Filter
Cursuri
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 44 Studii de Curs în Studii Culturale

Există multe tipuri de cursuri. Cursurile de studiu necesită un set de clase de curriculum de bază care trebuie luate pentru a finaliza programul. Cursurile pot fi luate individual, de asemenea. De obicei durează un termen academic.

Ce este un curs în domeniul studiilor culturale? Acest domeniu studiază modul în care cultura influențează, creează și transformă experiențele individuale, relațiile sociale, puterea și viața de zi cu zi. Cursurile combină punctele forte ale științelor sociale și ale științelor umaniste, în timp ce se bazează pe metode și teorii din sociologie, istorie, economie, studii literare, studii de comunicare și antropologie culturală. Cursurile în studiile culturale tind să se concentreze pe perspective și practici în diverse culturi, inclusiv în regiuni asiatice, africane, americane și latine. Ei adesea acordă atenție structurii clasei, ideologiei, eticii, generațiilor și altor factori relevanți.

Studenții de studii culturale învață să amestece teoria cu cercetarea și sunt capabili să înțeleagă mai bine oamenii din jurul lor. În plus, studenții dezvoltă sensibilități culturale internaționale, făcându-le mai sensibili la culturi diferite.

Deoarece cursurile pot fi oferite de o varietate de instituții cu obiective diferite, costurile pot să nu fie aceleași de la un institut la altul. Dacă găsiți un curs care vă interesează, contactați gazda pentru informații referitoare la costuri.

Mulți indivizi specializați în studii culturale continuă să aibă o carieră de succes ca artiști, politicieni, profesori, avocați, editori, asistenți guvernamentali și cercetători. Competențele scrise și verbale puternice tind să facă studenții eligibili pentru locuri de muncă ca copywriteri, bibliotecari, jurnaliști, editori și agenți literare. Competențele creative de rezolvare a problemelor pregătesc studenții pentru carieră ca asistenți publici, directori de marketing, cinematografi și profesori. Lățimea și flexibilitatea înțelegerii de către studenți a culturii face posibilă mișcarea între industriile media.

Multe cursuri de studii culturale sunt disponibile online. Adâncimea și lărgimea acestor cursuri depind de universitatea care le oferă și obiectivul general. Cursurile introductive reprezintă o modalitate excelentă de a testa apele unui domeniu potențial de studiu. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

44 Rezultate din Studii Culturale

University of California, Berkeley

Programul de studiu internațional Berkeley (BISP) oferă o oportunitate unică de a vizita studenții internaționali pentru a lua cursuri de înaltă calitate alături de stude ... [+]

Programul de studiu internațional Berkeley (BISP) oferă o oportunitate unică de a vizita studenții internaționali pentru a lua cursuri de înaltă calitate alături de studenții de la UC Berkeley într-un program de studii pe termen scurt în străinătate pentru unul sau două semestre. BISP oferă sponsorizarea și scrisoarea de invitație necesară pentru a obține o viză de student pentru studenții calificați, care se înscriu în cursuri pe bază de plată. De asemenea, oferim un program robust de activități și sprijin pentru studenții care obțin experiența mult mai căutată "Experiența Berkeley".

În fiecare semestru, BISP sponsorizează peste 350 de studenți internaționali vizitați din întreaga lume, care se bucură de experiența de a lua cursuri la faimosul UC Berkeley. Ei au tendința de a face destul de bine aici și au o experiență fantastică atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă. Studenții BISP transferă adesea aceste cursuri înapoi la universitățile lor de origine pentru cerințele lor de grad.... [-]

Statele Unite ale Americii Berkeley
August 2019
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Chichester College

Mai mult decât un curs de limbă, Anul de studiu permite în străinătate să studieze discipline academice alături de studenți din Marea Britanie. Durata: 1, 2 sau 3 curs de ... [+]

Mai mult decât un curs de limbă, Anul de studiu permite în străinătate să studieze discipline academice alături de studenți din Marea Britanie. Durata: 1, 2, sau 3 termeni. Acest curs este oportunitatea perfectă de a avea o experienta de an decalaj in Marea Britanie.

Poti studia un nivel sau discipline profesionale cu elevii din Marea Britanie și de a îmbunătăți abilitățile lingvistice cu studenții internaționali din clasele engleza generala.

