Curs în Spaniolă

Compară 117 Cursuri în Spaniolă

Cursuri de limba spaniolă poate fi alegerea ideala pentru persoanele care doresc să învețe oa doua limbă, care ar putea fi utile în de zi cu zi de viață, cât și în afaceri. Spaniola este un limbaj de versatil, vorbită în întreaga lume.

Ce este un curs de limbă în limba spaniolă?

Un curs de limbă spaniolă învață pe elevi să vorbească limba, precum și de a scrie și a citi. Acesta permite elevilor să învețe cum să converseze în interacțiunile sociale și de afaceri și învață despre cultura spaniolă, de asemenea.

Care sunt beneficiile de a lua o Cursuri de limbi străine în limba spaniolă?

A lua un curs de limbă spaniolă este valoros pentru mai multe motive, mai ales că multe țări din întreaga lume, inclusiv în America de Nord, Europa, America de Sud, și America Centrală vorbesc această limbă.Acesta vă poate ajuta, de asemenea, studentul a interacționa în diferite situații sociale.

Cât de mult costă să ia un curs de limbă în limba spaniolă?

Costul acestor cursuri variază foarte mult. Este posibil pentru a găsi programe foarte accesibile care pot fi luate on-line ieftin. Alte opțiuni includ luarea cursul într-un cadru colegiu, care ar putea fi mai scumpe.

Care sunt cerințele pentru un curs de limbă în limba spaniolă?

Cele mai multe ori, sunt foarte puține, dacă este cazul, cerințele de a lua cursuri de spaniolă. Chiar și copiii mici pot participa.

Ce fel de îmbunătățire Cariera vă puteți aștepta la un curs de limbă în limba spaniolă?

Persoanele care vorbesc mai multe limbi, mai ales o limbă de valoros ca asta, sunt valoroase pentru angajatori.Acest lucru oferă angajatorului posibilitatea de a conta pe angajatului de a interacționa cu clienții, clienții și partenerii de afaceri în mai multe setări.

De ce să ia un curs de limba online în limba spaniolă?

Cursuri on-line face mai ușor pentru persoanele fizice pentru a obține limba pe propria lor rată. Acesta permite studiul individual de la propriul său ritm.

În cazul în care pentru a lua un curs de limbă în limba spaniolă?

A lua un curs de spaniolă este ușor de făcut, deoarece acesta este disponibil prin diferite școli on-line. De asemenea, este disponibil la diferite școli, inclusiv colegii.

Cum să se înscrie la un curs în limba spaniolă?

Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Spanish Language Course (Hispanic Studies)

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 - 32 săptămâni February 2019 Spania Madrid + 1 mai mult

[+]

Pentru colegii din alte regiuni ale lumii (Canada, Statele Unite, Thailanda, Japonia, Brazilia etc.) - Transferurile de credite sau validările cursurilor realizate la Centrul de Studii Hispanice se pot face prin acorduri bilaterale încheiate între universitatea de origine a studenților, Antonio Nebrija Universidad și Centro de Estudios Hispánicos.

[-]

Adult Program de imersiune spaniolă

Intercultura Costa Rica
Campus Cu normă întreagă 1 - 16 săptămâni Înscriere Deschisă Costa Rica Heredia Sámara + 1 mai mult

Programul nostru de imersiune spaniolă oferă o oportunitate de imersiune spaniolă completă. Programul nostru se bazează pe patru componente integrate: cursuri de zi cu zi, activități culturale zilnice, familii homestay (opțional dar foarte recomandat) și "regula spaniolă" în campus. Acest lucru trebuie să ne asigurăm că studenții noștri își fac cel mai mult din studiile spaniole în timp ce se află în facilitățile noastre școlare, oferind un mediu de imersiune de 100% și experiență pentru toți elevii. Aflați cum să vorbiți limba spaniolă într-o situație semnificativă, reală, cu clasele noastre amuzante și dinamice. Sesiunile de clasă includ activități de învățare eficiente și autentice, potrivite pentru toate stilurile, culturile și vârstele de învățare. [+]

1. PROPRIETATI FOARTE CEL MAI BUN DE ANUL: Green Season Promo - $ 295 In afara clasei noastre de grup spaniol atunci cand este rezervat cel putin 3 saptamani de program spaniol. Această reducere se aplică tuturor programelor întreprinse în perioada 6 august - 21 decembrie 2018.

