Curs în Studii Culturale

Compară 44 Studii de Curs în Studii Culturale

Există multe tipuri de cursuri. Cursurile de studiu necesită un set de clase de curriculum de bază care trebuie luate pentru a finaliza programul. Cursurile pot fi luate individual, de asemenea. De obicei durează un termen academic.

Ce este un curs în domeniul studiilor culturale? Acest domeniu studiază modul în care cultura influențează, creează și transformă experiențele individuale, relațiile sociale, puterea și viața de zi cu zi. Cursurile combină punctele forte ale științelor sociale și ale științelor umaniste, în timp ce se bazează pe metode și teorii din sociologie, istorie, economie, studii literare, studii de comunicare și antropologie culturală. Cursurile în studiile culturale tind să se concentreze pe perspective și practici în diverse culturi, inclusiv în regiuni asiatice, africane, americane și latine. Ei adesea acordă atenție structurii clasei, ideologiei, eticii, generațiilor și altor factori relevanți.

Studenții de studii culturale învață să amestece teoria cu cercetarea și sunt capabili să înțeleagă mai bine oamenii din jurul lor. În plus, studenții dezvoltă sensibilități culturale internaționale, făcându-le mai sensibili la culturi diferite.

Deoarece cursurile pot fi oferite de o varietate de instituții cu obiective diferite, costurile pot să nu fie aceleași de la un institut la altul. Dacă găsiți un curs care vă interesează, contactați gazda pentru informații referitoare la costuri.

Mulți indivizi specializați în studii culturale continuă să aibă o carieră de succes ca artiști, politicieni, profesori, avocați, editori, asistenți guvernamentali și cercetători. Competențele scrise și verbale puternice tind să facă studenții eligibili pentru locuri de muncă ca copywriteri, bibliotecari, jurnaliști, editori și agenți literare. Competențele creative de rezolvare a problemelor pregătesc studenții pentru carieră ca asistenți publici, directori de marketing, cinematografi și profesori. Lățimea și flexibilitatea înțelegerii de către studenți a culturii face posibilă mișcarea între industriile media.

Multe cursuri de studii culturale sunt disponibile online. Adâncimea și lărgimea acestor cursuri depind de universitatea care le oferă și obiectivul general. Cursurile introductive reprezintă o modalitate excelentă de a testa apele unui domeniu potențial de studiu. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citește Mai Mult

Programul de studiu internațional Berkeley (BISP)

University of California, Berkeley
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Berkeley

Programul de studiu internațional Berkeley (BISP) oferă o oportunitate unică de a vizita studenții internaționali pentru a lua cursuri de înaltă calitate alături de studenții de la UC Berkeley într-un program de studii pe termen scurt în străinătate pentru unul sau două semestre. [+]

Programul de studiu internațional Berkeley (BISP) oferă o oportunitate unică de a vizita studenții internaționali pentru a lua cursuri de înaltă calitate alături de studenții de la UC Berkeley într-un program de studii pe termen scurt în străinătate pentru unul sau două semestre. BISP oferă sponsorizarea și scrisoarea de invitație necesară pentru a obține o viză de student pentru studenții calificați, care se înscriu în cursuri pe bază de plată. De asemenea, oferim un program robust de activități și sprijin pentru studenții care obțin experiența mult mai căutată "Experiența Berkeley".

În fiecare semestru, BISP sponsorizează peste 350 de studenți internaționali vizitați din întreaga lume, care se bucură de experiența de a lua cursuri la faimosul UC Berkeley. Ei au tendința de a face destul de bine aici și au o experiență fantastică atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă. Studenții BISP transferă adesea aceste cursuri înapoi la universitățile lor de origine pentru cerințele lor de grad.... [-]


Mo Gao Grotto Cultural Heritage Volunteer

Wanderlust Exchange China
Campus 5 săptămâni May 2019 China Shanghai

Peșterile Mogao sunt cele mai cunoscute din grotele din budismul chinezesc și, împreună cu Grotele groase și grotele Yungang, sunt una dintre cele trei celebre situri sculpturale budiste din China. Ca unul dintre siturile de patrimoniu mondial din China, peșterile conțin câteva din cele mai bune exemple de artă budistă, care acoperă o perioadă de 1000 de ani. În calitate de voluntar la peșterile Mogao, veți afla despre istoria Grotelor Mogao și le veți prezenta vizitatorilor din întreaga lume. [+]

Prezentare generală

Peșterile Mogao sunt cele mai cunoscute din grotele din budismul chinezesc și, împreună cu Grotele groase și grotele Yungang, sunt una dintre cele trei celebre situri sculpturale budiste din China. Ca unul dintre siturile de patrimoniu mondial din China, peșterile conțin câteva din cele mai bune exemple de artă budistă, care acoperă o perioadă de 1000 de ani. În calitate de voluntar la peșterile Mogao, veți afla despre istoria Grotelor Mogao și le veți prezenta vizitatorilor din întreaga lume.