Anul universitar de studiu

Alege din 10 perechi de inchiriat subiect divers

B2 engleză este necesară pentru intrarea Studiu de doi subiecți cu studenții din Marea Britanie A-Level și studia limba engleză cu alți studenți internaționali Programul este conceput pentru a dezvolta cunoștințele subiect academic și îmbunătăți engleza. Acesta permite, de asemenea, un studiu complet din Regatul Unit în străinătate experiență Alege perechea de subiecte care se potrivesc cel mai bine interesele dumneavoastră și vom pregăti orarul de studiu - spațiile sunt limitate, așa că vă rugăm să aplice mai devreme Profesional Studiu Anul ... [-]
Regatul Unit Pulborough Chichester
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International School of Advanced Learning

Explorați Boston și descoperiți cultura - toate în timp ce vă scufundați în limba engleză și asimilați vieții locale. ... [+]

"Hei, amice, am două bilete la Sox în seara asta la Fenway, te interesează? Ia-o pe prietena ta, sau prietenul tău, nu contează pentru mine.

"Ascultă, mai ai planuri mai târziu? Mă gândeam să iau o felie și una rece și să stau de Charles. Lasă-mă să știu, tipule.

Vom învăța chiar și cum să perfecționați accentul local - astfel încât să puteți merge acasă sunând ca un bostonian nativ!

CONȚINUTUL PROGRAMULUI

Explorarea limbajului prin cultură

[-]
Statele Unite ale Americii Boston
September 2019
La zi
1 - 4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LoveOne...LoveAll Study and Travel Abroad Program

Fiul sau fiica dvs. va avea ocazia să se bucure de energia lor tânără, energică și de curiozitate pentru a explora diversele culturi diverse de pe patru continente. ... [+]

Programul nostru

Nimic nu vă va pregăti atunci când veniți pe o mândrie de lei care se odihnește sub un copac în Parcul Național Atosha, Namibia. Același lucru este valabil când, dintr-o dată, podiumul pe care l-ați plimbat se termină și vă confruntați cu "diavolii gâtului" și o expunere a puterii incredibile a Naturii la cascada Iguazú, Argentina / Brazilia. Marile Himalaya vă vor fascina în Darjeeling, India, Pokhara și Jomsom, Nepal.

O demonstrație mai subtilă a măreției lumii trăiește și trăiește printre oamenii din regiunile lor unice. Comunitățile precum Varanasi, India, orașele vechi din vecinătate din Medina, în Fez, Meknes și Marrakech, Maroc, evidențiază modul în care oamenii au trăit în mod continuu de sute de ani. A deveni o parte a acestei comunități este cel mai memorabil și o apreciere cu privire la modul în care cetățenii săi continuă să trăiască cu succes.... [-]

Statele Unite ale Americii Santa Fe
January 2020
La zi
1 semestru
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IAS College

Prin AQUAS, studenții din străinătate au posibilitatea de a primi certificatul de examen final "Fachhochschulreife", care permite ulterior să urmeze studii de licență la ... [+]

Cursuri de Top în Studii Culturale. Limba germană [-]
Germania Lübeck
October 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loxdale English Centre

Cursul englez "Plus" combină cursul nostru foarte popular de engleză generală cu o gamă interesantă de subiecte culturale și educaționale, cum ar fi arta, grădi ... [+]

Cursul englez "Plus" combină cursul nostru foarte popular de engleză generală cu o gamă interesantă de subiecte culturale și educaționale, cum ar fi arta, grădinăritul, moda, dramă, ecran, fotografie, studii de mediu, mass-media, cultura britanică și engleză creativă.

În după-amiaza de luni, aveți o discuție săptămânală și apoi în după-amiaza miercuri și joi, veți studia subiectul englezesc Plus pe care l-ați ales.

