Filter
Cursuri
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 121 Cursuri în Spaniolă

Cursuri de limba spaniolă poate fi alegerea ideala pentru persoanele care doresc să învețe oa doua limbă, care ar putea fi utile în de zi cu zi de viață, cât și în afaceri. Spaniola este un limbaj de versatil, vorbită în întreaga lume.

Ce este un curs de limbă în limba spaniolă?

Un curs de limbă spaniolă învață pe elevi să vorbească limba, precum și de a scrie și a citi. Acesta permite elevilor să învețe cum să converseze în interacțiunile sociale și de afaceri și învață despre cultura spaniolă, de asemenea.

Care sunt beneficiile de a lua o Cursuri de limbi străine în limba spaniolă?

A lua un curs de limbă spaniolă este valoros pentru mai multe motive, mai ales că multe țări din întreaga lume, inclusiv în America de Nord, Europa, America de Sud, și America Centrală vorbesc această limbă.Acesta vă poate ajuta, de asemenea, studentul a interacționa în diferite situații sociale.

Cât de mult costă să ia un curs de limbă în limba spaniolă?

Costul acestor cursuri variază foarte mult. Este posibil pentru a găsi programe foarte accesibile care pot fi luate on-line ieftin. Alte opțiuni includ luarea cursul într-un cadru colegiu, care ar putea fi mai scumpe.

Care sunt cerințele pentru un curs de limbă în limba spaniolă?

Cele mai multe ori, sunt foarte puține, dacă este cazul, cerințele de a lua cursuri de spaniolă. Chiar și copiii mici pot participa.

Ce fel de îmbunătățire Cariera vă puteți aștepta la un curs de limbă în limba spaniolă?

Persoanele care vorbesc mai multe limbi, mai ales o limbă de valoros ca asta, sunt valoroase pentru angajatori.Acest lucru oferă angajatorului posibilitatea de a conta pe angajatului de a interacționa cu clienții, clienții și partenerii de afaceri în mai multe setări.

De ce să ia un curs de limba online în limba spaniolă?

Cursuri on-line face mai ușor pentru persoanele fizice pentru a obține limba pe propria lor rată. Acesta permite studiul individual de la propriul său ritm.

În cazul în care pentru a lua un curs de limbă în limba spaniolă?

A lua un curs de spaniolă este ușor de făcut, deoarece acesta este disponibil prin diferite școli on-line. De asemenea, este disponibil la diferite școli, inclusiv colegii.

Cum să se înscrie la un curs în limba spaniolă?

Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

121 Rezultate din Spaniolă

Tico Lingo

Programele noastre spaniole Adult sunt concepute pentru a face ca elevii să vorbească conversație spaniolă cât mai repede posibil. Oferim diferite opțiuni de program care ... [+]

Programele noastre spaniole Adult sunt concepute pentru a face ca elevii să vorbească conversație spaniolă cât mai repede posibil. Oferim diferite opțiuni de program care includ fiecare cursuri de limbă spaniolă și cazare locală la domiciliu. Mulți studenți au înregistrat creșteri drastice în fluența limbii spaniole după 3 până la 4 săptămâni.

Durata programului este flexibilă , variind între 1 și 16 săptămâni .

Includeți în fiecare program:

Aeroportul PickupExamen de plasare pentru a asigura o nivelare adecvatăExcursie la Heredia cu hartaCursuri de conversație cu localniciiDiplomă de absolvire a cursului

Program de bază de imersiune spaniolă... [-]

Costa Rica Heredia
Înscriere Deschisă
La zi
1 - 16 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

... [+]

Pentru colegii din alte regiuni ale lumii (Canada, Statele Unite, Thailanda, Japonia, Brazilia etc.) - Transferurile de credite sau validările cursurilor realizate la Centrul de Studii Hispanice se pot face prin acorduri bilaterale încheiate între universitatea de origine a studenților, Antonio Nebrija Universidad și Centro de Estudios Hispánicos.

