ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Umeå Suedia 2020/2021

Un curs se referă la un program de studiu de specialitate. Ea are loc de obicei în campus, dar pot fi livrate on-line. Cursurile sunt populare pentru persoanele care doresc pentru a obține cunoștințe specifice într-un subiect.

Suedia (Sverige) este cea mai mare din țările nordice, cu o populație de aproximativ 9,5 milioane. Se învecinează cu Norvegia și Finlanda și este conectat la Danemarca prin podul de Öresund (Öresundsbron). Suedia are o tradiție puternică de a fi o țară deschisă, dar discret.

Umeå este situat în partea de nord a Suediei în Västerbotten County. Se face referire la un oraș universitar. Ea are peste 100.000 de locuitori. Acesta are 3 universitati care se concentrează pe studii de cercetare.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Umeå în Suedia 2020/2021

rezultate găsite Filter

Desigur în cellbiology, animalelor și Fiziologie a Plantelor

Umeå University - Faculty of Science and Technology
Cursuri
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
19 săptămâni
15 Ian 2021
Engleză
Campus

Cursurile individuale include cursuri, seminarii, lucrări practice de laborator și. Cursul Cellbiology cuprinde cunoștințele teoretice cuprinzătoare dintre cele mai centrale a ...

Citeste mai mult

Desigur licență în design industrial intensiv

Umeå Institute of Design - Umeå University
Cursuri
Sept 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Design Industrial Intensiove este un pachet de cursuri de un an care trece peste un an întreg de studiu, de la toamnă la primăvară pe termen. Termenul de toamnă este dedicat m ...

Citeste mai mult