Curs în Spaniolă

Compară 97 Cursuri în Spaniolă

Cursuri de limba spaniolă poate fi alegerea ideala pentru persoanele care doresc să învețe oa doua limbă, care ar putea fi utile în de zi cu zi de viață, cât și în afaceri. Spaniola este un limbaj de versatil, vorbită în întreaga lume.

Ce este un curs de limbă în limba spaniolă?

Un curs de limbă spaniolă învață pe elevi să vorbească limba, precum și de a scrie și a citi. Acesta permite elevilor să învețe cum să converseze în interacțiunile sociale și de afaceri și învață despre cultura spaniolă, de asemenea.

Care sunt beneficiile de a lua o Cursuri de limbi străine în limba spaniolă?

A lua un curs de limbă spaniolă este valoros pentru mai multe motive, mai ales că multe țări din întreaga lume, inclusiv în America de Nord, Europa, America de Sud, și America Centrală vorbesc această limbă.Acesta vă poate ajuta, de asemenea, studentul a interacționa în diferite situații sociale.

Cât de mult costă să ia un curs de limbă în limba spaniolă?

Costul acestor cursuri variază foarte mult. Este posibil pentru a găsi programe foarte accesibile care pot fi luate on-line ieftin. Alte opțiuni includ luarea cursul într-un cadru colegiu, care ar putea fi mai scumpe.

Care sunt cerințele pentru un curs de limbă în limba spaniolă?

Cele mai multe ori, sunt foarte puține, dacă este cazul, cerințele de a lua cursuri de spaniolă. Chiar și copiii mici pot participa.

Ce fel de îmbunătățire Cariera vă puteți aștepta la un curs de limbă în limba spaniolă?

Persoanele care vorbesc mai multe limbi, mai ales o limbă de valoros ca asta, sunt valoroase pentru angajatori.Acest lucru oferă angajatorului posibilitatea de a conta pe angajatului de a interacționa cu clienții, clienții și partenerii de afaceri în mai multe setări.

De ce să ia un curs de limba online în limba spaniolă?

Cursuri on-line face mai ușor pentru persoanele fizice pentru a obține limba pe propria lor rată. Acesta permite studiul individual de la propriul său ritm.

În cazul în care pentru a lua un curs de limbă în limba spaniolă?

A lua un curs de spaniolă este ușor de făcut, deoarece acesta este disponibil prin diferite școli on-line. De asemenea, este disponibil la diferite școli, inclusiv colegii.

Cum să se înscrie la un curs în limba spaniolă?

Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Curs: Unu-la-un Spaniol

Giralda Center
Campus Cu normă întreagă 5 - 40 ore Înscriere Deschisă Spania Sevilia

Curs spaniol unu-la-unu, disponibil pe tot parcursul anului, unde decideți numărul de ore, datele și conținutul. Un curs complet adaptat nevoilor dvs. spaniole, unde vă stabiliți propriul ritm.

[+]

Curs spaniol individual, unul la unu, disponibil pe tot parcursul anului, unde decideți numărul de ore, datele și conținutul. Un curs complet adaptat nevoilor dvs. spaniole, unde vă stabiliți propriul ritm.

Curs spaniol unu la unu

Disponibil de la 5 ore în sus.

Dimineața și după-amiaza. Un program zilnic, de luni până vineri, de activități culturale gratuite după-amiaza / seara. Acest curs este disponibil la toate nivelurile, pe tot parcursul anului.

Începe datele

8 ianuarie 5 februarie 5 martie 2 aprilie 7 mai 4 iunie 2 iulie 6 august 3 septembrie 1 octombrie 29 octombrie 26 noiembrie

[-]

Spanish Language Course (Hispanic Studies)

Universidad Nebrija
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 - 32 săptămâni February 2018 Spania Madrid + 1 mai mult

[+]

Pentru colegii din alte regiuni ale lumii (Canada, Statele Unite, Thailanda, Japonia, Brazilia etc.) - Transferurile de credite sau validările cursurilor realizate la Centrul de Studii Hispanice se pot face prin acorduri bilaterale încheiate între universitatea de origine a studenților, Antonio Nebrija Universidad și Centro de Estudios Hispánicos.