[-]
Spania Madrid
February 2020
La zi
Part time
4 - 32 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Intercultura Costa Rica

Programul nostru de imersiune spaniolă oferă o oportunitate de imersiune spaniolă completă. Programul nostru se bazează pe patru componente integrate: cursuri de zi cu zi ... [+]

Cursurile noastre spaniole sunt dinamice, distractive și implică o mare varietate de activități de învățare autentice, potrivite pentru toate stilurile de învățare, cultura și vârstele.Programul nostru acoperă cele șase niveluri diferite stabilite de Cadrul european de referință pentru învățarea limbilor străine. Elevii stau, de obicei, la fiecare nivel (sau unitate) timp de aproximativ două până la trei săptămâni, pentru un total de 12-16 săptămâni necesare pentru a merge de la începători complet la competențe avansate avansate.Elevii învață să vorbească în situații semnificative, care le învață să comunice în mod corespunzător într-un context social și lingvistic.Programa noastră și cadrul pentru sesiuni de curs sunt adaptate nevoilor elevilor într-un program de imersiune și sunt concepute pentru a integra activitățile culturale în procesul de învățare. Călătoriile ecologice, interviurile comunității și alte activități ajută studenții să practice spaniolă "en vivo" cu Costa Ricans local.Opțiunile de clasă spaniolă 4 ore pe zi, Mo - Fr, cu două pauze de 15 minuteClase de grup mici (minim 2, maximum 6 elevi). Clasele care conțin doar 1 student vor fi reduse la 3 ore pe zi în loc de 4.Clasele sunt oferite pentru toate nivelele pe următoarele programe:Heredia campus istoric: dimineața (8:30 - 12:30) sau în după-amiaza (13:30 - 17:30) în funcție de nivelul spaniol. CLASE ALTERNATIVE WEEKLY.Sámara Beachfront Campus: dimineața (8:00 - 12:00) ȘI după-amiaza (13:00 - 17:00). CLASELE ALTERNATIVE DAILY. Grup intensiv privat 25/30 Mo - Fr: 20 ore de lecții de grup spaniole standard (ca mai sus) ȘIMo - Fr: 5 sau 10 lecții private... [-]
Costa Rica Heredia Sámara
Înscriere Deschisă
La zi
1 - 16 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

Veți lucra la cele 4 abilități lingvistice: scrierea, vorbirea, citirea și ascultarea (veți practica tot timpul vocabularul și gramatica). Vă vom oferi ghizii de clasă, a ... [+]

Veți lucra la cele 4 abilități lingvistice: scrierea, vorbirea, citirea și ascultarea (veți practica tot timpul vocabularul și gramatica). Vă vom oferi ghizii de clasă, astfel încât să nu trebuiască să cumpărați niciun material suplimentar; veți avea nevoie de un dicționar.

Cursurile noastre sunt foarte flexibile, puteți alege câte săptămâni să studieți și când să începeți. Cursurile încep în fiecare lună, astfel încât să puteți alege data pentru a începe cursul.

Preturi

Costul variază în funcție de numărul de săptămâni pe care îl veți studia împreună cu noi și de tipul cursului pe care îl veți lua.

Puteți să vă alăturați cursurilor pe care Universidad de La Sabana le oferă studenților săi. Spuneți-ne care dintre subiectele dvs. vă interesează, pentru a vă putea găsi un curs. Acest curs nu va avea grade, este doar pentru participare și nu implică un cost suplimentar. * Acest lucru este valabil numai pentru studenții care stau 2 luni sau mai mult.... [-]

Columbia Chía
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
1 - 24 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
EF Gap Year

Vârsta maximă : 16 Detalii de preț : În prețul cursului sunt incluse cazare gazdă și un plan de masă. Contactați echipa de admitere pentru o ofertă personalizată de preț. ... [+]