Dacă te implici, acest program unic vă va oferi o înțelegere și mai largă a limbii engleze la un nivel cultural mai profund. Puteți alege să studiați cât mai multe subiecte doriți și veți primi sprijin prietenos și încurajare de la profesorii noștri calificați la fiecare pas.... [-]

Regatul Unit Brighton
April 2019
La zi
1 - 30 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ALICANTE – ELE USAL

Acest curs superintensivă oferă studenților posibilitatea de a combina o limbă spaniolă și curs intensiv Cultura (15 ore pe săptămână) cu 5 ore pe săptămână conversație s ... [+]

Descriere

Cursurile de limbă și cultură spaniolă sunt destinate pentru studenții care doresc să învețe limba spaniolă în Alicante. Acestea sunt oferite la toate nivelurile Cadrului european comun de referință pentru limbi (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Scopul principal al acestui curs intensiv este de a îmbunătăți nivelul de competență lingvistică a studenților într-un mediu cultural imersiune și printr-o metodologie de comunicare în clasă.

Cursurile noastre oferă practici semnificative în gramatica, vocabular, orală și exprimare în scris, toate acestea prin utilizarea unor situații reale și texte.

Program

De luni până vineri, de la 9:00 o 12:30 (cu o pauză de 30 de minute) și de la 13:00 până la 14:00. Vi se va cere să completeze partea orală a test de plasare on-line în prima zi de clase, astfel încât putem determina nivelul de spaniolă mai precis. Acest Desigur superintensivă oferă studenților posibilitatea de a combina o limbă spaniolă și curs intensiv Cultura (15 ore pe săptămână) cu 5 ore pe săptămână conversație sau un spaniol pentru curs scopuri specifice. ... [-]

Spania Alicante
Înscriere Deschisă
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wanderlust Exchange China

Peșterile Mogao sunt cele mai cunoscute din grotele din budismul chinezesc și, împreună cu Grotele groase și grotele Yungang, sunt una dintre cele trei celebre situri scu ... [+]

Prezentare generală

Peșterile Mogao sunt cele mai cunoscute din grotele din budismul chinezesc și, împreună cu Grotele groase și grotele Yungang, sunt una dintre cele trei celebre situri sculpturale budiste din China. Ca unul dintre siturile de patrimoniu mondial din China, peșterile conțin câteva din cele mai bune exemple de artă budistă, care acoperă o perioadă de 1000 de ani. În calitate de voluntar la peșterile Mogao, veți afla despre istoria Grotelor Mogao și le veți prezenta vizitatorilor din întreaga lume.

Locația proiectului: Dunhuang, China

Ora de începere: mai 2019 / mai 2020

Durata proiectului: 5 săptămâni

Aeroportul de sosire: Aeroportul Shanghai Pudong... [-]

China Shanghai
May 2019
5 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Accademia del Lusso

Obiectivele cursului: să pregătească studenții în limba italiană, să le învețe despre cultura italiană ... [+]

Cursuri pregătitoare sunt disponibile pentru cei care s-au înscris deja la un curs de masterat, de 1 an intensiv sau de 3 ani la Accademia del Lusso . Ele au loc în lunile care preced fiecare an universitar, de obicei între iulie și octombrie.

Cursurile pregătitoare sunt adresate studenților care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice înainte de a începe cursul de modă sau de design la Accademia del Lusso . Ele servesc, de asemenea, pentru a ajuta elevii să facă primul pas spre o integrare reușită în noul lor mediu social și profesional din Milano.

Obiectivele cursului

Pentru a pregăti elevii în limba italiană, învățați-le despre cultura italiană... [-]

Italia Milan
BAU International Academy of Rome

Italiană pentru străini [50H din 15 iulie până în 10 august] ... [+]

Italiană pentru străini [50H din 15 iulie până în 10 august]

Pentru studenții de la BAU, acest modul este echivalent cu GEP0410

cuprins

Acest curs este destinat începătorilor și difuzoarelor pre-intermediare pentru a obține abilitatea de a se implica în conversații semnificative despre artă și cultură.

Acest modul necesită 50 de ore de contact pentru clasele frontale, conversațiile rutiere și discuțiile privind problemele reale ale vieții de zi cu zi din 15 iulie până în 10 august.