[-]

Desigur - Semestrul în Ecuadorului

Universidad Espiritu Santo
Campus Cu normă întreagă 1 semestru February 2018 Ecuador Guayaquil

Studenții în semestrul în Programul Ecuador au posibilitatea de a învăța, practica și perfecționeze cunoștințele de limba spaniolă în timpul lor la UEES. Noi oferim șase niveluri de instruire în limba spaniolă, și două niveluri de conținut concentrat de pentru cei cu abilități avansate. Elevii sunt plasate în curs adecvat, în funcție de nivelul lor de demonstrat. [+]

Ce pot studia?

CLASE

Studenții internaționali li se permite să ia maximum 5 cursuri (15 credite) pe semestru. Acestea pot fi realizate într-una din următoarele 4 moduri: - Studii în limba engleză, Cursuri de limba spaniolă, Studii în limba spaniolă, de învățare a serviciilor - ci o combinație a unora sau a tuturor este de obicei.

Studii în limba engleză

O gamă largă de subiecte la UEES sunt predate în limba engleză, care să permită studenților internaționali care nu au o competență ridicată în limba spaniolă, pentru a ține pe drumul cel bun, cu specializări lor, în timp ce, de asemenea, lucrează la abilitățile lor lingvistice. În timp ce cea mai mare selecție de cursuri sunt în domeniile de afaceri, finanțe și marketing, există suficiente alegere pentru a permite studenților de cele mai multe discipline pentru a lua o sarcină cu normă întreagă pentru un semestru sau un an universitar.... [-]


Desigur, în Studiile Hispanica: Hispanic Curs De Studii (CEH) și Limba Spaniolă și Desigur Cultura (clce)

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada
Campus Cu normă întreagă 4 luni February 2018 Spania Granada

Dacă doriți ca să studieze limba spaniolă în Granada, Cursul de Studii hispanic se adresează studenților și profesioniștilor care doresc să dobândească o cunoaștere mai profundă a limbii și a culturii spaniole. Acest curs oferă o gamă largă de subiecte predate de către specialiștii de la Universitatea din Granada. [+]

Cu toate că în mod oficial două programe diferite Hispanici Studii de curs (CEH) și Limba spaniolă și Cultură Curs (CLCE) acționează ca unul, deoarece acestea nu sunt o chestiune de alegere, ci unul dintre nivelul real al limbii spaniole. Cu alte cuvinte, cerința de a se înscrie în CEH este de a avea și comanda avansată a limbii, în timp ce trebuie doar să fie un elev spaniol intermediar care urmează să fie acceptat în CLCE.

Dacă doriți ca să studieze limba spaniolă în Granada, The Studii hispanici Curs se adresează studenților și profesioniștilor care doresc să dobândească o cunoaștere mai profundă a limbii și a culturii spaniole. Acest curs oferă o gamă largă de subiecte predate de către specialiștii de la Universitatea din Granada.... [-]


Cursuri Spaniole în Las Palmas

ELE USAL GRAN CANARIA
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă September 2018 Spania Las Palmas

Te gândești la studierea spaniolului în străinătate, dar căutați ceva în plus? Nu mai cauta! Harven spaniolă în Gran Canaria este cea mai bună alegere! Harven Spanish vă oferă o combinație de cursuri spaniole, activități culturale și sportive care vă vor depăși așteptările. În Gran Canaria, una din cele șapte Insulele Canare, unde soarele strălucește întregul an, veți putea să învățați spaniola, să vă distrați și să vă bronzați ... Tot în același timp! Există ceva pentru fiecare gust în limba spaniolă Harven! [+]

Te gândești la studierea spaniolului în străinătate, dar căutați ceva în plus? Nu mai cauta! Harven spaniolă în Gran Canaria este cea mai bună alegere!

Harven Spanish vă oferă o combinație de cursuri spaniole, activități culturale și sportive care vă vor depăși așteptările. În Gran Canaria, una din cele șapte Insulele Canare, unde soarele strălucește întregul an, veți putea să învățați spaniola, să vă distrați și să vă bronzați ... Tot în același timp! Există ceva pentru fiecare gust în limba spaniolă Harven!