2. COSTA RICAN NATIONAL HOLIDAY PROMO - sărbătorim anexarea Guanacaste și acordăm o reducere de 25 de dolari pentru fiecare săptămână de cursuri spaniole când este rezervată în luna iulie 2018!

NOTĂ: Se aplică o singură reducere la un moment dat.

Aflați cum să vorbiți limba spaniolă într-o situație semnificativă, reală, cu clasele noastre amuzante și dinamice. Sesiunile de clasă includ activități de învățare eficiente și autentice, potrivite pentru toate stilurile, culturile și vârstele de învățare.... [-]


Adult programe de imersiune spaniolă

Tico Lingo
Campus Cu normă întreagă 1 - 16 săptămâni Înscriere Deschisă Costa Rica Heredia

Programele noastre spaniole Adult sunt concepute pentru a face ca elevii să vorbească conversație spaniolă cât mai repede posibil. Oferim diferite opțiuni de program care includ fiecare cursuri de limbă spaniolă și cazare locală la domiciliu. [+]

Programele noastre spaniole Adult sunt concepute pentru a face ca elevii să vorbească conversație spaniolă cât mai repede posibil. Oferim diferite opțiuni de program care includ fiecare cursuri de limbă spaniolă și cazare locală la domiciliu. Mulți studenți au înregistrat creșteri drastice în fluența limbii spaniole după 3 până la 4 săptămâni.

Durata programului este flexibilă , variind între 1 și 16 săptămâni .

Includeți în fiecare program:

Aeroportul PickupExamen de plasare pentru a asigura o nivelare adecvatăExcursie la Heredia cu hartaCursuri de conversație cu localniciiDiplomă de absolvire a cursului

Program de bază de imersiune spaniolă... [-]


PROGRAMELE GRUPULUI

Outward Bound Costa Rica
Campus Cu normă întreagă 3 - 85 zilele Înscriere Deschisă Costa Rica San José

Cursurile personalizate de grup sunt concepute astfel încât să răspundă obiectivelor liceului, universității și altor grupări organizaționale, sociale sau civice. Cursurile de grup utilizează o sală de clasă bazată pe sălbăticie, învățarea serviciului și imersiunea culturală pentru a cultiva conducerea, team building-ul și creșterea personală într-un cadru bilingv.

[+]

Durata cursului variază de la 3 zile la mai multe expediții săptămânale. Grupurile trebuie să aibă cel puțin 5 participanți și nu există o limită a numărului de participanți în general. Cursurile de limbă și cultura spaniolă sunt nucleul organizației noastre, dezvăluind o Costa Rica pe care majoritatea nu vor avea niciodată ocazia să o experimenteze. Activitățile variază de la trekking prin pădurile tropicale îndepărtate cu ghiduri locale și practicarea abilităților lingvistice pentru a face mese tradiționale alături de familiile homestay și pentru a contribui la eforturi durabile de viață și conservare. Conducerea cursurilor de dezvoltare facilitează experiențele care încurajează creșterea personală și team building pentru educatori în aer liber, echipe sportive și lideri deopotrivă.... [-]


Cursuri de surf și spaniolă

LM Marti Education
Campus Cu normă întreagă Înscriere Deschisă Spania Getxo

Lucrăm îndeaproape cu instructorii de navigare profesioniști pentru a ne asigura că se realizează cea mai bună navigare posibilă. Profesioniștii noștri au sute de cursuri anterioare la diferite niveluri, de la începători la avansați. Siguranța este, de asemenea, un factor important pe care îl luăm în considerare. [+]

Ai mai navigat vreodată în Golful Biscaya înainte? Dacă nu, atunci sunteți într-o surpriză specială! Vă oferim cursuri de surfing cu un local care vă va învăța pe plajele cele mai populare și cele mai cunoscute din nordul Spaniei.

