ACADEMICCOURSES.RO

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Stockholm Suedia 2019/2020

Universitățile și colegiile stabilesc propriile cerințe de admitere pentru cursurile de învățământ superior, astfel încât acestea variază larg. În funcție de curs, student absolvent poate fi capabil de a intra în învățământul superior, cu o gamă largă de calificări. Dacă 're aplică pentru a face un curs de diplomă Foundation, ați putea descoperi că experiența profesională este luată în considerare alături de nici o calificare care le au. Unele institute de învățământ superior și colegii oferă Ani Fundația ca pregătire pentru un anumit cursuri de grad. Ei au, de obicei, nu 't rezultat în criterii separate, deoarece pur si simplu te califica pentru a intra în programul de gradul în sine. Fundația de ani nu-i 't la îndemână pentru toate cursurile de grade, cu toate acestea.

Suedia, oficial Regatul Suediei, este o țară scandinavă din Europa de Nord. Suedia învecinează cu Norvegia și Finlanda, și este conectat la Danemarca, printr-un pod, tunel de peste Øresund. Suedia este o societate post-industrială dezvoltată, cu un stat al bunăstării avansat. Nivelul de trai și de speranța de viață rang printre cele mai ridicate din lume.

Fiind cel mai mare oraș din Suedia, Stockholm are peste 1,3 milioane de persoane din mediul urban. Orașul cuprinde mai multe insule și este capitala Suediei. Stockholm are peste 10 de universități și colegii.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Stockholm în Suedia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Cabin Crew Training

Skies Airline Training
Campus 2 săptămâni Septembrie 2020 Suedia Stockholm

Skies Cabin Crew Programele de formare se bazează pe învățarea experiențială. Pentru a asimila, trebuie să existe un puternic simț al realității și un grad înalt de recunoaștere; toți instructorii noștri au un fundal solid în aviație, evenimentele reale sunt folosite în sesiunile de pregătire și practică sunt urmărite cu feedback de precizie. Formarea bazată pe realitate face ca angajații să fie mai bine pregătiți pentru a se întâlni cu clienții și pentru a face față situațiilor dificile din lumea reală.

TR Boeing B737

Skies Airline Training
Campus 3 - 4 săptămâni Septembrie 2020 Suedia Stockholm

Tipul de calificare este o aprobare sau certificare a unui tip de avion greu cu o greutate de peste 5700kg (12500lb), pe care toate autoritățile aviatice civile vă solicită ca pilot pentru a finaliza înainte de a vă putea zbura cu o aeronavă greu multiplu.

Modul ATPL modular

Skies Airline Training
Campus 18 luni Septembrie 2020 Suedia Stockholm

Programul modular ab-inito vă duce de la experiență zero la titularul unei licențe pilot de transport aerian.

ATPL integrat

Skies Airline Training
Campus 18 luni Septembrie 2020 Suedia Stockholm

Doriți să deveniți un pilot al companiei aeriene? Programul nostru integrat de ab-in vă duce de la experiență zero la titularul unei licențe pilot de transport aerian

PPL - Licență pilot privat

Skies Airline Training
Campus 4 - 5 luni Septembrie 2020 Suedia Stockholm

Certificarea de zbor de intrare este licența privată a pilotului (PPL). În calitate de deținător al unei licențe PPL, puteți zbura în aer privat cu aeronave cu un singur motor.

Pentru un curs mediu de lucru sănătos digitale

NIVA Education
Campus Part time 3 zile Suedia Stockholm

Mediul de lucru digital, prezintă provocări în ceea ce privește afluxului de informații și de comunicare, de lucru flexibil / fara margini, gradul de utilizare slabă a sistemelor IT, tehnologie și probleme de complicații de competență. Acestea sunt factorii de stres care contribuie la oboseală fizică și psihică, precum și la pierderi de productivitate.