GRAN CANARIA

Gran Canaria este considerat un continent în miniatură pentru o gamă largă de peisaje și microclimate incredibile. Este mai aproape de Africa decât de Europa și are 60 de kilometri de plaje pe 236 kilometri de coastă, în care vă veți bucura pe tot parcursul anului de ceea ce este considerat unul dintre cele mai bune condiții climatice din lume.... [-]


Barcelona - Stagiu De Semestru Cu Normă întreagă

IES Abroad
Campus Cu normă întreagă 3 luni January 2018 Spania Barcelona

Programul nostru de stagii de 12 săptămâni din Barcelona garantează un stagiu de stagiu neremunerat, pentru credite, de 30-40 de ore pe săptămână în domeniul pe care îl alegeți. Dezvoltați-vă abilitățile profesionale, capacitatea dvs. de a comunica între diferitele culturi și de a obține o experiență reală de muncă care să vă pornească în carieră pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. [+]

Prezentare generală

Obțineți un start pe cariera dvs., câștigând experiență internațională de lucru cu un stagiu de semestru la Barcelona, ​​centrul economic și cultural al Peninsulei Iberice. Barcelona este un jucător important în multe industrii, inclusiv comerț, educație, startupuri tehnologice, divertisment, mass-media și modă. Există, de asemenea, oportunități excelente în organizațiile internaționale non-profit pentru asistență medicală și în arte. Construiți o rețea globală de contacte profesionale în timp ce luați tot ce are acest oraș frumos spaniol situat între marea albastră strălucitoare și munții maiestuoși.

Programul nostru de stagii de 12 săptămâni din Barcelona garantează un stagiu de stagiu neremunerat, pentru credite, de 30-40 de ore pe săptămână în domeniul pe care îl alegeți. Dezvoltați-vă abilitățile profesionale, capacitatea dvs. de a comunica între diferitele culturi și de a obține o experiență reală de muncă care să vă pornească în carieră pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi.... [-]


Imersia Limbii Spaniole

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus Cu normă întreagă 9 - 52 săptămâni September 2018 Bolivia Cochabamba

Cu ajutorul programului de imersiune în limbi străine, stagiarii își pot spori abilitățile lingvistice înainte și în timpul desfășurării activității lor internaționale în domeniul dezvoltării. [+]

În colaborare cu Programul FSD de Dezvoltare Internațională, FSD oferă, de asemenea, Programul de imersiune a limbii La site-ul nostru din Cochabamba, Bolivia. FSD Stagii de Dezvoltare Internațională reprezintă o șansă pentru studenții și tinerii adulți de a dobândi experiență în dezvoltarea durabilă și de a înțelege alte culturi care pot fi obținute numai prin experiență directă, iar limba este o componentă cheie pentru implementarea cu succes a proiectului. Cu Program de imersiune a limbii, Stagiarii își pot spori abilitățile lingvistice înainte și în timpul desfășurării activității lor pe plan internațional.

Acest program a fost personalizat cu două opțiuni, Nivelul 1: Începător și Nivelul 2: Intermediar. Prin intermediul acestui program de imersiune lingvistică, stagiarii primesc instrucțiuni de limbă individuale, componente similare ale programului FSD Intern Abroad (familia gazdă, sprijin pentru echipa site-ului, orientare etc.) și opțiuni flexibile de curs.... [-]


Curs Intensiv Spaniolă

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campus Cu normă întreagă 32 - 45 ore July 2018 Mexic Guadalajara

Prestigiul CII a continuat să crească pe parcursul anilor, mai ales în limba spaniolă. În cazul în care obiectivul dvs. este de a vorbi această limbă în întreaga lume, Departamentul spaniol de la Centro Internacional de Idiomas este alegerea potrivită. O listă completă și curs de descriere este prezentată mai jos. [+]

O punte către lume

Centro Internacional de Idiomas

SPANIOLĂ

Spaniolă este în prezent vorbită de mai mult de 300 de milioane de oameni. Ea a apărut în același timp cu consolidarea Spaniei ca stat modern, în timpul regelui catolic și regina, Ferdinand si Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara este un oraș minunat și un loc foarte interesant! Pe măsură ce capitala statului Jalisco, acest oraș a fost născut pentru a fi mare și magnific! Situat în vestul Mexicului, Guadalajara oferă splendoarea rafinată a unui oraș care este tradițional și modern în același timp. Ea are una dintre cele mai bune climate din lume, și este aproape de plajele frumoase din Puerto Vallarta, Manzanillo și Melaque.... [-]


Spaniolă Pentru Turism (conversational)

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
Campus Cu jumătate de normă January 2018 Columbia Pondere