Lucrăm îndeaproape cu instructorii de navigare profesioniști pentru a ne asigura că se realizează cea mai bună navigare posibilă. Profesioniștii noștri au sute de cursuri anterioare la diferite niveluri, de la începători la avansați. Siguranța este, de asemenea, un factor important pe care îl luăm în considerare.

În afară de surfing, oferim și cursuri spaniole. În timp ce în Spania, este foarte util să înveți câteva fraze spaniole, care pot ajuta cu imersarea în cultura locală a Spaniei. Cea mai bună modalitate de a învăța o limbă este să o studiați într-o țară în care limba este vorbită. Experienții noștri cu experiență, pe deplin calificați, vă vor ajuta să învățați spaniolii în clasă, astfel încât să puteți practica pe stradă, cu familia dvs. gazdă sau cu prietenii dvs.... [-]


Gap Year or Semester in Spain

EF Gap Year
Campus Cu normă întreagă 6 - 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid Marbella Barcelona + 2 mai mult

[+]

Vârsta maximă : 16 Detalii de preț : În prețul cursului sunt incluse cazare gazdă și un plan de masă. Contactați echipa de admitere pentru o ofertă personalizată de preț. [-]

Curs intensiv spaniolă

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campus Cu normă întreagă 32 - 45 ore July 2019 Mexic Guadalajara

Prestigiul CII a continuat să crească pe parcursul anilor, mai ales în limba spaniolă. În cazul în care obiectivul dvs. este de a vorbi această limbă în întreaga lume, Departamentul spaniol de la Centro Internacional de Idiomas este alegerea potrivită. O listă completă și curs de descriere este prezentată mai jos. [+]

O punte către lume

Centro Internacional de Idiomas

SPANIOLĂ

Spaniolă este în prezent vorbită de mai mult de 300 de milioane de oameni. Ea a apărut în același timp cu consolidarea Spaniei ca stat modern, în timpul regelui catolic și regina, Ferdinand si Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara este un oraș minunat și un loc foarte interesant! Pe măsură ce capitala statului Jalisco, acest oraș a fost născut pentru a fi mare și magnific! Situat în vestul Mexicului, Guadalajara oferă splendoarea rafinată a unui oraș care este tradițional și modern în același timp. Ea are una dintre cele mai bune climate din lume, și este aproape de plajele frumoase din Puerto Vallarta, Manzanillo și Melaque.... [-]


Curs: Programul liturgiei catolice

Elec Spanish School
Campus Cu normă întreagă 4 săptămâni February 2019 Costa Rica San Isidro de El General

Aceste cursuri se bazează pe vocabularul și structurile gramaticale, asociate cu temele legate de liturghie și toate activitățile desfășurate în Biserica Catolică. [+]

Aceste cursuri se bazează pe vocabularul și structurile gramaticale, asociate cu temele legate de liturghie și toate activitățile desfășurate în Biserica Catolică.

Structura clasei

Acest program este oferit intens, în cursuri de 4 ore pe zi. În primele ore, studiem subiectele din viața de zi cu zi și restul orelor, concentrându-ne pe vocabular, expresii și structuri referitoare la biserică și învățăturile sale.

Proiectarea programelor

Ele sunt pregătite pentru diferite niveluri, începători, intermediari, avansați și superioare.

Aceste niveluri sunt determinate prin testul de plasare, care se aplică în prima zi a claselor.