Studii de Curs de Top în Spaniolă. Vârsta maximă : 16 Detalii de preț : În prețul cursului sunt incluse cazare gazdă și un plan de masă. Contactați echipa de admitere pentru o ofertă personalizată de preț. [-]
Spania Madrid Marbella Barcelona
Înscriere Deschisă
La zi
6 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LM Marti Education

Lucrăm îndeaproape cu instructorii de navigare profesioniști pentru a ne asigura că se realizează cea mai bună navigare posibilă. Profesioniștii noștri au sute de cursuri ... [+]

Ai mai navigat vreodată în Golful Biscaya înainte? Dacă nu, atunci sunteți într-o surpriză specială! Vă oferim cursuri de surfing cu un local care vă va învăța pe plajele cele mai populare și cele mai cunoscute din nordul Spaniei.

Lucrăm îndeaproape cu instructorii de navigare profesioniști pentru a ne asigura că se realizează cea mai bună navigare posibilă. Profesioniștii noștri au sute de cursuri anterioare la diferite niveluri, de la începători la avansați. Siguranța este, de asemenea, un factor important pe care îl luăm în considerare.

În afară de surfing, oferim și cursuri spaniole. În timp ce în Spania, este foarte util să înveți câteva fraze spaniole, care pot ajuta cu imersarea în cultura locală a Spaniei. Cea mai bună modalitate de a învăța o limbă este să o studiați într-o țară în care limba este vorbită. Experienții noștri cu experiență, pe deplin calificați, vă vor ajuta să învățați spaniolii în clasă, astfel încât să puteți practica pe stradă, cu familia dvs. gazdă sau cu prietenii dvs.... [-]

Spania Getxo
Înscriere Deschisă
La zi
1 - 3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Elec Spanish School

Aceste cursuri se bazează pe vocabularul și structurile gramaticale, asociate cu temele legate de liturghie și toate activitățile desfășurate în Biserica Catolică. ... [+]

Aceste cursuri se bazează pe vocabularul și structurile gramaticale, asociate cu temele legate de liturghie și toate activitățile desfășurate în Biserica Catolică.

Structura clasei

Acest program este oferit intens, în cursuri de 4 ore pe zi. În primele ore, studiem subiectele din viața de zi cu zi și restul orelor, concentrându-ne pe vocabular, expresii și structuri referitoare la biserică și învățăturile sale.

Proiectarea programelor

Ele sunt pregătite pentru diferite niveluri, începători, intermediari, avansați și superioare.

Aceste niveluri sunt determinate prin testul de plasare, care se aplică în prima zi a claselor.

Realizări ale cursului... [-]
Costa Rica San Isidro de El General
February 2020
La zi
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad Autónoma de Guadalajara

Prestigiul CII a continuat să crească pe parcursul anilor, mai ales în limba spaniolă. În cazul în care obiectivul dvs. este de a vorbi această limbă în întreaga lume, De ... [+]

O punte către lume

Centro Internacional de Idiomas

SPANIOLĂ

Spaniolă este în prezent vorbită de mai mult de 300 de milioane de oameni. Ea a apărut în același timp cu consolidarea Spaniei ca stat modern, în timpul regelui catolic și regina, Ferdinand si Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara este un oraș minunat și un loc foarte interesant! Pe măsură ce capitala statului Jalisco, acest oraș a fost născut pentru a fi mare și magnific! Situat în vestul Mexicului, Guadalajara oferă splendoarea rafinată a unui oraș care este tradițional și modern în același timp. Ea are una dintre cele mai bune climate din lume, și este aproape de plajele frumoase din Puerto Vallarta, Manzanillo și Melaque.... [-]

Mexic Guadalajara
July 2019
La zi
32 - 45 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ALICANTE – ELE USAL

Aceste cursuri sunt adresate studenților străini care doresc să atingă un nivel ridicat de spaniol în momentul în care au experiență cultura spaniolă prima mana. Prin cur ... [+]

Descriere

Aceste cursuri sunt adresate studenților străini care doresc să atingă un nivel ridicat de spaniol în momentul în care au experiență cultura spaniolă prima mana. Prin cursurile noastre pe termen lung, elevii vor atinge nivelul de spaniol cerut de instituțiile de învățământ superior (universitar și studii postuniversitare) în Spania.

