Curs în Spaniolă

Compară 112 Cursuri în Spaniolă

Cursuri de limba spaniolă poate fi alegerea ideala pentru persoanele care doresc să învețe oa doua limbă, care ar putea fi utile în de zi cu zi de viață, cât și în afaceri. Spaniola este un limbaj de versatil, vorbită în întreaga lume.

Ce este un curs de limbă în limba spaniolă?

Un curs de limbă spaniolă învață pe elevi să vorbească limba, precum și de a scrie și a citi. Acesta permite elevilor să învețe cum să converseze în interacțiunile sociale și de afaceri și învață despre cultura spaniolă, de asemenea.

Care sunt beneficiile de a lua o Cursuri de limbi străine în limba spaniolă?

A lua un curs de limbă spaniolă este valoros pentru mai multe motive, mai ales că multe țări din întreaga lume, inclusiv în America de Nord, Europa, America de Sud, și America Centrală vorbesc această limbă.Acesta vă poate ajuta, de asemenea, studentul a interacționa în diferite situații sociale.

Cât de mult costă să ia un curs de limbă în limba spaniolă?

Costul acestor cursuri variază foarte mult. Este posibil pentru a găsi programe foarte accesibile care pot fi luate on-line ieftin. Alte opțiuni includ luarea cursul într-un cadru colegiu, care ar putea fi mai scumpe.

Care sunt cerințele pentru un curs de limbă în limba spaniolă?

Cele mai multe ori, sunt foarte puține, dacă este cazul, cerințele de a lua cursuri de spaniolă. Chiar și copiii mici pot participa.

Ce fel de îmbunătățire Cariera vă puteți aștepta la un curs de limbă în limba spaniolă?

Persoanele care vorbesc mai multe limbi, mai ales o limbă de valoros ca asta, sunt valoroase pentru angajatori.Acest lucru oferă angajatorului posibilitatea de a conta pe angajatului de a interacționa cu clienții, clienții și partenerii de afaceri în mai multe setări.

De ce să ia un curs de limba online în limba spaniolă?

Cursuri on-line face mai ușor pentru persoanele fizice pentru a obține limba pe propria lor rată. Acesta permite studiul individual de la propriul său ritm.

În cazul în care pentru a lua un curs de limbă în limba spaniolă?

A lua un curs de spaniolă este ușor de făcut, deoarece acesta este disponibil prin diferite școli on-line. De asemenea, este disponibil la diferite școli, inclusiv colegii.

Cum să se înscrie la un curs în limba spaniolă?

Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Studiu în Străinătate Uruguay

Youth for Understanding USA
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre September 2018 Statele Unite ale Americii Washington DC

Uruguay oferă peisaje pitorești de plaje, dune și mari lagune. Experimentează frumusețea intimă din Uruguay, unde oamenii sunt calzi și pământul este primit. Vă veți bucura de cunoașterea oamenilor din această țară mică, dar unică! [+]

Uruguay oferă peisaje pitorești de plaje, dune și mari lagune. Experimentează frumusețea intimă din Uruguay, unde oamenii sunt calzi și pământul este primit. Vă veți bucura de cunoașterea oamenilor din această țară mică, dar unică!

Privire

Burse disponibile

385 - Holcomb378 - Bursa de la Grand Forks Scheels314 - Bursa YFU Americas368 - Grant comunitar YFU384 - Fondul de asistență financiară YFU

Cerința de vârstă

Începând cu 1 aprilie 2000 - 1 august 2003. Plecare de primăvară: 1 ianuarie 2000 - 1 ianuarie 2003. Plecare de vară: 1 aprilie 2000 - 1 august 2003.

Elevii care nu îndeplinesc această cerință de vârstă sau vor absolvi liceul înainte de începerea programului lor vor fi luați în considerare pentru admitere de la caz la caz.... [-]


Curs: Limba Spaniolă Intensă + Clase Unu-la-unu

Giralda Center
Campus Cu normă întreagă 1 - 4 săptămâni Înscriere Deschisă Spania Sevilia

Combinați orele intensive dimineața cu avantajele claselor One-to-One personalizate în după-amiaza în care decideți conținutul. [+]

Combinați orele intensive dimineața cu avantajele claselor One-to-One personalizate în după-amiaza în care decideți conținutul. Curs intensiv spaniol + Cursurile unu-la-unu includ:

20 ore pe săptămână de curs intensiv spaniol.