Locația proiectului: Dunhuang, China

Ora de începere: mai 2019 / mai 2020

Durata proiectului: 5 săptămâni

Aeroportul de sosire: Aeroportul Shanghai Pudong... [-]


An de studiu în străinătate

Chichester College
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Pulborough Chichester + 1 mai mult

Mai mult decât un curs de limbă, Anul de studiu permite în străinătate să studieze discipline academice alături de studenți din Marea Britanie. Durata: 1, 2 sau 3 curs de terms.This este oportunitatea perfectă de a avea o experienta de an decalaj in Marea Britanie. [+]

Mai mult decât un curs de limbă, Anul de studiu permite în străinătate să studieze discipline academice alături de studenți din Marea Britanie. Durata: 1, 2, sau 3 termeni. Acest curs este oportunitatea perfectă de a avea o experienta de an decalaj in Marea Britanie.

Poti studia un nivel sau discipline profesionale cu elevii din Marea Britanie și de a îmbunătăți abilitățile lingvistice cu studenții internaționali din clasele engleza generala.

Anul universitar de studiu

Alege din 10 perechi de inchiriat subiect divers

B2 engleză este necesară pentru intrarea Studiu de doi subiecți cu studenții din Marea Britanie A-Level și studia limba engleză cu alți studenți internaționali Programul este conceput pentru a dezvolta cunoștințele subiect academic și îmbunătăți engleza. Acesta permite, de asemenea, un studiu complet din Regatul Unit în străinătate experiență Alege perechea de subiecte care se potrivesc cel mai bine interesele dumneavoastră și vom pregăti orarul de studiu - spațiile sunt limitate, așa că vă rugăm să aplice mai devreme Profesional Studiu Anul ... [-]

Dragostea ... Dragostea tuturor

LoveOne...LoveAll Study and Travel Abroad Program
Campus Cu normă întreagă 1 semestru January 2019 Statele Unite ale Americii Santa Fe

Fiul sau fiica dvs. va avea ocazia să se bucure de energia lor tânără, energică și de curiozitate pentru a explora diversele culturi diverse de pe patru continente. [+]

Programul nostru

Nimic nu vă va pregăti atunci când veniți pe o mândrie de lei care se odihnește sub un copac în Parcul Național Atosha, Namibia. Același lucru este valabil când, dintr-o dată, podiumul pe care l-ați plimbat se termină și vă confruntați cu "diavolii gâtului" și o expunere a puterii incredibile a Naturii la cascada Iguazú, Argentina / Brazilia. Marile Himalaya vă vor fascina în Darjeeling, India, Pokhara și Jomsom, Nepal.

O demonstrație mai subtilă a măreției lumii trăiește și trăiește printre oamenii din regiunile lor unice. Comunitățile precum Varanasi, India, orașele vechi din vecinătate din Medina, în Fez, Meknes și Marrakech, Maroc, evidențiază modul în care oamenii au trăit în mod continuu de sute de ani. A deveni o parte a acestei comunități este cel mai memorabil și o apreciere cu privire la modul în care cetățenii săi continuă să trăiască cu succes.... [-]


Curs de expunere culturală esl

International School of Advanced Learning
Campus Cu normă întreagă 1 - 4 săptămâni September 2019 Statele Unite ale Americii Boston

Explorați Boston și descoperiți cultura - toate în timp ce vă scufundați în limba engleză și asimilați vieții locale. [+]

"Hei, amice, am două bilete la Sox în seara asta la Fenway, te interesează? Ia-o pe prietena ta, sau prietenul tău, nu contează pentru mine.

"Ascultă, mai ai planuri mai târziu? Mă gândeam să iau o felie și una rece și să stau de Charles. Lasă-mă să știu, tipule.

Vom învăța chiar și cum să perfecționați accentul local - astfel încât să puteți merge acasă sunând ca un bostonian nativ!

CONȚINUTUL PROGRAMULUI

Explorarea limbajului prin cultură

[-]

Course in AQUAS – Academic qualification for University of Applied Sciences

IAS College
Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Germania Lübeck

Prin AQUAS, studenții din străinătate au posibilitatea de a primi certificatul de examen final "Fachhochschulreife", care permite ulterior să urmeze studii de licență la universitățile germane de științe aplicate. [+]

Limba germană [-]

Cursul English PLUS

Loxdale English Centre
Campus Cu normă întreagă 1 - 30 săptămâni April 2019 Regatul Unit Brighton

Cursul englez "Plus" combină cursul nostru foarte popular de engleză generală cu o gamă interesantă de subiecte culturale și educaționale, cum ar fi arta, grădinăritul, moda, dramă, ecran, fotografie, studii de mediu, mass-media, cultura britanică și engleză creativă. [+]

Cursuri de Top în Studii Culturale.