Evaluare

Competențele orale și gramaticale dobândite prin curs vor fi evaluate la sfârșitul programului cu un examen scris și Q

Cerințe de admitere:

După completarea formularului online, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa: info@baurome.Com cu următoarele documente:... [-]

Italia Rome
University of Almeria

Impactul puternic provocat în rândul studenților străini în ceea ce privește cultura, obiceiurile și tradițiile mediteraneene face să fie recomandabil să se imprime acest ... [+]

Introducere

Impactul puternic provocat în rândul studenților străini în ceea ce privește cultura, obiceiurile și tradițiile mediteraneene face să fie recomandabil să se imprime acest curs în care divulgarea intensivă a culturii mediteraneene va fi asociată cu îndrumare în ceea ce privește sănătatea studenților colegi, și integrarea lor într-un campus universitar, cum ar fi orele noastre, care are menținerea sănătății ca unul dintre obiectivele sale. Miturile și subiectele despre cultura mediteraneană trebuie înlocuite încă din primul moment prin informații adevărate, ample, riguroase și strict academice. Prin urmare, introducerea studenților străini într-un punct de vedere care combină caracteristicile culturii mediteraneene cu înțelegerea că, în acest caz, Universidad de Almería poate da despre sine ca fiind localizată în timp și în spațiul unui mediu care aspiră să aibă propria identitate și singularitate.... [-]

Spania Almería
July 2019
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IES Abroad

Programul nostru de studiu din Amsterdam profită de oraș ... [+]

Prezentare generală

Ești dornic să te uiți la lumea privată și la tine însuți? Lăsați Amsterdamul să vă redefiniți perspectiva. Acest oraș progresist este cunoscut pentru contribuțiile sale de vârf la artă, afaceri, politică și politică socială și pentru importanța sa în istoria Europei și a lumii.

Programul nostru de studiu din Amsterdam profită de echilibrul unic al istoriei și al culturii contemporane a orașului și vă permite să vă structurați studiile la prestigiosul Universiteit van Amsterdam (UvA) și la Centrul IES Abroad .

Cu un accent puternic pe internaționalism, UvA oferă o gamă largă de cursuri pe care să vă înscrieți, incluzând Diversitatea Conflictelor și Culturii, Globalizarea și Relațiile Internaționale și Sociologia. De asemenea, puteți alege din ofertele cursului IES Abroad , în artă studiată, în limba olandeză, în cercetare și în alte discipline.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
January 2020
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

... [+]

Pentru mai multe informații:

Universitatea din Johannesburg

[-]
Africa de Sud Johannesburg
February 2020
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Globalizarea conexiunilor promovate de Internet a îmbunătățit fluxurile de informații care se desfășoară transversal și fără membrane de orice fel. Rețelele sociale au de ... [+]

Informații de bază

Titlu: Curs de știri false Titlu propriu: Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset Mod de studiu: Pret: 1250 euro (vezi reduceri) Durata: 60 de ore

Prezentare și Obiective

prezentare: Globalizarea conexiunilor promovate de Internet a îmbunătățit fluxurile de informații care se desfășoară transversal și fără membrane de orice fel. Rețelele sociale au devenit canale accesibile, rapide și universale pentru transmiterea oricărei idei. De asemenea, pentru știrile false sau știrile false care, datorită rețelelor și noilor tehnologii, s-au răspândit rapid, cu un nivel de sofisticare nevăzut niciodată.... [-]

Spania Madrid
September 2019
La zi
60 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
EAN University

Management cultural a început să ia așteptare în întreaga lume, de la domeniul de aplicare al fenomenului de globalizare în domeniul cultural a adus ideea unei posibile o ... [+]

Curs universitar - Studii culturale și management

&nbsp

Management cultural a început să dețină în întreaga lume, de la domeniul de aplicare al fenomenului de globalizare în domeniul cultural a adus ideea unei posibile omogenizare vamale și de spectacole ca urmare a influența culturală a țărilor dezvoltate. Cu toate acestea, sursa de aceasta teama este, în același timp, sursa a nenumărate idei de promovare la prezentarea altor obiceiuri, idei și moduri de a fi în contact cu lumea. Sub o astfel de perspectivă, Management Cultural și programul de Studii dă naștere ca cel mai bun mod de a contribui la formarea academică de profesionisti capabili de a promova identitatea popoarelor de a lumii, și de a gestiona companiile culturale, devenind un important factor strategic de dezvoltare în economia națiunilor .Juan Carlos Patiño Prieto ... [-]

Columbia Bogotá