Realizări ale cursului... [-]

Spaniolă curs - intensiv (15 ore / săptămână)

ALICANTE – ELE USAL
Campus Cu normă întreagă 1 săptămână Înscriere Deschisă Spania Alicante

Scopul principal al acestui curs intensiv este de a îmbunătăți nivelul de competență lingvistică a studenților într-un mediu cultural imersiune și printr-o metodologie de comunicare în clasă. [+]

Descriere

Cursurile de limbă și cultură spaniolă sunt destinate pentru studenții care doresc să învețe limba spaniolă în Alicante. Acestea sunt oferite la toate nivelurile Cadrului european comun de referință pentru limbi (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Scopul principal al acestui curs intensiv este de a îmbunătăți nivelul de competență lingvistică a studenților într-un mediu cultural imersiune și printr-o metodologie de comunicare în clasă.

Cursurile noastre oferă practici semnificative în gramatica, vocabular, orală și exprimare în scris, toate acestea prin utilizarea unor situații reale și texte.

Program

De luni până vineri, între orele 9:00 o 12:30 (cu o pauză de 30 de minute). Vi se va cere să completeze partea orală a test de plasare on-line în prima zi de clase, astfel încât putem determina nivelul de spaniolă mai precis.... [-]


Curs intensiv spaniol

ELITE Lenguas
Campus Cu jumătate de normă 1 - 53 săptămâni September 2019 Spania Madrid

Un curs compactit de patru săptămâni care include toate aspectele legate de ascultare, vorbire, citire și scriere, oferind studenților un studiu amplu despre limbile occidentale și îmbunătățirea continuă a abilităților lor prin diferite exerciții în sala de clasă. [+]

Un curs compactit de patru săptămâni care include toate aspectele legate de ascultare, vorbire, citire și scriere, oferind studenților un studiu amplu despre limbile occidentale și îmbunătățirea continuă a abilităților lor prin diferite exerciții în sala de clasă.

Școala noastră insistă asupra clasei mici și nu există mai mult de 9 elevi în fiecare clasă pentru a asigura cea mai bună calitate a învățământului, pentru a acorda atenție situației de învățare a fiecărui elev și pentru a permite studenților să aibă o interacțiune cuprinzătoare cu profesorul în timpul orelor de curs.

După fiecare nivel, vor fi disponibile câte una până la două săptămâni de îndrumare gratuită pentru a ajuta elevii să-și consolideze cunoștințele și să se familiarizeze cu întrebările de la examenul Dele.... [-]


Cursuri de spaniolă + studii de licență

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas
Campus Cu normă întreagă Înscriere Deschisă Spania Alicante

Ia-o fie intensivă spaniolă sau un curs de semestru spaniol combinat cu unul sau două cursuri într-un grad de licență de la Universitatea din Alicante (înscriere directă / elev în vizită). [+]

Ia-o fie intensivă spaniolă sau un curs de semestru spaniol combinat cu unul sau două cursuri într-un grad de licență de la Universitatea din Alicante (înscriere directă / elev în vizită).

Vom lua nu numai grijă de procesul dvs. de înregistrare, dar oferă consiliere / recomandare cu privire la ceea ce este cel mai bine pentru tine. Trebuie sa fie un student la universitatea din țara dumneavoastră să solicite statutul de înscriere directă / vizitare.

Aveți posibilitatea să studieze în limba spaniolă sau engleză. Există mai mult de 150 de cursuri predate în întregime în limba engleză, pentru cei care nu au atins încă nivelul de competență în limba spaniolă, este necesar să ia un curs într-un program de licență în limba spaniolă.... [-]


Spaniolă pentru mese rotunde de afaceri

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
Campus Cu jumătate de normă January 2019 Columbia Chía

În acest curs, participanții pot extinde experiența lor în Medellin. Cursul pot fi luate în Bogotá sau în combina șederea lor la ambele orașe. [+]

PROGRAM Clase: de luni până vineri 08:00 - 12:00 m. Practică: O dată pe săptămână 14 - 16 Clase de spaniolă Business spaniolă: 20 de ore pe săptămână Business Roundtable Practica: 2 ore pe săptămână Utilizarea nelimitată a "Studium" Centrul de Resurse Acces nelimitat la "Virtual Sabana" platforma virtuală

În acest curs, participanții pot extinde experiența lor în Medellin. Cursul pot fi luate în Bogotá sau în combina șederea lor la ambele orașe. Include materiale pentru cursuri Încercare de plasare