Un curs de spaniolă conceput pentru studenții care doresc să învețe limba spaniolă pentru turism. [+]

program De luni până vineri 08:00 - 12:00 m. (Intensiv) De luni până vineri 09:00 - 12:0 m. (Normal) Normal: 15 oră săptămânal / Intensiva: 20 ore pe săptămână Include: Un (1) excursie culturală o săptămână Două (2) ore de latină dans o săptămână Utilizarea nelimitată a "Studium" Centrul de Resurse Acces nelimitat la "Virtual Sabana" platforma virtuală Material pentru clasele Încercare de plasare Certificat de absolvire, desigur, cu numărul de ore, date care au participat, și la nivel terminat. Servicii cu valoare adăugată

Nu este o excursie culturală și o 2 ore de clasa de dans latin în fiecare săptămână pentru studenți, gratuit. Excursii culturale speciale pot avea costuri suplimentare. Universitatea oferă un portofoliu de cursuri extracurriculare suplimentare, cu prețuri speciale pentru studenții noștri spanioli. Aceste activități au loc în după-amiaza.... [-]


Program De Spaniolă Intensiv - Mai Mult Limbă Decât Doar

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas
Campus Cu normă întreagă 4 săptămâni Înscriere Deschisă Spania Alicante

Cursurile noastre spaniole (toate nivelele) sunt concepute pentru a oferi imersiune completă în limba spaniolă și mediul său chiar prin experiențele pe care elevii vor trăi prin atât în ​​clasă și în alte părți (proiecte, prezentări, filme de scurt metraj, subtitrare, piese de teatru, blogging, teatru , arta, dublaj video ...), atât în ​​clasele spaniolă și cursurile pe care le oferim ca o completare pentru clasele de limba: film, Teatru, artă, spaniolă pentru turism, afaceri spaniolă, spaniolă Cultură și spaniolă Gastronomie. Toate cursurile intensive au credite ECTS și toți studenții de facultate au acces la toate serviciile universitare și facilități. [+]

Dublaj în spaniolă? Punerea pe o piesă de teatru?

Cursurile noastre spaniole (toate nivelele) sunt concepute pentru a oferi imersiune completă în limba spaniolă și mediul său chiar prin experiențele pe care elevii vor trăi prin atât în ​​clasă și în alte părți (proiecte, prezentări, filme de scurt metraj, subtitrare, piese de teatru, blogging, teatru , arta, dublaj video ...), atât în ​​clasele spaniolă și cursurile pe care le oferim ca o completare pentru clasele de limba: film, Teatru, artă, spaniolă pentru turism, afaceri spaniolă, spaniolă Cultură și spaniolă Gastronomie. Toate cursurile intensive au credite ECTS și toți studenții de facultate au acces la toate serviciile universitare și facilități. ... [-]


Spaniolă Ca A Doua Limbă

University of Belgrano
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 - 7 săptămâni February 2018 Argentina Buenos Aires + 1 mai mult

Școala de limbi și Studii Străine oferă cursuri intensive de diviziune mai mici pe tot parcursul anului, cu imersiune completă în viață și cultura argentiniană. O echipă de facultate spaniolă nativ calificat cu experiență în lingvistică aplicată predă cursuri de limbi străine, utilizând metodologia de abordare de comunicare. [+]

Școala de limbi și Studii Străine oferă cursuri intensive de diviziune mai mici pe tot parcursul anului, cu imersiune completă în viață și cultura argentiniană. O echipă de facultate spaniolă nativ calificat cu experiență în lingvistică aplicată predă cursuri de limbi străine, utilizând metodologia de abordare de comunicare.

Clasele întâlni de cinci ori pe săptămână, timp de 3 sau 5 ore și să ia 120 de ore academice (45 minute) pentru a finaliza (a se vedea tabelul).

Cărțile de curs sunt scrise de profesorii înșiși și publicate de Belgrano University Press.