4 sau 8 ore suplimentare pe săptămână de ore unu-la-unu în după-amiaza. Un program zilnic, de luni până vineri, de activități culturale gratuite după-amiaza / seara. Acest curs este disponibil la toate nivelurile, pe tot parcursul anului, de la o săptămână până la un an universitar. Profitați de flexibilitatea noastră: cursurile noastre încep în fiecare lună pe tot parcursul anului. Dacă sunteți student la nivel A1 (Începător) vă recomandăm următoarele date de început:... [-]


Spanish Language Course (Hispanic Studies)

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 - 32 săptămâni September 2018 Spania Madrid + 1 mai mult

[+]

Pentru colegii din alte regiuni ale lumii (Canada, Statele Unite, Thailanda, Japonia, Brazilia etc.) - Transferurile de credite sau validările cursurilor realizate la Centrul de Studii Hispanice se pot face prin acorduri bilaterale încheiate între universitatea de origine a studenților, Antonio Nebrija Universidad și Centro de Estudios Hispánicos.

[-]

Cursul Online Spaniol - Tutoring 1-pe-1

Lingoci
Online Cu jumătate de normă

Bucurați-vă de cursuri spaniole online cu un profesor nativ, cu experiență. Urmați un plan adaptat nevoilor dvs. individuale. Am evaluat 4,8 stele din 5 de studenți din întreaga lume. [+]

Aflați spaniolă rapidă.

Bucurați-vă de cursuri spaniole online cu un profesor nativ, cu experiență. Urmați un plan adaptat nevoilor dvs. individuale. Am evaluat 4,8 stele din 5 de studenți din întreaga lume.

Interactiv, personalizat

Îmbunătățiți repede limba spaniolă cu lecții care sunt adaptate la nivelul, obiectivele și interesele dvs. Veți învăța on-line (prin Skype) cu un tutore dedicat, comunicând și schimbând materialele de învățare la fel cum ați face într-o sală de clasă.

Aflați oriunde, oricând.

Învățați-vă la ore care vă sunt potrivite din orice locație. Tehnologia avansată de planificare vă permite să rezervați lecții cu ușurință. Puteți chiar să le adăugați direct în calendarul dvs. online și să primiți mementouri prin e-mail și SMS pentru a vă ajuta să vă organizați.... [-]


Cursul Spaniol

City Hall School of Languages
Campus Cu normă întreagă Înscriere Deschisă Spania León

Curs general spaniol; Mini grupuri de până la 4 elevi; 20 lecții pe săptămână; Prețul acestui curs este de 200 € pe săptămână. OFERTA SPECIALĂ Orașul nostru este orașul gastronomic spaniol în acest an și, pentru a celebra, fiecare curs rezervat pentru lunile iulie și august include o masă gratuită într-un restaurant tradițional. Obțineți cât mai multe mese decât săptămânile pe care le înscrieți! [+]

Studii de Curs de Top în Spaniolă. Cursul spaniolCurs general spaniolMini-grupuri de până la 4 elevi20 lecții pe săptămânăPrețul acestui curs este de 200 € pe săptămână.Este disponibil pentru toate niveleleCursul poate fi rezervat pentru lunile iunie, iulie, august și septembrieLeón este orașul gastronomic în 2018 și, pentru a sărbători, cursurile noastre includ o masă gratuită într-un restaurant spaniol tradițional dacă vă înscrieți în cursurile din lunile iulie și august. [-]

Desigur - Semestrul în Ecuadorului

Universidad Espiritu Santo
Campus Cu normă întreagă 1 semestru September 2018 Ecuador Guayaquil

Studenții în semestrul în Programul Ecuador au posibilitatea de a învăța, practica și perfecționeze cunoștințele de limba spaniolă în timpul lor la UEES. Noi oferim șase niveluri de instruire în limba spaniolă, și două niveluri de conținut concentrat de pentru cei cu abilități avansate. Elevii sunt plasate în curs adecvat, în funcție de nivelul lor de demonstrat. [+]

Ce pot studia?