Cursul englez "Plus" combină cursul nostru foarte popular de engleză generală cu o gamă interesantă de subiecte culturale și educaționale, cum ar fi arta, grădinăritul, moda, dramă, ecran, fotografie, studii de mediu, mass-media, cultura britanică și engleză creativă.

În după-amiaza de luni, aveți o discuție săptămânală și apoi în după-amiaza miercuri și joi, veți studia subiectul englezesc Plus pe care l-ați ales.

Dacă te implici, acest program unic vă va oferi o înțelegere și mai largă a limbii engleze la un nivel cultural mai profund. Puteți alege să studiați cât mai multe subiecte doriți și veți primi sprijin prietenos și încurajare de la profesorii noștri calificați la fiecare pas.... [-]


Spaniolă curs - superintensivă (20 h / săptămână)

ALICANTE – ELE USAL
Campus Cu normă întreagă 1 săptămână Înscriere Deschisă Spania Alicante

Acest curs superintensivă oferă studenților posibilitatea de a combina o limbă spaniolă și curs intensiv Cultura (15 ore pe săptămână) cu 5 ore pe săptămână conversație sau un spaniol pentru curs scopuri specifice. [+]

Descriere

Cursurile de limbă și cultură spaniolă sunt destinate pentru studenții care doresc să învețe limba spaniolă în Alicante. Acestea sunt oferite la toate nivelurile Cadrului european comun de referință pentru limbi (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Scopul principal al acestui curs intensiv este de a îmbunătăți nivelul de competență lingvistică a studenților într-un mediu cultural imersiune și printr-o metodologie de comunicare în clasă.

Cursurile noastre oferă practici semnificative în gramatica, vocabular, orală și exprimare în scris, toate acestea prin utilizarea unor situații reale și texte.

Program

De luni până vineri, de la 9:00 o 12:30 (cu o pauză de 30 de minute) și de la 13:00 până la 14:00. Vi se va cere să completeze partea orală a test de plasare on-line în prima zi de clase, astfel încât putem determina nivelul de spaniolă mai precis. Acest Desigur superintensivă oferă studenților posibilitatea de a combina o limbă spaniolă și curs intensiv Cultura (15 ore pe săptămână) cu 5 ore pe săptămână conversație sau un spaniol pentru curs scopuri specifice. ... [-]


Curs de pregătire în stilul de viață italian, cultura

Accademia del Lusso
Campus Cu normă întreagă 3 luni July 2019 Italia Milan

Obiectivele cursului: să pregătească studenții în limba italiană, să le învețe despre cultura italiană [+]

Cursuri pregătitoare sunt disponibile pentru cei care s-au înscris deja la un curs de masterat, de 1 an intensiv sau de 3 ani la Accademia del Lusso . Ele au loc în lunile care preced fiecare an universitar, de obicei între iulie și octombrie.

Cursurile pregătitoare sunt adresate studenților care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice înainte de a începe cursul de modă sau de design la Accademia del Lusso . Ele servesc, de asemenea, pentru a ajuta elevii să facă primul pas spre o integrare reușită în noul lor mediu social și profesional din Milano.

Obiectivele cursului

Pentru a pregăti elevii în limba italiană, învățați-le despre cultura italiană... [-]


CULTURAL TOUR OF JOHANNESBURG AND GAUTENG

University of Johannesburg
Campus Cu normă întreagă 2 săptămâni February 2019 Africa de Sud Johannesburg

[+]

Pentru mai multe informații:

Universitatea din Johannesburg

[-]

Dublin - Studii irlandeze

IES Abroad
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Irlanda Dublin

În acest program, învățați despre cultura irlandeză prin cursuri în științele umaniste și sociale care se concentrează pe teme de tradiție, schimbare și identitate în Irlanda modernă. Cursurile de scriere și de literatură fac parte din bogata istorie artistică a Irlandei și puteți, de asemenea, să alegeți să participați la un stagiu de practică sau la un serviciu de învățare pentru a completa învățarea în clasă. [+]

Prezentare generală

Bogat în cultură și mândrie, orașul modern din Dublin este un oraș vibrant, cu mai mult de jumătate din populația sa sub 25 de ani. Acest oraș cosmopolit colorat găzduiește o scenă de artă de primă clasă și este cunoscut pentru literatura sa și scriitori celebri precum George Bernard Shaw, Oscar Wilde și Samuel Beckett.