Cursuri intensive sunt, de asemenea, menite să pregătească mai bine studenții pentru cursurile noastre semestru hohot (de Estudios Argentinos Programa y Latinoamericanos). elevii continuă poate lua, de asemenea, un curs suplimentar în limba spaniolă în cursul semestrului. ... [-]


Programe De Imersiune Spaniolă

Tico Lingo
Campus 1 - 16 săptămâni February 2018 Costa Rica Heredia

Programele noastre spaniole Adult sunt concepute pentru a face ca elevii să vorbească conversație spaniolă cât mai repede posibil. Oferim diferite opțiuni de program care includ fiecare cursuri de limbă spaniolă și cazare locală la domiciliu. [+]

Programele noastre spaniole Adult sunt concepute pentru a face ca elevii să vorbească conversație spaniolă cât mai repede posibil. Oferim diferite opțiuni de program care includ fiecare cursuri de limbă spaniolă și cazare locală la domiciliu. Mulți studenți au înregistrat creșteri drastice în fluența limbii spaniole după 3 până la 4 săptămâni.

Durata programului este flexibilă , variind între 1 și 16 săptămâni.

Includeți în fiecare program:

Aeroportul Pickup Examen de plasare pentru a asigura o nivelare adecvată Excursie la Heredia cu harta Cursuri de conversație cu localnicii Diplomă de absolvire a cursului

Program de bază de imersiune spaniolă... [-]


Spaniolă Curs - Intensiv (15 Ore / Săptămână)

ALICANTE – ELE USAL
Campus Cu normă întreagă 1 săptămână Înscriere Deschisă Spania Alicante

Scopul principal al acestui curs intensiv este de a îmbunătăți nivelul de competență lingvistică a studenților într-un mediu cultural imersiune și printr-o metodologie de comunicare în clasă. [+]

Descriere

Cursurile de limbă și cultură spaniolă sunt destinate pentru studenții care doresc să învețe limba spaniolă în Alicante. Acestea sunt oferite la toate nivelurile Cadrului european comun de referință pentru limbi (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Scopul principal al acestui curs intensiv este de a îmbunătăți nivelul de competență lingvistică a studenților într-un mediu cultural imersiune și printr-o metodologie de comunicare în clasă.

Cursurile noastre oferă practici semnificative în gramatica, vocabular, orală și exprimare în scris, toate acestea prin utilizarea unor situații reale și texte.

Program

De luni până vineri, între orele 9:00 o 12:30 (cu o pauză de 30 de minute). Vi se va cere să completeze partea orală a test de plasare on-line în prima zi de clase, astfel încât putem determina nivelul de spaniolă mai precis.... [-]


Cursuri Spaniole Intensive în Granada

Escuela Montalban Granada
Campus Cu normă întreagă 1 - 50 săptămâni September 2018 Spania Granada

Oferim următoarea gamă de cursuri de grup spaniol pe tot parcursul anului și pe toate nivelurile la școala noastră de limbă spaniolă. Garantează că cursurile noastre spaniole au loc întotdeauna pe tot parcursul anului. Puteți rezerva un curs pentru o săptămână sau până la o perioadă de câteva luni. Vă rugăm să rețineți că avem prețuri speciale pentru cursurile de lungă durată Standard, Intensive și Superintensive, care se întind pe mai mult de 8 săptămâni. [+]

Oferim următoarea gamă de cursuri de grup spaniol pe tot parcursul anului și pe toate nivelurile la școala noastră de limbă spaniolă.

Garantează că cursurile noastre spaniole au loc întotdeauna pe tot parcursul anului. Puteți rezerva un curs de limbă spaniolă timp de o săptămână sau până la o perioadă de câteva luni. Vă rugăm să rețineți că avem prețuri speciale pentru cursurile de lungă durată Standard, Intensive și Superintensive, care se întind pe mai mult de 8 săptămâni.

În clasele noastre veți găsi studenți de toate vârstele și naționalități. Din ce în ce mai mulți studenți "maturi" ne vizitează la clasele multinaționale și, astfel, grupul de vârstă crește în fiecare an. Fie că vă aflați în anii 50, 60, sau chiar în anii 70, avem un loc într-o clasă potrivită pentru dvs.... [-]


Semester or Academic Year in SPAIN

Linguistic Horizons
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 semestre January 2018 Statele Unite ale Americii Walnut Spania A Coruña + 3 mai mult

[+]

Asistenta cu navigarea în procedura de solicitare de credite transferabile la instituția dumneavoastră acasă. Contact local de urgență 24/7. Activități culturale (de exemplu, cina spaniolă de bun venit, tururi de tapas, ceremonia de la Galicia queimada etc.) Excursiile de excursie de o zi (de exemplu, Santiago de Compostela, Islas Cies, Sate Galician etc.) [-]