CLASE

Studenții internaționali li se permite să ia maximum 5 cursuri (15 credite) pe semestru. Acestea pot fi realizate într-una din următoarele 4 moduri: - Studii în limba engleză, Cursuri de limba spaniolă, Studii în limba spaniolă, de învățare a serviciilor - ci o combinație a unora sau a tuturor este de obicei.

Studii în limba engleză

O gamă largă de subiecte la UEES sunt predate în limba engleză, care să permită studenților internaționali care nu au o competență ridicată în limba spaniolă, pentru a ține pe drumul cel bun, cu specializări lor, în timp ce, de asemenea, lucrează la abilitățile lor lingvistice. În timp ce cea mai mare selecție de cursuri sunt în domeniile de afaceri, finanțe și marketing, există suficiente alegere pentru a permite studenților de cele mai multe discipline pentru a lua o sarcină cu normă întreagă pentru un semestru sau un an universitar.... [-]


Quito - Area Studies & Language

IES Abroad
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre August 2018 Ecuador Quito Hong Kong + 1 mai mult

[+]

SO / AN 301 - Diversitatea culturală din Ecuador (toamna)

Spaniolă

[-]

Cursuri De Spaniolă Pe Termen Lung (12+ Săptămâni)

ALICANTE – ELE USAL
Campus Cu normă întreagă 12 săptămâni Înscriere Deschisă Spania Alicante

Aceste cursuri sunt adresate studenților străini care doresc să atingă un nivel ridicat de spaniol în momentul în care au experiență cultura spaniolă prima mana. Prin cursurile noastre pe termen lung, elevii vor atinge nivelul de spaniol cerut de instituțiile de învățământ superior (universitar și studii postuniversitare) în Spania. [+]

Descriere

Aceste cursuri sunt adresate studenților străini care doresc să atingă un nivel ridicat de spaniol în momentul în care au experiență cultura spaniolă prima mana. Prin cursurile noastre pe termen lung, elevii vor atinge nivelul de spaniol cerut de instituțiile de învățământ superior (universitar și studii postuniversitare) în Spania.

Nostru Pe termen lung limbă spaniolă și cursuri de Cultură oferă practică semnificativă în gramatica, vocabular, orală și exprimare în scris, toate acestea prin utilizarea de situații reale și texte și sunt oferite la toate nivelurile Cadrului european comun de referință pentru limbi (A1-A2-B1-B2-C1-C2) .

În afară de programul lor obișnuit, elevii vor fi capabili să se înscrie la cursurile noastre de pregătire pentru DELE și să ia examenele oficiale în timp ce în Spania. ... [-]


Spaniolă Pentru Profesioniști

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
Campus Cu jumătate de normă January 2019 Columbia Pondere

Cursuri de limbă spaniolă, 20 de ore pe săptămână (General spaniole: 10 de ore pe săptămână, spaniolă pentru scopuri speciale: 10 ore pe săptămână) [+]

PROGRAM Clase: de luni până vineri 08:00 - 12:00 m. BUSINESS, medicina, drept, aviație

Cursuri de limbă spaniolă, 20 de ore pe săptămână (General spaniole: 10 de ore pe săptămână, spaniolă pentru scopuri speciale: 10 ore pe săptămână)

Include: Un (1) excursie culturală o săptămână Două (2) de ore de clasă dans latino o săptămână Utilizarea nelimitată a "Studium" Centrul de Resurse Acces nelimitat la "Virtual Sabana" platforma virtuală Material pentru clasele Încercare de plasare Certificat de absolvire, desigur, cu numărul de ore, date care au participat, și la nivel terminat. Servicii cu valoare adăugată

Activități culturale și cursuri extrașcolare Nu este o excursie culturală și o 2 ore de clasă de dans latin în fiecare săptămână pentru studenți, gratuit. Excursii culturale speciale pot avea costuri suplimentare. Universitatea oferă un portofoliu de cursuri extracurriculare suplimentare, cu prețuri speciale pentru studenții noștri spanioli. Aceste activități au loc în după-amiaza. Studenții au acces la toate facilitățile și serviciile de Universidad de La Sabana... [-]


Cursuri De Bildungsurlaub

Eureka School of Spanish Language
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 săptămâni September 2018 Spania Madrid

Cursuri speciale pentru lucrătorii germani. Ei au aceleași caracteristici ca și cele intensive 30 de ore. Cursuri de spaniolă recunoscute de Ministerul German al Culturii în diferite state. [+]

Cursuri speciale pentru lucrătorii germani. Ei au aceleași caracteristici ca și cele intensive 30 de ore.

