul academic, de cercetare de investigaţie, istoria academică, şi o mare o populaţie internaţional. Este pentru aceste motive, cursuri în Suedia atragă studenţi şi profesionişti din multe părţi ale lumii. În afară de excelenţă în educaţie, studenţii care aleg să ia cursuri în Suedia pot experimenta frumusetea, diversitatea, şi entuziasm că Suedia are de oferit.

Cursuri academice oferi persoanelor cu abilităţile necesare pentru a avea succes în carierei lor profesionale. Cursuri în Suedia sunt largi şi includ mai multe subiecte, cum ar fi design, management, fiziologie, şi de afaceri, pentru a numi doar câteva. Opţiuni de studiu pot include o setare de clasă tradiţională, de învăţare la distanţă, sau on-line, precum şi programe inovatoare din Suedia folosesc metode unice de învăţare, cum ar fi grupul de lucru, sesiuni interactive, aplicaţii practice şi integrarea de tehnologie.

Cursuri în Suedia sunt unice şi inovatoare, cu intrare de mare de studenţi şi de continuă schimbare, pentru a permite flexibilitate şi de diversificare. Aflaţi mai multe despre opţiunile de cursuri în Suedia de către căutarea programelor de mai jos!

rezultate găsite Filter

Cursuri de teorie pentru ATPL (IR), PPL, CPL

Northern Air Training
Campus La zi 12 săptămâni Septembrie 2020 Suedia Salvați

Folosim cele mai recente materiale didactice de ultimă oră pentru toate cursurile noastre teoretice și faceți toate studiile la facilitățile noastre de instruire din Göteborg. Prețurile includ toate cărțile, graficele și echipamentele de navigație pentru teorie. Am selectat cu atenție cele mai bune cărți și manuale de pe piață pentru cursurile noastre.

Cursul instructorilor de zbor

Northern Air Training
Campus La zi 2 - 3 luni Septembrie 2020 Suedia Salvați

După CPL (H) sau PPL (H), este timpul să vă începeți cariera. De ce nu începeți cu a învăța pe alții cum să zboare, este o modalitate excelentă de a construi ore și de a vă îmbunătăți abilitățile de zbor.

Licență pilot comercial - curs modular

Northern Air Training
Campus Part time Septembrie 2020 Suedia Salvați

CPL - licență comercială pilot, licența care vă va permite să lucrați ca pilot de elicopter profesionist. Formarea modulară către o licență de pilot comercial începe cu obținerea unei licențe PPL (H) și, de acolo, treceți cu pregătire pentru a elibera o licență CPL (H).

Licență pilot comercial - curs integrat

Northern Air Training
Campus La zi 12 - 14 luni Septembrie 2020 Suedia Salvați

CPL - licență comercială pilot, licența care vă va permite să lucrați ca pilot de elicopter profesionist. Programul nostru integrat vă duce de la zero la Commercial Pilot și vi se va elibera o licență CPL (H) EASA valabilă în orice țară europeană și în multe alte țări din întreaga lume.

Licenta pilot privat

Northern Air Training
Campus La zi Part time 6 - 8 luni Septembrie 2020 Suedia Salvați + 1 mai mult

Cu o licență de pilot privat, puteți zbura cu elicopterul în scop privat cu prietenii și familia. Pentru mulți piloți studenți, PPL este începutul spre o carieră pilot comercială. Instruirea constă dintr-o parte teoretică și practică. Ne adaptăm formarea pentru a se potrivi fiecărei cerințe, abilități și orare - cu normă întreagă, dacă se dorește.

Școala biblică Anul lung program

Holsby Bible School
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Suedia Vetlanda SO

Programul nostru de școală biblică are scopul de a vă îngriji relația cu Isus Hristos. Înțelegerea voastră despre Dumnezeu și Cuvântul Său va crește prin prelegeri săptămânale care acoperă diverse subiecte și cărți ale Bibliei.

Cabin Crew Training

Skies Airline Training
Campus 2 săptămâni Septembrie 2020 Suedia Stockholm

Skies Cabin Crew Programele de formare se bazează pe învățarea experiențială. Pentru a asimila, trebuie să existe un puternic simț al realității și un grad înalt de recunoaștere; toți instructorii noștri au un fundal solid în aviație, evenimentele reale sunt folosite în sesiunile de pregătire și practică sunt urmărite cu feedback de precizie. Formarea bazată pe realitate face ca angajații să fie mai bine pregătiți pentru a se întâlni cu clienții și pentru a face față situațiilor dificile din lumea reală.

TR Boeing B737

Skies Airline Training
Campus 3 - 4 săptămâni Septembrie 2020 Suedia Stockholm

Tipul de calificare este o aprobare sau certificare a unui tip de avion greu cu o greutate de peste 5700kg (12500lb), pe care toate autoritățile aviatice civile vă solicită ca pilot pentru a finaliza înainte de a vă putea zbura cu o aeronavă greu multiplu.

Modul ATPL modular

Skies Airline Training
Campus 18 luni Septembrie 2020 Suedia Stockholm

Programul modular ab-inito vă duce de la experiență zero la titularul unei licențe pilot de transport aerian.

ATPL integrat

Skies Airline Training
Campus 18 luni Septembrie 2020 Suedia Stockholm

Doriți să deveniți un pilot al companiei aeriene? Programul nostru integrat de ab-in vă duce de la experiență zero la titularul unei licențe pilot de transport aerian

PPL - Licență pilot privat

Skies Airline Training
Campus 4 - 5 luni Septembrie 2020 Suedia Stockholm

Certificarea de zbor de intrare este licența privată a pilotului (PPL). În calitate de deținător al unei licențe PPL, puteți zbura în aer privat cu aeronave cu un singur motor.

Pentru un curs mediu de lucru sănătos digitale

NIVA Education
Campus Part time 3 zile Suedia Stockholm

Mediul de lucru digital, prezintă provocări în ceea ce privește afluxului de informații și de comunicare, de lucru flexibil / fara margini, gradul de utilizare slabă a sistemelor IT, tehnologie și probleme de complicații de competență. Acestea sunt factorii de stres care contribuie la oboseală fizică și psihică, precum și la pierderi de productivitate.

Locul de muncă de invaliditate curs de prevenire (anul 2)

NIVA Education
Campus La zi 5 zile Suedia Alsike

incapacitate de muncă are loc atunci când un lucrător nu este în măsură să reia sau să rămână la locul de muncă din cauza unei probleme de sănătate. Pierderea de productivitate care rezultă din sănătate angajaților săraci sau incapacitate de muncă impune individuale mari, sociale, economice și a sarcinilor și este o preocupare majoră a lucrătorilor, a familiilor lor, angajatori, factorii de decizie politica, asiguratori, si furnizorii de servicii de sănătate la locul de muncă.

Desigur în cellbiology, animalelor și Fiziologie a Plantelor

Umeå University - Faculty of Science and Technology
Campus La zi 19 săptămâni Contactează şcoala Suedia Umeå Skellefteå + 1 mai mult

Cursurile individuale include cursuri, seminarii, lucrări practice de laborator și. Cursul Cellbiology cuprinde cunoștințele teoretice cuprinzătoare dintre cele mai centrale ale moderne Biologie Molecular Cell. Cursul acoperă, de asemenea, conceptul de crestere a celulelor maligne și oferă exemple

Story Academy - Un MasterClass în scenarist

Storyutbildningen
Online La zi 1 an Contactează şcoala Suedia Fårösund

Un curs de un an, cu normă întreagă, în scriere de scenarii pentru filme de lung metraj și seriale dramatice.