$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 3 Cursuri în Științe medicale

Când luați un curs, luați un pas mai aproape de câștigarea unui certificat sau diplomă. Separat, cursuri de medicale furniza informații valoroase aplicabile multe domenii ale vieții. Elevii care doresc să lucreze în domeniul medical sau câștiga un grad avansat pot beneficia în special de înscrierea la astfel de cursuri. Ce este un curs in domeniul stiintei medicale? Știința medic… Citeste mai mult

Când luați un curs, luați un pas mai aproape de câștigarea unui certificat sau diplomă. Separat, cursuri de medicale furniza informații valoroase aplicabile multe domenii ale vieții. Elevii care doresc să lucreze în domeniul medical sau câștiga un grad avansat pot beneficia în special de înscrierea la astfel de cursuri.

Ce este un curs in domeniul stiintei medicale? Știința medicală termen poate acoperi o gamă largă de subiecte. Elevii pot găsi cursuri cu anumite urmareste, cum ar fi Neurobiologie, fiziopatologia, anatomie și chimia organică. Orice curs se ocupă cu fizica, chimie și biologie în care se aplică în domeniul medicinii intră sub umbrela științei medicale. Aceste tipuri de cursuri sunt foarte bune pentru studenții care lucrează față de un grad avansat sau o carieră în domeniile medicale și de cercetare.

Cursuri compuse din teme științifice medicale sunt utile pentru spargerea în orice număr de programe de studii avansate.Cariere medicale sunt de așteptat să continue să crească în următorii zece ani, astfel încât aceste tipuri de cursuri sunt foarte bune pentru deschiderea o varietate de opțiuni de carieră.

Costul de înscrierea la un curs in domeniul stiintei medicale depinde în care se află cursul și lungimea de studiu. Pot exista taxe suplimentare implicate, cum ar fi taxele de laborator, echipamente și materiale. Cercetare curs bine pentru a înțelege de școlarizare și taxele implicate.

Știința medicală poate duce la tot felul de cariere interesante. Medicii veterinari, farmaciști și toate pot intră în această categorie. Studenții care sunt interesați de cercetare de droguri, asistenta medicala, medicina sportiva sau chiar de predare pot beneficia de studierea astfel de cursuri. Cursuri de inițiere sunt adesea utile pentru a intra în programe de avansate, iar grade avansate pot fi necesare pentru ca elevii să realizeze visele lor de o cariera medicala.

Cursuri de știință medicale sunt o opțiune excelentă pentru multe domenii diferite de studiu.Pentru a afla mai multe despre aceste tipuri de cursuri, caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
FutureLearn
Sheffield, Regatul Unit

Demitificați procesul de îmbătrânire și aflați cum comportamentele noastre cotidiene sunt de natură să ne afecteze sănătatea musculo-scheletică pe termen lung.

Demitificați procesul de îmbătrânire și aflați cum comportamentele noastre cotidiene sunt de natură să ne afecteze sănătatea musculo-scheletică pe termen lung. -
Cursuri
Frecvență redusă
3 săptămâni
Engleză
Online
 
Sulaiman Al-Rajhi Colleges
Al Bukayriyah, Arabia Saudită

Colegiul de Medicină se angajează să aplice un program educațional dezvoltat pentru a produce medici competenți care pot înțelege și satisface nevoile societății saudite și fu ... +

Colegiul de Medicină se angajează să aplice un program educațional dezvoltat pentru a produce medici competenți care pot înțelege și satisface nevoile societății saudite și furnizarea de servicii de sănătate la un nivel înalt de cunoștințe și comportamente profesionale și medicale, susținute cu abilitățile lor practice distincte. -
Cursuri
Normă întreagă
Arabic
Campus
 
Institute For Study Abroad
Indianapolis, Statele Unite ale Americii

Combinați experiența de studiu în străinătate în Londra cu dorința dvs. pentru o carieră semnificativă, orientată spre scopuri.

Combinați experiența de studiu în străinătate în Londra cu dorința dvs. pentru o carieră semnificativă, orientată spre scopuri. -
Cursuri
Engleză
Campus