Servicii cu valoare adăugată Activități culturale și cursuri extrașcolare

Nu este o excursie culturală și o clasă de dans latin în fiecare săptămână pentru studenți, gratuit. Excursii culturale speciale pot avea costuri suplimentare. Universitatea oferă un portofoliu de cursuri extracurriculare suplimentare, cu prețuri speciale pentru studenții noștri spanioli. Aceste activități au loc în după-amiaza. Certificat de absolvire, desigur, cu numărul de ore, date care au participat, și la nivel terminat. Studenții au acces la toate facilitățile și serviciile de Universidad de La Sabana... [-]


Semester or Academic Year in SPAIN

Linguistic Horizons
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Walnut Spania A Coruña + 3 mai mult

[+]

Asistenta cu navigarea în procedura de solicitare de credite transferabile la instituția dumneavoastră acasă. Contact local de urgență 24/7. Activități culturale (de exemplu, cina spaniolă de bun venit, tururi de tapas, ceremonia de la Galicia queimada etc.) Excursiile de excursie de o zi (de exemplu, Santiago de Compostela, Islas Cies, Sate Galician etc.) [-]

Cursul online spaniol - Tutoring 1-pe-1

Lingoci
Online Cu jumătate de normă

Bucurați-vă de cursuri spaniole online cu un profesor nativ, cu experiență. Urmați un plan adaptat nevoilor dvs. individuale. Am evaluat 4,8 stele din 5 de studenți din întreaga lume. [+]

Aflați spaniolă rapidă.

Bucurați-vă de cursuri spaniole online cu un profesor nativ, cu experiență. Urmați un plan adaptat nevoilor dvs. individuale. Am evaluat 4,8 stele din 5 de studenți din întreaga lume.

Interactiv, personalizat

Îmbunătățiți repede limba spaniolă cu lecții care sunt adaptate la nivelul, obiectivele și interesele dvs. Veți învăța on-line (prin Skype) cu un tutore dedicat, comunicând și schimbând materialele de învățare la fel cum ați face într-o sală de clasă.

Aflați oriunde, oricând.

Învățați-vă la ore care vă sunt potrivite din orice locație. Tehnologia avansată de planificare vă permite să rezervați lecții cu ușurință. Puteți chiar să le adăugați direct în calendarul dvs. online și să primiți mementouri prin e-mail și SMS pentru a vă ajuta să vă organizați.... [-]


Curs intensiv de limba spaniolă în Madrid

Cambridge Institute
Campus Cu normă întreagă 1 săptămână July 2019 Spania Madrid

Dacă doriți să studiați limba spaniolă în timp ce vă bucurați de o vacanță UNFORGETTABLE și de a descoperi cultura țării, Cambridge Institute este ceea ce căutați. În această școală, oferim o mare varietate de programe de formare în funcție de nevoile dvs. în inima culturii spaniole: Madrid. [+]

Cursul de limbă spaniolă INTENSIVĂ ÎN MADRID

Încă nu ți-ai planificat vacanța? Cambridge Institute prezintă o ofertă pe care nu o puteți refuza.

Dacă doriți să studiați limba spaniolă în timp ce vă bucurați de o vacanță UNFORGETTABLE și de a descoperi cultura țării, Cambridge Institute este ceea ce căutați. În această școală, oferim o mare varietate de programe de formare în funcție de nevoile dvs. în inima culturii spaniole: Madrid.

Profitați de această ocazie! Vino și îmbunătăți spaniolii tăi în Madrid, întâlni oameni din întreaga lume și bucură-te de climă, mâncare și farmecul capitalei spaniole.

Unde?

Cambridge Institute Spain, școala noastră internațională, este situată în faimoasa Plaza España din Madrid (Spania), una dintre cele mai mari atracții turistice din oraș. Oferim cursuri de limbă spaniolă pentru străini pentru toate nivelurile și pentru toate profilurile.... [-]