Nostru Pe termen lung limbă spaniolă și cursuri de Cultură oferă practică semnificativă în gramatica, vocabular, orală și exprimare în scris, toate acestea prin utilizarea de situații reale și texte și sunt oferite la toate nivelurile Cadrului european comun de referință pentru limbi (A1-A2-B1-B2-C1-C2) .

În afară de programul lor obișnuit, elevii vor fi capabili să se înscrie la cursurile noastre de pregătire pentru DELE și să ia examenele oficiale în timp ce în Spania. ... [-]

Spania Alicante
Înscriere Deschisă
La zi
12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ELITE Lenguas

Un curs compactit de patru săptămâni care include toate aspectele legate de ascultare, vorbire, citire și scriere, oferind studenților un studiu amplu despre limbile occi ... [+]

Un curs compactit de patru săptămâni care include toate aspectele legate de ascultare, vorbire, citire și scriere, oferind studenților un studiu amplu despre limbile occidentale și îmbunătățirea continuă a abilităților lor prin diferite exerciții în sala de clasă.

Școala noastră insistă asupra clasei mici și nu există mai mult de 9 elevi în fiecare clasă pentru a asigura cea mai bună calitate a învățământului, pentru a acorda atenție situației de învățare a fiecărui elev și pentru a permite studenților să aibă o interacțiune cuprinzătoare cu profesorul în timpul orelor de curs.

După fiecare nivel, vor fi disponibile câte una până la două săptămâni de îndrumare gratuită pentru a ajuta elevii să-și consolideze cunoștințele și să se familiarizeze cu întrebările de la examenul Dele.... [-]

Spania Madrid
September 2019
La zi
Part time
1 - 53 săptămâni
Campus
Online
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză
MISS - Marbella International Spanish School

Învățarea unei limbi este o chestiune de pregătire. Vă putem oferi toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți capacitatea de a vorbi și de a înțelege ... [+]

Curs de an de an: deveniți fluent în limba spaniolă

Poate că de mai mulți ani locuiți pe Costa del Sol, vorbiți ceva spanioli, dar simțiți că nu sunteți în stare să avansezi sau că aveți lipsă de încredere pentru a încerca ceea ce știi. Știm cum te simți și știi ce să faci în legătură cu asta - tot ce ai nevoie este un nou început.

Învățarea unei limbi este o chestiune de pregătire. Vă putem oferi toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți capacitatea de a vorbi și de a înțelege limba spaniolă în cel mai scurt timp posibil. O componentă importantă a acestor cursuri este o conversație și accentul nostru principal va fi la comunicarea verbală, susținută de vocabularul util, gramatica, video și exerciții de ascultare care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți pronunția.... [-]

Spania Marbella
Înscriere Deschisă
La zi
1 - 4 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Cursurile noastre spaniole (toate nivelele) sunt concepute pentru a oferi imersiune completă în limba spaniolă și mediul său chiar prin experiențele pe care elevii vor tr ... [+]

Dublaj în spaniolă? Punerea pe o piesă de teatru?