Cursuri de spaniolă recunoscute de Ministerul German al Culturii în diferite state.

Unele state necesită 6 oră curs de 45 de minute pe lecție (270 minute). Alte state necesită 6 oră curs de 60 de minute pe lecție (360 minute).

opţiunea A

Aceste cursuri au aceleași caracteristici și aceleași prețuri ca cursuri intensive de 30 de ore pe săptămână. clasa de timp real 310 minute

program de clasă

9:00 până la 11:00 Block (exerciții de corecție, dezvoltarea subiectului și practica subiectului gramatical gramatical) gramaticale 11:00 - 11:30 Pauza 11:30 la 13:00 Bloc comunicativ 14:20 până la 16:00 de vocabular clasă, conversație și exerciții (reduse) sau clase de civilizație și cultură, istorie, artă și literatură (ridicat) opțiunea B ... [-]

Semester or Academic Year in SPAIN

Linguistic Horizons
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 semestre September 2018 Statele Unite ale Americii Walnut Spania A Coruña + 3 mai mult

[+]

Asistenta cu navigarea în procedura de solicitare de credite transferabile la instituția dumneavoastră acasă. Contact local de urgență 24/7. Activități culturale (de exemplu, cina spaniolă de bun venit, tururi de tapas, ceremonia de la Galicia queimada etc.) Excursiile de excursie de o zi (de exemplu, Santiago de Compostela, Islas Cies, Sate Galician etc.) [-]

Curs Intensiv Spaniolă

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campus Cu normă întreagă 32 - 45 ore July 2018 Mexic Guadalajara

Prestigiul CII a continuat să crească pe parcursul anilor, mai ales în limba spaniolă. În cazul în care obiectivul dvs. este de a vorbi această limbă în întreaga lume, Departamentul spaniol de la Centro Internacional de Idiomas este alegerea potrivită. O listă completă și curs de descriere este prezentată mai jos. [+]

O punte către lume

Centro Internacional de Idiomas

SPANIOLĂ

Spaniolă este în prezent vorbită de mai mult de 300 de milioane de oameni. Ea a apărut în același timp cu consolidarea Spaniei ca stat modern, în timpul regelui catolic și regina, Ferdinand si Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara este un oraș minunat și un loc foarte interesant! Pe măsură ce capitala statului Jalisco, acest oraș a fost născut pentru a fi mare și magnific! Situat în vestul Mexicului, Guadalajara oferă splendoarea rafinată a unui oraș care este tradițional și modern în același timp. Ea are una dintre cele mai bune climate din lume, și este aproape de plajele frumoase din Puerto Vallarta, Manzanillo și Melaque.... [-]


Programe De Grup

Outward Bound Costa Rica
Campus Cu normă întreagă 1 - 85 zilele Înscriere Deschisă Costa Rica San Jose

Cursurile de grup utilizează o sală de clasă bazată pe sălbăticie, învățarea serviciului și imersiunea culturală pentru a cultiva conducerea, team building-ul și creșterea personală într-un cadru bilingv. [+]

Cursurile de limba și cultura spaniolă sunt nucleul organizației noastre, dezvăluind o Costa Rica pe care majoritatea nu vor avea niciodată ocazia să o experimenteze. Activitățile variază de la trekking prin pădurile tropicale îndepărtate cu ghiduri locale și practicarea abilităților lingvistice pentru a face mese tradiționale alături de familiile homestay și pentru a contribui la eforturi durabile de viață și conservare.

[-]

Adult Program De Imersiune Spaniolă

Intercultura Costa Rica
Campus Cu normă întreagă 1 - 16 săptămâni Înscriere Deschisă Costa Rica Heredia Sámara + 1 mai mult

Cursurile noastre spaniole sunt dinamice, distractive și implică o mare varietate de activități de învățare autentice, potrivite pentru toate stilurile, culturile și vârstele de învățare. Programul nostru acoperă cele șase niveluri diferite stabilite de Cadrul european de referință pentru învățarea limbilor străine. Elevii stau de obicei la fiecare nivel (sau unitate) timp de aproximativ două până la trei săptămâni, pentru un total de 12-16 săptămâni necesare pentru a merge de la începători complet la competențe avansate avansate. Elevii învață să vorbească în situații semnificative, care le învață să comunice în mod corespunzător într-un context social și lingvistic. Programa noastră și cadrul pentru sesiuni de curs sunt adaptate la nevoile elevilor într-un program de imersiune și sunt concepute pentru a integra activitățile culturale în procesul de învățare. Călătoriile ecologice, interviurile comunității și alte activități ajută studenții să practice spaniolă "en vivo" cu Costa Ricans local. [+]

Cursurile noastre spaniole sunt dinamice, distractive și implică o mare varietate de activități autentice de învățare adecvate pentru toate stilurile, culturile și vârstele de învățare .Programul nostru acoperă cele șase niveluri diferite stabilite de Cadrul european de referință pentru învățarea limbilor străine. Elevii stau de obicei la fiecare nivel (sau unitate) timp de aproximativ două până la trei săptămâni, pentru un total de 12-16 săptămâni necesare pentru a merge de la începători complet la competențe avansate avansate.Elevii învață să vorbească în situații semnificative, care le învață să comunice în mod corespunzător într-un context social și lingvistic.Programa noastră și cadrul pentru sesiuni de curs sunt adaptate nevoilor elevilor într-un program de imersiune și sunt concepute pentru a integra activitățile culturale în procesul de învățare. Călătoriile ecologice, interviurile comunității și alte activități ajută studenții să practice spaniolă "en vivo" cu Costa Ricans local.DREPTURILE CLASEI SPANIOLE 4 ore pe zi, Mo - Fr, cu două pauze de 15 minuteClase de grup mici (minim 2, maximum 6 elevi). Clasele care conțin doar 1 student vor fi reduse la 3 ore pe zi în loc de 4.Clasele sunt oferite pentru toate nivelele pe următoarele programe:Heredia campus istoric: dimineața (8:30 - 12:30) sau în după-amiaza (13:30 - 17:30) în funcție de nivelul spaniol. CLASE ALTERNATIVE WEEKLY.Sámara Beachfront Campus: dimineața (8:00 - 12:00) și după-amiaza (13:00 - 17:00). CLASELE ALTERNATIVE DAILY. INTENSIVE GROUP PRIVATE 25-30 Mo - Fr: 20 ore de lecții de grup spaniole standard (ca mai sus) ȘIMo - Fr: 5 sau 10 lecții private... [-]

Spaniolă Ca A Doua Limbă

University of Belgrano
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 - 7 săptămâni February 2019 Argentina Buenos Aires + 1 mai mult

Școala de limbi și Studii Străine oferă cursuri intensive de diviziune mai mici pe tot parcursul anului, cu imersiune completă în viață și cultura argentiniană. O echipă de facultate spaniolă nativ calificat cu experiență în lingvistică aplicată predă cursuri de limbi străine, utilizând metodologia de abordare de comunicare. [+]

Școala de limbi și Studii Străine oferă cursuri intensive de diviziune mai mici pe tot parcursul anului, cu imersiune completă în viață și cultura argentiniană. O echipă de facultate spaniolă nativ calificat cu experiență în lingvistică aplicată predă cursuri de limbi străine, utilizând metodologia de abordare de comunicare.

Clasele întâlni de cinci ori pe săptămână, timp de 3 sau 5 ore și să ia 120 de ore academice (45 minute) pentru a finaliza (a se vedea tabelul).

Cărțile de curs sunt scrise de profesorii înșiși și publicate de Belgrano University Press.

Cursuri intensive sunt, de asemenea, menite să pregătească mai bine studenții pentru cursurile noastre semestru hohot (de Estudios Argentinos Programa y Latinoamericanos). elevii continuă poate lua, de asemenea, un curs suplimentar în limba spaniolă în cursul semestrului. ... [-]