În acest program, învățați despre cultura irlandeză prin cursuri în științele umaniste și sociale care se concentrează pe teme de tradiție, schimbare și identitate în Irlanda modernă. Cursurile de scriere și de literatură fac parte din bogata istorie artistică a Irlandei și puteți, de asemenea, să alegeți să participați la un stagiu de practică sau la un serviciu de învățare pentru a completa învățarea în clasă.... [-]


Course about Korea in a Global Context

FutureLearn
Online Cu jumătate de normă 6 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online

Din punct de vedere geopolitic, Coreea de Sud este situat în nord-estul Asiei, o regiune din care aproape toate tensiunea de securitate în Asia de Est apare. Luați în considerare, de exemplu, în picioare lung rivalitatea chino-japonez și disputele teritoriale nerezolvate în Marea Chinei de Est. [+]

Coreea de Sud este într-un moment critic, în special din perspective globale.

Înțeleg geopolitica și securitatea

Din punct de vedere geopolitic, Coreea de Sud este situat în nord-estul Asiei, o regiune din care aproape toate tensiunea de securitate în Asia de Est apare. Luați în considerare, de exemplu, în picioare lung rivalitatea chino-japonez și disputele teritoriale nerezolvate în Marea Chinei de Est. Se spune adesea că disputele teritoriale dintre Tokyo și Beijing au ajuns la un „punct de fierbere.“ De asemenea, amenințările de securitate persistente reprezentate de arme nucleare din Coreea de Nord și rachete cu rază lungă nu pot fi luate ușor. Cele mai multe dintre toate, ascensiunea Chinei și «reechilibrare» din Statele Unite spre Asia, este de natură să genereze o nouă dimensiune a politicii globale de putere.... [-]


Limba chineză și cultură curs

Ocean University of China
Campus Cu normă întreagă 1 semestru March 2019 China Qingdao

Limbă și Cultură Chineză Curs [+]

Repere Programul Accommdation confortabile și bine Equip. Standarde ridicate de predare și servicii grijuliu. Colegiul a fost desemnat ca fiind unul dintre centrele HSK pentru toate nivelurile în 2007 NOCFL (Hanban). Școala este angajat la dezvoltarea generală a elevilor și organizează multe activități culturale și sportive pentru studenții internaționali. Descrierea programului

Programul este împărțit în elementar nivel (A, B), nivel intermediar (C, D), și Nivel Avansat (E).

În total, există cursuri de 18 săptămâni un termen.

Studiu loc OUC Fushan Campus, nr.23 Est HongKong Road.

Ora Intrarea Primavara Semestrul: Prima zi de luni a lunii martie Fall Semestrul: Prima zi de luni a lunii septembrie Durata de studiu 1 / 2-2 ani Timp de aplicare Primavara Semestrul: Prima zi de luni a lunii martie Fall Semestrul: Prima zi de luni a lunii septembrie Cerințe de intrare Naționalitate non-chineză Fie în stare bună de sănătate Între vârsta de 18-60 [-]

Portugheză braziliană și african

CIAL - Centro de Linguas
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 săptămâni October 2019 Portugalia Lisbon Faro + 2 mai mult

Elevii nu vor învăța doar caracteristicile de varianta aleasă, dar va primi, de asemenea informații cu privire la trăsăturile sociale și economice specifice ale acestei țări. [+]

PORTUGHEZĂ BRAZILIAN și Africa

Lecții individuale sau grupuri private disponibile pentru incepand de la orice dată pentru lungime ales, desigur.

Materiale specifice și profesori cu experiență de origine sau de fundal brazilian și africane. Elevii nu vor învăța doar caracteristicile de varianta aleasă, dar va primi, de asemenea informații cu privire la trăsăturile sociale și economice specifice ale acestei țări.

[-]

Masterat în managementul evenimentelor culturale și artistice

Palazzo Spinelli Group
Campus Cu normă întreagă 1500 ore October 2019 Italia Florence

Sarcina principală a acestui Master este de a oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a pregăti și organiza expoziții și evenimente de artă și pentru a programa evenimente culturale în toate etapele lor de la prima redactare la managementul aspectelor organizației tehnice cum ar fi coordonarea Resurse umane și colaboratori. [+]

Sarcina principală a acestui Master este de a oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a pregăti și organiza expoziții și evenimente de artă și pentru a programa evenimente culturale în toate etapele lor de la prima redactare la managementul aspectelor organizației tehnice cum ar fi coordonarea Resurse umane și colaboratori.

CONTEXT

Gestionarea evenimentelor culturale și artistice reprezintă un domeniu în creștere rapidă în sectorul serviciilor nu numai pentru calitățile sale recreative, ci și pentru puterea sa de comunicare și pentru relația sa cu părțile interesate din patrimoniul cultural. În vederea creării unor evenimente mai inovatoare și atrăgătoare, solicitanții trebuie să dezvolte abilități noi și avansate în ceea ce privește strategiile de marketing, comunicare și management și să își aprofundeze cunoștințele în domeniile istoriei artei, muzeologiei, muzeografiei și fundației.... [-]