Cursurile noastre spaniole (toate nivelele) sunt concepute pentru a oferi imersiune completă în limba spaniolă și mediul său chiar prin experiențele pe care elevii vor trăi prin atât în ​​clasă și în alte părți (proiecte, prezentări, filme de scurt metraj, subtitrare, piese de teatru, blogging, teatru , arta, dublaj video ...), atât în ​​clasele spaniolă și cursurile pe care le oferim ca o completare pentru clasele de limba: film, Teatru, artă, spaniolă pentru turism, afaceri spaniolă, spaniolă Cultură și spaniolă Gastronomie. Toate cursurile intensive au credite ECTS și toți studenții de facultate au acces la toate serviciile universitare și facilități. ... [-]

Spania Alicante
Înscriere Deschisă
La zi
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lingoci

Bucurați-vă de cursuri spaniole online cu un profesor nativ, cu experiență. Urmați un plan adaptat nevoilor dvs. individuale. Am evaluat 4,8 stele din 5 de studenți din î ... [+]

Aflați spaniolă rapidă.

Bucurați-vă de cursuri spaniole online cu un profesor nativ, cu experiență. Urmați un plan adaptat nevoilor dvs. individuale. Am evaluat 4,8 stele din 5 de studenți din întreaga lume.

Interactiv, personalizat

Îmbunătățiți repede limba spaniolă cu lecții care sunt adaptate la nivelul, obiectivele și interesele dvs. Veți învăța on-line (prin Skype) cu un tutore dedicat, comunicând și schimbând materialele de învățare la fel cum ați face într-o sală de clasă.

Aflați oriunde, oricând.

Învățați-vă la ore care vă sunt potrivite din orice locație. Tehnologia avansată de planificare vă permite să rezervați lecții cu ușurință. Puteți chiar să le adăugați direct în calendarul dvs. online și să primiți mementouri prin e-mail și SMS pentru a vă ajuta să vă organizați.... [-]

IES Abroad

Politica noastră, justiția socială ... [+]

Prezentare generală

Politica noastră, justiția socială

Cursurile sunt predate în limba spaniolă de profesori distinși, majoritatea cu numiri primare la una dintre universitățile partenere ale IES Abroad din IES Abroad . De asemenea, vă puteți înscrie într-un stagiu de practică sau un serviciu de învățare în timpul șederii dvs. în Santiago, care vă va ajuta să adăugați experiență de muncă internațională la CV-ul dvs. sau să vă ajutați să înțelegeți problemele sociale ale orașului "Santiago de primă mână".

Imaginați-vă practicarea spaniolă în timp ce vă tururi cartiere locale sau vizitați organizațiile de afaceri locale, ca parte a studiului dvs. de comerț regional și mondial Chile. Ori de câte ori este posibil, cursurile noastre profită de numeroasele situri istorice, artistice și culturale ale orașului, iar mai multe cursuri includ o componentă practică și practică. Vă puteți înscrie la cursuri la universități locale, inclusiv la Pontificia Universidad Católica de Chile și Universidad de... [-]

Chile Santiago
July 2019
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Institute

Dacă doriți să studiați limba spaniolă în timp ce vă bucurați de o vacanță UNFORGETTABLE și de a descoperi cultura țării, Cambridge Institute este ceea ce căutați. În ace ... [+]

Cursul de limbă spaniolă INTENSIVĂ ÎN MADRID

Încă nu ți-ai planificat vacanța? Cambridge Institute prezintă o ofertă pe care nu o puteți refuza.

Dacă doriți să studiați limba spaniolă în timp ce vă bucurați de o vacanță UNFORGETTABLE și de a descoperi cultura țării, Cambridge Institute este ceea ce căutați. În această școală, oferim o mare varietate de programe de formare în funcție de nevoile dvs. în inima culturii spaniole: Madrid.

Profitați de această ocazie! Vino și îmbunătăți spaniolii tăi în Madrid, întâlni oameni din întreaga lume și bucură-te de climă, mâncare și farmecul capitalei spaniole.

Unde?

Cambridge Institute Spain, școala noastră internațională, este situată în faimoasa Plaza España din Madrid (Spania), una dintre cele mai mari atracții turistice din oraș. Oferim cursuri de limbă spaniolă pentru străini pentru toate nivelurile și pentru toate profilurile.... [-]

Spania Madrid
July 2019
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză